Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. France
  3. Paris
  4. 75009
  5. Grands Boulevards
Caramel Sarrasin, Paris, Ile de France

Caramel Sarrasin

4.6
4,6
8 avis
30 € ou moins
Crêperie

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Des expériences sont disponibles.
  • Sain
  • Délicieux et bons pour les enfants
  • La perle du quartier
"Caramel Sarrasin" tire son nom du caramel beurre salé maison qui a fait la fierté et la renommé de la crêperie et du sarrasin que l'on a déniché pour vous dans une petite minoterie familiale du Cotentin. Sarrasin 100% français qui grâce à l'utilisation d'une meule de pierre donne une farine complète goûteuse et authentique.

Commande en livraison ou à emporter

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    30 € ou moins
  • Cuisine(s)
    Crêperie, Française - Traditionnelle, Déjeuner
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 15:30–18:30 Petit-déjeuner lun.–ven. 10:30–14:30 Déjeuner mar. 19:30–22:30 jeu., ven. 19:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    09 51 25 80 04
  • Moyens de paiement
    Mastercard, Sodexo Card, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Stéphane BERAZA
  • Installations pour l'événement privé
    A charming little crêperie ideally located in Paris, just a stone's throw from the Place de l'Opéra and the Grands Boulevards, which will be delighted to welcome you on the evening of your choice to celebrate your private event.
  • Contact pour l'événement privé
    Caramel Sarrasin: 07 81 50 89 94
  • Quartier
    Grands Boulevards
  • Parking details
    Aucun
  • Public transit
    Métro Ligne 7 Station Le Peletier
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Alcool personnel, Bar complet, Bière, Brasserie en plein air, Café, Chiens acceptés, Cocktails, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Toilettes neutres, Vin, Zone de fumage extérieur

Expériences

  • Galette Crepe Cooking Class breton host table

    180,00 € par personne

    Plusieurs dates disponibles
    An exceptional culinary experience, a magical moment in the land of gastronomy in the most beautiful city of the world. Stéphane BERAZA owner and chef of "Caramel "Sarrasin" will open for you especially the doors of his restaurant and more his kitchen to share with you all his experience , his secrets, his skills. Stéphane master crepe maker since 1999 will reveal you everything you have to know about the best savoury buckwheat galettes ( gluten free and dairy free ) and for sure the French traditionnals sweet crepes. He will also teach you how to cook your own crepes with the best tools like a pro. This master class will be followed by a Breton host table dinner. Duration: 3h Nb: This course may be cancelled if a single traveler is booked.
    Galette Crepe Cooking Class breton host table photo
  • Private Sweet crepes cooking class

    640,00 € par groupe

    Plusieurs dates disponibles
    In Stéphane 's crêperie restaurant and in his kitchen, following his expertise and professional advice and guidance you will learn how to make the batter and bake your crepes on a professional crepe machine. Once you have made your perfectly fresh crepes, you will cover them with delicious home made toppings and you will enjoy your perfectly fresh work drinking fresh farm apple juice and exquisite farm cider. Come and learn all about best crepes so you can recreate them at home for breakfast, lunch or dinner. Please note that this class is not suitable for children under 8, coeliacs, lacto intolerance and vegan. Upon booking, please provide the first names of all guests. From 2 to 10 people Duration: 3h+
    Private Sweet crepes cooking class photo
  • Amazing sweet crepes cooking class

    80,00 € par personne

    Plusieurs dates disponibles
    In Stéphane 's crêperie restaurant and in his kitchen, following his expertise and professional advice and guidance you will learn how to make the batter and bake your crepes on a professional crepe machine. Once you have made your perfectly fresh crepes, you will cover them with delicious home made toppings and you will enjoy your perfectly fresh work drinking fresh farm apple juice and exquisite farm cider. Come and learn all about best crepes so you can recreate them at home for breakfast, lunch or dinner. Please note that this class is not suitable for children under 8, coeliacs, lacto intolerance and vegan. Upon booking, please provide the first names of all guests. Duration: 3h
    Amazing sweet crepes cooking class photo

Avis de 8 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après toutes les évaluations
  • 4,6Plats
  • 4,6Service
  • 4,4Atmosphère
  • 4,6Rapport qualité-prix

BruitDynamique

8 avis
  1. Utilisateur d'OpenTable

    Paris

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 18 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Une formidable découverte ! Les galettes surprises faites sur mesure étaient délicieuses, un mariage de produits inédit et de très bon goût. Le service était chaleureux et efficace, un déjeuner au calme à proximité du travail. Que demander de plus ? J'ai hâte de revenir !

    Cet avis est-il utile ?

  2. Utilisateur d'OpenTable

    Paris

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 28 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We enjoyed the crepes and galettes of this restaurant where good humor reigns. Fresh, quality products, original recipes and a attentive team, everything you need for a good meal. I highly recommend ! You can also leave with homemade products from the chef !

    Cet avis est-il utile ?

  3. Utilisateur d'OpenTable

    Paris

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 21 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I had such a great time. The staff is absolutely charming and very professional. The crepes and galettes were excellent, very tasteful and creative. The chef works with the finest ingredients and he is very passionated. He is doing very successfuly crepes courses in the Afternoons and next time I come to Paris I Will subscribe one course for sure. I highly recommand this restaurant. Make sure to make a Booking, and ask about the courses you will see the chef opening bright passionate eyes:) Thanks Stéphane and his team,🙏🙏

    1 personne a trouvé cet avis utile

  4. Utilisateur d'OpenTable

    Paris

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 21 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Habitué des crêperies traditionnelles de Bretagne, j'ai été enchanté de découvrir Caramel Sarrasin à Paris. Les galettes sont excellentes, et j'ai apprécié les recettes originales du chef. Mes remerciements aux personnes qui nous ont servies, qui étaient très agréables et attentionnées. Nous reviendrons

    1 personne a trouvé cet avis utile

  5. Utilisateur d'OpenTable

    Paris

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 20 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It's the best place in Paris to come and eat crepes !! Everything is homemade it was lovely. I took the « Eliott Ness » with some bacon and cheddar soooo good ! And the « Salted butter caramel » I’m addicted !! ( I took a jar of it 😋) Can’t wait to attend to my crepe cooking class with the chef !!

    1 personne a trouvé cet avis utile

  6. Utilisateur d'OpenTable

    Paris

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 7 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Best place to eat crepes and galette pancakes in Paris. Especially as my wife and I need to avoid Gluten. The owner and staff are super friendly and helpful and the place has a wonderful vibe. We were celebrating our 10th wedding anniversary that day too and the owner gave us an extra special gift at our table which was really nice and appreciated. Everyone who visits Paris should go.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  7. Utilisateur d'OpenTable

    Paris

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 6 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Nice Little restaurant proposing French speciality : Crepes ! Very large offer, salty or sweety crepes, it was delicious ! We have been well received by the owner Stephan. Thanks again, we will come back next time to make the Crepe course !

    1 personne a trouvé cet avis utile

  8. Utilisateur d'OpenTable

    Paris

    13 avis

    VIP
    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le 5 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Nice restaurant with homemade buckwheat flour galettes and crêpes. Really fresh products. Typical french experience !

    1 personne a trouvé cet avis utile

FAQ

Caramel Sarrasin propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au 09 51 25 80 04.

Le restaurant Caramel Sarrasin est noté 4,6 étoiles par 8 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Caramel Sarrasin

47 rue du Faubourg Montmartre, 75009 Paris, Ile de France

Salles

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Grands Boulevards
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 15:30–18:30 Petit-déjeuner lun.–ven. 10:30–14:30 Déjeuner mar. 19:30–22:30 jeu., ven. 19:00–22:00
  • Prix
    30 € ou moins
  • Cuisine(s)
    Crêperie, Française - Traditionnelle, Déjeuner
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Aucun
  • Public transit
    Métro Ligne 7 Station Le Peletier
  • Moyens de paiement
    Mastercard, Sodexo Card, Visa
  • Chef de cuisine
    Stéphane BERAZA
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Alcool personnel, Bar complet, Bière, Brasserie en plein air, Café, Chiens acceptés, Cocktails, Options sans gluten, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Toilettes neutres, Vin, Zone de fumage extérieur
  • Numéro de téléphone
    09 51 25 80 04
  • Installations pour l'événement privé
    A charming little crêperie ideally located in Paris, just a stone's throw from the Place de l'Opéra and the Grands Boulevards, which will be delighted to welcome you on the evening of your choice to celebrate your private event.
  • Contact pour l'événement privé
    Caramel Sarrasin: 07 81 50 89 94
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable