Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.
  4. District de Columbia
  5. Penn Quarter
Centrolina, Washington, DC
Perle rare

Centrolina

50 $ et plus
Italienne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 31 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour manger en plein air
  • Adapté aux repas d'affaires
Le Centrolina est un restaurant italien doté d'une épicerie, détenu et géré localement par le chef Amy Brandwein, situé dans le nouveau bâtiment du CityCenterDC à Washington. L'Osteria sert un menu de saison qui change tous les jours composé de plats italiens authentiques et innovants proposés chaque jour pour le dîner et le souper. Le menu du chef Brandwein est inspiré des produits italiens régionaux et saisonniers et de la grande variété de produits que le chef sélectionne dans l'épicerie voisine. L'épicerie compte un choix de spécialités italiennes importées ainsi que de la viande d'origine locale, du poisson issu de la pêche durable, ainsi que des produits provenant de fermes locales. Le Centrolina prépare chaque jour des pâtes et des sauces fraîches et artisanales, des antipasti et des plats de résistance à emporter. La boulangerie du Centrolina dispose d'une gamme de biscotti, crostata et gâteaux qui changent chaque jour. Vous y dégusterez aussi du pain d'origine locale confectionné au Bread Furst et bénéficierez d'un bar Barista à service complet servant du café Vigilante.

Commande en livraison ou à emporter

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Amy Brandwein

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Près de dix ans après sa création, cette osteria raffinée et étoilée au guide Michelin continue d'être une adresse de choix. Son ambiance décontractée et les pâtes maison de la cheffe Amy Brandwein privilégiant les ingrédients de saison de la région du Mid-Atlantic en font un lieu très prisé. On se laisse volontiers tenter par les antipasti à partager, les cocktails rafraîchissants et les vins exceptionnels dans cet établissement animé.

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Italienne, Poisson, De la ferme à la table
  • Heures d'ouverture
    Market Hours Tous les jours 10:00–20:00 Déjeuner lun.–sam. 11:30–14:30 Dîner lun.–jeu. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–21:30
  • Numéro de téléphone
    (202) 898-2426
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Service traiteur
    Available upon request - email Private Dining Director Caroline Millot at caroline@centrolinadc.com
  • Installations pour l'événement privé
    Centrolina offers two fully private spaces available for Lunch and Dinner where we can accommodate anywhere from 6 to 30 guests for seated meals for business and social gatherings. For larger events of up to 125 guests, you can reserve our entire restaurant!
  • Contact pour l'événement privé
    Pratima Bangera: (202) 898-2426
  • Quartier
    Penn Quarter
  • Rue transversale
    at 10th st between H st. & I st. NW
  • Parking details
    Valet Parking for City Center is located at 9th & I streets and 9th and H Streets respectively. <br /><br />Public Parking is available on 11th Street between H&I streets. The elevator will take you directly to the restaurant on Palmer Alley.
  • Public transit
    The Blue, Orange or Red lines stop at MetroCenter, just a few blocks away. The Yellow, Green and Red lines stop at Gallery Place–Chinatown, two blocks south east. A number of bus lines, as well as the Circulator Bus stop in front of CityCenterDC.<br /><br />For route, schedule and fare details, visit the Washington Metropolitan Area Transit Authority website: www.wmata.com<br /><br />
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau

Expériences

  • Chef's Table with Amy & Isabel + Matt from Pascual

    Seulement 13 nov. 2024
    Join us on November 13th at 7:00pm for our November Edition of Chef’s Table! @Chefamybdc is collaborating with Chefs Isabel and Matt from Lutece, to create a unique fine dining experience in front of your eyes cooking from the Private Showcase Kitchen! •$150 per person tasting menu - Drinks and gratuity are not included in the price.

Avis de 2 083 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,6Service
  • 4,5Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • District de Columbia

    Italienne

2 083 avis
  1. Romeo

    New York

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Brilliant food, fantastic drinks. Amazing atmosphere.

    Cet avis est-il utile ?

  2. IraB

    Grand Boston

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    A reliable goto for a delicious, unfussy meal. Great wine list and a lovely location on the alley. We prefer sitting at Centrolina’s outdoor tables but the bar is perfect for when the weather chases us inside.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Deborah

    Washington

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The meal was delicious and the wine recommendation on the mark. Quick and pleasant service.

    Cet avis est-il utile ?

  4. mary

    Washington

    4 avis

    3.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    Service was marginal. Food portions were small. This is picky but my napkin had holes. For an upscale lunch it was marginal. I like the cafe across the alley better.

    Cet avis est-il utile ?

  5. jim

    Washington

    17 avis

    VIP
    5.0

    17 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    Service fell short at end. Delay on dessert order. Had to ask hostess to take check.to our server. She was consumed by tending to newly arrived large table.

    Cet avis est-il utile ?

  6. laco

    Seattle

    19 avis

    5.0

    19 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Food was all top notch - very good food, service, and the ambiance was nice (not too loud or quiet). A bit rigid with party all needing to be seated (we had one joining an hour late for dessert) and needing to enter all appetizers and mains at the same time, but they accommodated us on both fronts which was nice. Would dine again and recommend!

    Cet avis est-il utile ?

  7. john

    Tampa

    6 avis

    4.0

    6 avis

    Y est allé·e le 26 octobre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Had the duck and although delicious with fig sauce, the texture was a little tough and not tender

    Cet avis est-il utile ?

  8. Michael

    New York

    11 avis

    VIP
    2.0

    11 avis

    Y est allé·e le 26 octobre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 2
    We were in town for the Marine Corps Marathon and went to Centrolina for our pre-race dinner on Saturday night. Sadly, it was disappointing on several levels, particularly for the price point and location. It has potential to be a place for a casual meal after shopping in the area, or it could be a special occasion restaurant. Unfortunately, it fell short viewed either way. First, there is a 5% mandatory "service charge" instead of menu prices set at a level sufficient to cover operating costs. Diners must now do math to figure out the actual price of anything and read a note describing how expensive it is to run a restaurant. At a restaurant that, of five pasta dishes, had 3 above $30 and one truffle tagliolini for $60. Of course, the note also explains service charge is not a tip, lest diners believe tipping for service should be reduced by the 5% service charge - two kinds of service, I guess. The dishes fell short of the quality you'd expect. For a first course, I had tuna crudo that was not as chilled as it should have been, and the cut was grisly and chewy. For the main courses, the person I dined with had chitarra, which was fine, but served in a deep bowl that made it difficult to eat. It didn't reflect thought about how each dish would be best served and most enjoyably eaten. Instead, it was as though there was a decision to serve the pastas in one type of bowl, no matter how variable they were from one to the next. The staff is also not trained, when asking about wine or other drinks if diners are contemplating a particular menu option -- something that would let them suggest an option that paired reasonably well. I ordered a wine based on what I typically like to drink, but it was disappointing by itself and did not complement my meal. Overall, the meal was forgettable and average. At a less expensive restaurant, I wouldn't gripe about any of these things; but for restaurant selling Branzino for $65, diners should expect better.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Courtney

    Orlando

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 26 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    This was a wonderful dining experience. If you are a foodie this is a must go and is a James beard finalist. Each one of us ordered a different pasta to try. They were each unique and super delicious! We also tried the Melunzane eggplant, this is a must! Everything is so thoughtfully crafted and we sat right next to the kitchen which was so cool to watch the hustle and bustle of the restaurant. The room is small so the restaurant does get loud but 10/10 would recommend.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Radhika

    Chicago

    5 avis

    VIP
    4.0

    5 avis

    Y est allé·e le 25 octobre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Unfortunately they were out of 2 dishes we were looking forward to trying

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Centrolina propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (202) 898-2426.

Le restaurant Centrolina est noté 4,6 étoiles par 2083 clients OpenTable.

Centrolina propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 31 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Centrolina

974 Palmer Alley NW, 20001 Washington, DC

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    at 10th st between H st. &amp; I st. NW
  • Quartier
    Penn Quarter
  • Heures d'ouverture
    Market Hours Tous les jours 10:00–20:00 Déjeuner lun.–sam. 11:30–14:30 Dîner lun.–jeu. 17:00–21:00 ven., sam. 17:00–21:30
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Italienne, Poisson, De la ferme à la table
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Valet Parking for City Center is located at 9th & I streets and 9th and H Streets respectively. <br /><br />Public Parking is available on 11th Street between H&I streets. The elevator will take you directly to the restaurant on Palmer Alley.
  • Public transit
    The Blue, Orange or Red lines stop at MetroCenter, just a few blocks away. The Yellow, Green and Red lines stop at Gallery Place–Chinatown, two blocks south east. A number of bus lines, as well as the Circulator Bus stop in front of CityCenterDC.For route, schedule and fare details, visit the Washington Metropolitan Area Transit Authority website: www.wmata.com
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (202) 898-2426
  • Service traiteur
    Available upon request - email Private Dining Director Caroline Millot at caroline@centrolinadc.com
  • Installations pour l'événement privé
    Centrolina offers two fully private spaces available for Lunch and Dinner where we can accommodate anywhere from 6 to 30 guests for seated meals for business and social gatherings. For larger events of up to 125 guests, you can reserve our entire restaurant!
  • Contact pour l'événement privé
    Pratima Bangera: (202) 898-2426
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable