Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. Hillcrest
Cellar Hand, San Diego, CA

Cellar Hand

4.8
4,8
79 avis
De 31 $ à 50 $
De la ferme à la table
  • Parfait pour manger en plein air
  • Innovant
  • Parfait pour déguster de bons vins
Nestled in the heart of Hillcrest, San Diego, Cellar Hand embodies a commitment to sustainability, craftsmanship, and community. Through a farm-to-table approach, our menu showcases hyper-local seasonal fare by Executive Chef Logan Kendall. Our extensive wine list highlights the diverse terroir of California, serving as an extension of founder’s Pali Wine Co. Santa Barbara County winery. By fostering deep connections with local artisans, farmers, fishers, and stewards, Cellar Hand strives to be a destination where guests can savor the essence of California’s bounty in every bite and sip.

Enjoy our exposed kitchen, an indoor-outdoor bar, outdoor fire pits, and artwork by Nick Perr. Opened Wednesday - Sunday with daily happy hour specials and Sunday brunch!

Effectuer une réservation

2 personnes

19:30


Réservé 10 fois aujourd'hui

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Méditerranée, Fruits de mer
  • Heures d'ouverture
    Brunch dim. 10:00–15:00 Dîner mer.–sam. 16:00–22:00 dim. 16:00–21:00 Happy hour mer.–dim. 16:00–17:00
  • Numéro de téléphone
    (619) 876-4099
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Logan Kendall
  • Quartier
    Hillcrest
  • Rue transversale
    University Ave. and Normal St.
  • Infos de stationnement
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bière, Brasero extérieur, Droit de bouchon, Non-fumeur, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Offres

  • Brunch at Cellar Hand

    Plusieurs dates disponibles
    dim. - 10:00 - 14:15
    Join us Sundays starting at 10am for decadent dishes including our house made brioche toasts, our take on traditional brunch eats, locally-sourced tea & coffee, and our handcrafted cocktails!

    Brunch at Cellar Hand photo

Avis de 79 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,6Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Diego

    Innovant

  • San Diego

    Parfait pour déguster de bons vins

  • San Diego

    Innovant

  • San Diego

    Parfait pour déguster de bons vins

79 avis
  1. joel

    Louisiane

    14 avis

    VIP
    5.0

    14 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our second visit to Cellar Hand was just as outstanding as our first. The flavors of the food jump out as we savor one dish after another. Service staff is warm, friendly, attentive and knowledgeable. Even the music complements the meal and experience just like a great movie.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Nick

    Los Angeles

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Incredible and fresh! After an amazing dinner experience, I couldn’t resist trying Cellar Hand’s brunch—and it did not disappoint. The bluefin schnitzel was out of this world, and the toasts and classic breakfast (eggs, bacon, potatoes) hit all the right notes. Whether it’s brunch or dinner, Cellar Hand is serving up some seriously delicious food. This place is the real deal!

    Cet avis est-il utile ?

  3. Utilisateur d'OpenTable

    San Diego

    1 avis

    VIP
    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing food and service! They also have parking which is super convenient.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Kathleen

    San Diego

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was our second time enjoying the amazing food, ambience and energy of Cellar Hand. The dishes are incredibly fresh, very creative and tantalizing to the tastebuds. The pork chop melts in your mouth, the tuna on toast is perfection, all of the dishes are 5 star. The Chefs, the entire staff are professional,talented, courteous and go above and beyond to ensure an amazing dining experience! It is encompasses the senses and it's a fantastic experience to spend an evening with loved ones sharing great food and conversation. The Basque Cheesecake and Fig ice cream dessert were beyond!! We will be back!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Tim

    San Diego

    85 avis

    VIP
    5.0

    85 avis

    Y est allé·e le 8 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What a fun experience for brunch. We started by sharing the shishito toast and it was delicious. Then we had the schnitzel and the shaksuka. Both were amazing! We are for sure going to try their dinner menu soon. Great atmosphere and super friendly staff.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Utilisateur d'OpenTable

    Grand Boston

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 7 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great and well informed server, creative dishes with unique flavors (mostly tapas style), interesting and delicious wines, sustainable and locally sourced.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Mary

    Portland

    2 avis

    VIP
    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le 7 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    The outdoor patio is nice. Good selection of wine. The service was decent. The food was a okay - not amazing. We had a variety of small plates and it seemed like they were trying to do too much with the flavors. The baked goods were great -sesame bread and pita. The best part of the meal was dessert. We had the tahini ice cream and babka and it was delicious.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Rachel

    Californie

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 7 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We came for our 27th wedding anniversary and everything was perfect. The hostess let me pick a different table that I liked better 🙈 and we got a complimentary glass of bubbly that was so delicious. The service was perfect, attentive but not overbearing. Every bite we ate was delicious. Our faves were the scallop and mussel conserva with the homemade ritz crackers, the carrots and the Berkshire pork - delicious. Will definitely be back

    Cet avis est-il utile ?

  9. Jamie

    San Diego

    3 avis

    VIP
    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 1 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful food and very accommodating staff. Get the shisito toast! You will not regret it.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Joel

    San Diego

    63 avis

    VIP
    5.0

    63 avis

    Y est allé·e le 31 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our experience was perfect in every way. Food and service and ambiance were outstanding. Our server Avalon was terrific and the wonderfully talented chef Logan Kendall stopped by our table to wish us a happy anniversary. We will return soon for another great experience.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Cellar Hand est noté 4,8 étoiles par 79 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:30


Réservé 10 fois aujourd'hui
Google Map pour Cellar Hand

1440 University Ave, 92103-3405 San Diego, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    University Ave. and Normal St.
  • Quartier
    Hillcrest
  • Heures d'ouverture
    Brunch dim. 10:00–15:00 Dîner mer.–sam. 16:00–22:00 dim. 16:00–21:00 Happy hour mer.–dim. 16:00–17:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Méditerranée, Fruits de mer
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Logan Kendall
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bière, Brasero extérieur, Droit de bouchon, Non-fumeur, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable