![Cariño, Chicago, IL Cariño, Chicago, IL](https://resizer.otstatic.com/v2/photos/xlarge/3/72434604.webp)
Cariño
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Pourquoi ce sont des Perles rares
Chef de cuisine : Norman Fenton
- MICHELIN 1 Star2024
D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Fine-dining vet Norman Fenton's Latin American tasting-menu restaurant has been making waves since its late-2023 opening, including a MICHELIN Star, a rave three-and-a-half stars from The Chicago Tribune, and Best New Restaurant courtesy of the Jean Banchet Awards. Fenton and his team can be observed at work from almost any seat in the house, but the wooden chef's counter is a special treat. Watch them put together one of the most exciting, playful menus—there's even a taco omakase—in all of the city right now, including dishes like michelada oysters and huitlacoche ravioli. Tequila-based cocktails by Denisse Soto take any meal here to the next level.
Informations supplémentaires
- AtmosphèreRaffiné
- Prix50 $ et plus
- Cuisine(s)Latino-américaine, Mexicaine Contemporaine, Mexicaine
- Heures d'ouverturemer.–dim. 18:00–00:00
- Numéro de téléphone(312) 722-6838
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue de VIlle
- Primé
- MICHELIN 1 Star 2024
- QuartierUptown
- Parking detailsStationnement municipal
- Renseignements supplémentaires :Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bière, Cocktails, Fin de soirée, Non-fumeur, Table de Chef, Toilettes neutres, Vin
Expériences
Chef's Counter Reservation
220,00 $US par personne
Prépayé
15 janv. 2025 - 6 avr. 2025Immersive culinary journey in an intimate setting with the kitchen team consisting of 14-16 courses. Showcasing the flavors throughout Latin America in a modernist approach.Chef's Counter Reservation
220,00 $US par personne
Prépayé
Plusieurs dates disponiblesImmersive culinary journey in an intimate setting with the kitchen team consisting of 14-16 courses. Showcasing the flavors throughout Latin America in a modernist approach.Tasting Menu Reservation
200,00 $US par personne
Prépayé
15 janv. 2025 - 6 avr. 2025Immersive culinary journey consisting of 12-14 courses. Showcasing the flavors throughout Latin America in a modernist approach.
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FAQ
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.
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4662 N Broadway, 60640-7526 Chicago, IL
Informations supplémentaires
- Primé
- MICHELIN 1 Star 2024
- QuartierUptown
- Heures d'ouverturemer.–dim. 18:00–00:00
- Prix50 $ et plus
- Cuisine(s)Latino-américaine, Mexicaine Contemporaine, Mexicaine
- AtmosphèreRaffiné
- Dress codeTenue de VIlle
- Parking detailsStationnement municipal
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Renseignements supplémentaires :Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bière, Cocktails, Fin de soirée, Non-fumeur, Table de Chef, Toilettes neutres, Vin
- Site internet
- Numéro de téléphone(312) 722-6838