Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.
  4. District de Columbia
  5. Penn Quarter
Centrolina, Washington, DC
Perle rare

Centrolina

50 $ et plus
Italienne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 33 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour déguster de bons vins
  • Adapté aux repas d'affaires
Le Centrolina est un restaurant italien doté d'une épicerie, détenu et géré localement par le chef Amy Brandwein, situé dans le nouveau bâtiment du CityCenterDC à Washington. L'Osteria sert un menu de saison qui change tous les jours composé de plats italiens authentiques et innovants proposés chaque jour pour le dîner et le souper. Le menu du chef Brandwein est inspiré des produits italiens régionaux et saisonniers et de la grande variété de produits que le chef sélectionne dans l'épicerie voisine. L'épicerie compte un choix de spécialités italiennes importées ainsi que de la viande d'origine locale, du poisson issu de la pêche durable, ainsi que des produits provenant de fermes locales. Le Centrolina prépare chaque jour des pâtes et des sauces fraîches et artisanales, des antipasti et des plats de résistance à emporter. La boulangerie du Centrolina dispose d'une gamme de biscotti, crostata et gâteaux qui changent chaque jour. Vous y dégusterez aussi du pain d'origine locale confectionné au Bread Furst et bénéficierez d'un bar Barista à service complet servant du café Vigilante.

Commande en livraison ou à emporter

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Amy Brandwein

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Près de dix ans après sa création, cette osteria raffinée et étoilée au guide Michelin continue d'être une adresse de choix. Son ambiance décontractée et les pâtes maison de la cheffe Amy Brandwein privilégiant les ingrédients de saison de la région du Mid-Atlantic en font un lieu très prisé. On se laisse volontiers tenter par les antipasti à partager, les cocktails rafraîchissants et les vins exceptionnels dans cet établissement animé.

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Italienne, Poisson, De la ferme à la table
  • Heures d'ouverture
    Market Hours Tous les jours 10:00–20:00 Déjeuner lun.–sam. 11:30–14:30 Dîner lun.–jeu. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–21:30
  • Numéro de téléphone
    (202) 898-2426
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Service traiteur
    Available upon request - email Private Dining Director Caroline Millot at caroline@centrolinadc.com
  • Installations pour l'événement privé
    Centrolina offers two fully private spaces available for Lunch and Dinner where we can accommodate anywhere from 6 to 30 guests for seated meals for business and social gatherings. For larger events of up to 125 guests, you can reserve our entire restaurant!
  • Contact pour l'événement privé
    Caroline Millot: (202) 898-2426
  • Quartier
    Penn Quarter
  • Rue transversale
    at 10th st between H st. & I st. NW
  • Parking details
    Valet Parking for City Center is located at 9th & I streets and 9th and H Streets respectively. <br /><br />Public Parking is available on 11th Street between H&I streets. The elevator will take you directly to the restaurant on Palmer Alley.
  • Public transit
    The Blue, Orange or Red lines stop at MetroCenter, just a few blocks away. The Yellow, Green and Red lines stop at Gallery Place–Chinatown, two blocks south east. A number of bus lines, as well as the Circulator Bus stop in front of CityCenterDC.For route, schedule and fare details, visit the Washington Metropolitan Area Transit Authority website: www.wmata.com
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau

Expériences

  • New Year's Eve Best of 2024 Tasting Menu

    150,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 31 déc. 2024
    Celebrate New Year's Eve with Chef Amy Brandwein’s special tasting menu and optional wine pairing in Centrolina's Chef's Salon with an adjacent showcase kitchen! Chef Amy will cook, in front of your eyes, her favorite dishes created for Centrolina’s 2024 collaboration dinners. Reservations are available at 5 pm and 8:30 pm. $150 per person plus drinks. Limited seats are available.
    New Year's Eve Best of 2024 Tasting Menu photo

Avis de 2 129 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,6Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

2 129 avis
  1. Kristin

    VIP

    Londres

    8 avis

    4.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This is one of my favorite restaurants in DC, but the Seven Fishes dinner was not up to par. We went two years ago and the meal was better. Tonight the pastas did not really have any distinguishing taste. They felt overwhelmed with butter.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Alan

    Louisiane

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful service and food. Really love the ambiance and the quality. Only down side was the 5% charge added to the bill, notated as NOT a tip but a service charge due to increasing cost to run the business. As a business owner myself I would not charge a fee rather if you need more money just charge more for your items. We tip 20% minimum everywhere we go but to be charged an extra 5% on top of the bill seems strange. Some people will just leave when they see that. I guess I appreciate the honesty however considering the menus are printed daily at this restaurant they could just raise the prices and then no one would be aware or need to know about the extra "we're hurting and business is tough" charge. Again - I own businesses. I understand. It's been rough the past two years.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Philip

    VIP

    Washington

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    the space and the service were so warm and inviting and the food was outstanding! lovely wine list and dessert is not to be missed, any of them but especially the “tiramisu”’

    Cet avis est-il utile ?

  4. Catherine

    Washington

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food and drinks were delicious and the service was great. Highly recommend.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Terry

    VIP

    Washington

    10 avis

    4.0

    10 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    I’m a repeat visitor to the restaurant. The food quality across all courses is the source of greatest satisfaction. I frequently do not choose pasta simply out of a desire to enjoy other dishes from the multi-talented staff. The Salvadoran chefs and servers are among the best in town.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Michael

    Vancouver

    23 avis

    2.0

    23 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 1
    4. Atmosphère 2
    Centrolina promises more than it delivers. Started with the bread-ok. Carrots raw and despite asking for no walnuts due to a family member anaphylaxis, wasn’t respected. No offer to replace. Waiter simply didn’t care. No dolce vita here. Pasta dishes tried to be fancy….ok flavours but no depth and substance. Ordered the pork shoulder but the waiter said it would take over an hour to prepare and that even though our booking as 7.30pm, was told the kitchen would be closed!! Seriously BIZARRE!! Squab was excellent in flavour but not enough to but a smile on the face of the head chef/owner who looked stressed at the pass all night. Nice setting with open kitchen and bar but they have problems with the menu and the attitude of the servers. Fix this up and they might have a good restaurant.

    Cet avis est-il utile ?

  7. CARLOS

    VIP

    Washington

    15 avis

    5.0

    15 avis

    Y est allé·e le 19 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The food and service were outstanding; we had the crudo yellowfin as appetizer the branzino fish as entree, both were delicious. The cocktails finally were served on the right glasses this time which was much appreciated: everything was top notch and we felt very well received and taken care of by the receptionist on a very busy holiday season day.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Craig

    VIP

    Washington

    1047 avis

    5.0

    1047 avis

    Y est allé·e le 18 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was excellent. Verde salad is a must. The pork shank was very good, juicy, flavorful. The staff makes it worthwhile.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Elinor

    VIP

    Grand Boston

    19 avis

    5.0

    19 avis

    Y est allé·e le 18 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The most innovative Italian cuisine that I've eaten! Food, wine, and service were amazing.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Judie

    VIP

    Washington

    118 avis

    5.0

    118 avis

    Y est allé·e le 17 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A wonderful lunch! We had the most beautiful watermelon radish salad, and two pastas that were excellent. We went with our server Adriana’s recs and she was spot on! She’s a gem. Sorry we were too full for dessert…

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Centrolina propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (202) 898-2426.

Le restaurant Centrolina est noté 4,6 étoiles par 2129 clients OpenTable.

Centrolina propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 33 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Centrolina

974 Palmer Alley NW, 20001 Washington, DC

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    at 10th st between H st. & I st. NW
  • Quartier
    Penn Quarter
  • Heures d'ouverture
    Market Hours Tous les jours 10:00–20:00 Déjeuner lun.–sam. 11:30–14:30 Dîner lun.–jeu. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–21:30
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Italienne, Poisson, De la ferme à la table
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Valet Parking for City Center is located at 9th & I streets and 9th and H Streets respectively. <br /><br />Public Parking is available on 11th Street between H&I streets. The elevator will take you directly to the restaurant on Palmer Alley.
  • Public transit
    The Blue, Orange or Red lines stop at MetroCenter, just a few blocks away. The Yellow, Green and Red lines stop at Gallery Place–Chinatown, two blocks south east. A number of bus lines, as well as the Circulator Bus stop in front of CityCenterDC.For route, schedule and fare details, visit the Washington Metropolitan Area Transit Authority website: www.wmata.com
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (202) 898-2426
  • Service traiteur
    Available upon request - email Private Dining Director Caroline Millot at caroline@centrolinadc.com
  • Installations pour l'événement privé
    Centrolina offers two fully private spaces available for Lunch and Dinner where we can accommodate anywhere from 6 to 30 guests for seated meals for business and social gatherings. For larger events of up to 125 guests, you can reserve our entire restaurant!
  • Contact pour l'événement privé
    Caroline Millot: (202) 898-2426
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable