Moitié Paris, moitié New York, Racines NY, l'un des 100 meilleurs restaurants à vins des Etats-Unis, rend hommage aux bars à vins vivant parisiens au coeur de TriBeCA.
Chef Diego Moya puise dans ses expériences américaines, françaises, chiliennes, pour créer une cuisine de saison. Il met en avant le légume, privilégie les circuits courts et collaborent avec des fermiers travaillant dans le respect de l'environnement. Le menu est constitué d'un large choix d'entrées et de plats pouvant être partagés, permettant de découvrir sa cuisine de multiples façons. De vins de terroir produits par des vignerons et vigneronnes, des brasseurs, des distillateurs défendant l'agriculture biologique, biodynamique, naturelle. Tel est le credo des 3000 références de la carte. La sélection est faite par Arnaud Tronche et Pascaline Lepeltier MS, MOF. Une vingtaine de vins sont offerts au verre et tous les mardis des dégustations sont organisées. Des cocktails sont proposés par la talentueuse équipe du bar
Racines NY invites you to host your party of up to 65 guests for reception-style private events, or up to 48 guests for private seated dinners, luncheons, and tastings. We can also accommodate group dining for parties of 7 - 20 guests for non-private dinner gatherings.
From shared menus to prix fixe menus to Chef’s Tasting menus, we’ve got you covered.
Visit our website for more information!
1.2.3 - Chambers Street<br />4.5.6 - Brooklyn Bridge / City Hall<br />A.C - Chambers Street<br />R - City Hall<br />J.Z - Chambers Street
Renseignements supplémentaires :
Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Table de Chef, Toilettes neutres, Vin
Expériences
Raj Parr Presents: Phelan Farms @ The Communal
290,00 $US par personne
Prépayé
Seulement 3 déc. 2024
On Tuesday, December 3rd, we are honored to welcome someone who changed the way we are drinking, thinking and enjoying wines in America: Raj Parr. Raj is a living wine legend: taster extraordinaire, exceptional sommelier, explorer of terroirs with Sashi Moorman (Sandhi, Domaine de la Côte, Evening Land), and today a sensitive and forward-thinking vigneron. Focusing on regenerative farming in his vineyard in Cambria, California, working with unique grape varieties, he is looking to produce wines with a transparent sense of place and life. For this dinner, he is bringing both new releases and first vintages for us to experience his work and vision. We will be lucky to try 13 of his wines over a 4-course dinner.
Menu
first
sesame pizza bianca
complimentary with dinner [as a snack or for more, 5]
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
4,9Plats
4,8Service
4,8Atmosphère
4,7Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré
Apprécié pour
New York City
Américaine
Manhattan
Parfait pour déguster de bons vins
Manhattan
Américaine
545 avis
e
eunji
Chicago
1 avis
2.0
1 avis
Y est allé·e le il y a 3 jours
Global 2
Plats 3
Service 2
Atmosphère 1
The taste and service are not good as much as the price.
Cet avis est-il utile ?
p
pascale
Montréal
1 avis
5.0
1 avis
Y est allé·e le il y a 3 jours
Global 5
Plats 5
Service 5
Atmosphère 5
Everything was excellent the food, the playlist and the discovery of incredible wines thanks to Pascaline Lepeltier. A MUST stop during a visit to NY!
Cet avis est-il utile ?
W
Will
New York
5 avis
VIP
5.0
5 avis
Y est allé·e le il y a 4 jours
Global 5
Plats 5
Service 5
Atmosphère 5
My favorite restaurant in all of New York. Simply amazing.
Cet avis est-il utile ?
N
Nathanael
Baie de San Fra
1 avis
5.0
1 avis
Y est allé·e le il y a 4 jours
Global 5
Plats 5
Service 5
Atmosphère 5
Far and away the Best restaurant in Manhattan. Always a pleasure.
Cet avis est-il utile ?
O
Olivier
New York
1 avis
5.0
1 avis
Y est allé·e le il y a 4 jours
Global 5
Plats 5
Service 5
Atmosphère 5
Great food, well presented and best wine selection in the city
Cet avis est-il utile ?
E
Erich
New York
3 avis
5.0
3 avis
Y est allé·e le 13 novembre 2024
Global 5
Plats 5
Service 5
Atmosphère 5
Chambers is a local gem. Great food (Snowdance Chicken, e.g.), great wine (with an even better sommelier, Pascaline, to help you sort through it all) and an all around laid back vibe that's so hard to find in the city these days. And Jarred at front of house makes it all worth coming back for.
Cet avis est-il utile ?
L
Liam
Philadelphie
1 avis
5.0
1 avis
Y est allé·e le 9 novembre 2024
Global 5
Plats 5
Service 5
Atmosphère 5
Without question, the best restaraunt in the city. Elegant, intimate, and simple. 10/10
1 personne a trouvé cet avis utile
C
Chris
Philadelphie
2 avis
5.0
2 avis
Y est allé·e le 9 novembre 2024
Global 5
Plats 5
Service 5
Atmosphère 5
Food was great and reasonably priced for NYC. Sommelier was very helpful and helped select an amazing bottle.
Cet avis est-il utile ?
M
Michael
New York
2 avis
5.0
2 avis
Y est allé·e le 8 novembre 2024
Global 5
Plats 5
Service 5
Atmosphère 5
Best meal I have had in NYC in years. Their pizza Bianca bread, sweetbreads, ribeye, monkfish, cauliflower - all were stellar.
Cet avis est-il utile ?
G
Gilbert
New York
3 avis
VIP
5.0
3 avis
Y est allé·e le 7 novembre 2024
Global 5
Plats 5
Service 5
Atmosphère 5
Outstanding food especially the sweet breads and chicken. Wine list to dream of and reasonably priced although what is reasonable in NYC.
Cet avis est-il utile ?
FAQ
Le restaurant Chambers est noté 4,9 étoiles par 545 clients OpenTable.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.
Racines NY invites you to host your party of up to 65 guests for reception-style private events, or up to 48 guests for private seated dinners, luncheons, and tastings. We can also accommodate group dining for parties of 7 - 20 guests for non-private dinner gatherings.
From shared menus to prix fixe menus to Chef’s Tasting menus, we’ve got you covered.
Visit our website for more information!