Carne Mare is an Italian chophouse by Chef Andrew Carmellini offering prime cuts of steaks, fine seafood, and Italian specialties. The menu by Chef Carmellini and Chef della Cucina Emma Glasrud begins with fine seafood, cocktails, oysters, traditional antipasti, salads and carpaccio. Entrées include housemade pastas, seafood and, of course, the main attraction: prime-aged beef, wagyu and prime rib, served with a selection of steakhouse contorni.
Salles
Informations supplémentaires
Atmosphère
Cuisine élégante
Prix
50 $ et plus
Cuisine(s)
Grillade
Heures d'ouverture
Souper
lun–jeu, dim 17:00–22:00
ven, sam 17:00–23:00
Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Toilettes neutres, Vin
Expériences
Chef's Menu at Carne Mare
180,00 $US par personne
Plusieurs dates disponibles
For parties of 8 or more, we offer a five-course menu for $180 per guest. It's a wonderful way to taste our most popular and seasonal dishes. Pricing is exclusive of beverage, tax, and gratuity.
Whether specified beforehand or upon arrival for your reservation, we take allergies and dietary restrictions into consideration. Please keep in mind that the menu below is simply an example and your menu will be finalized the day of your reservation.
NYE Prix Fixe Menu 2024
200,00 $US par personne
Seulement 31 déc. 2024
On New Year's Eve, Carne Mare will serve a three-course prix fixe menu for $200 per person. Guests will select their choice of appetizer, entree and dessert. The price is excluding beverage, tax, and gratuity. Wine pairings are available for each course at an additional cost.
Menu
Nous n'avons, actuellement, aucune information sur le menu proposé par ce restaurant. Nous vous invitons à consulter son site internet ou à vous rendre sur place pour obtenir plus de renseignements.
Avis de 1 002 client·e·s
Évaluation globale (notes et avis)
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.