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CAMPER, Menlo Park, CA
Primé

CAMPER

4.7
4,7
864 avis
De 31 $ à 50 $
De la ferme à la table

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 22 fois aujourd'hui
  • La perle du quartier
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
  • Parfait pour manger en plein air
LB Steak, dirigé par le célèbre chef-propriétaire Roland Passot, est un restaurant de steaks et de fruits de mer moderne américain à l'élégance décontractée reflétant le charme distinctif de son environnement et de son voisinage. Le menu de saison de notre chef de cuisine met en valeur les viandes élevées biologiquement, le poisson pêché à la ligne, et seulement les produits locaux et d''agriculture biologique les plus frais, les desserts décadents, les cocktails faits maison, les bières artisanales, et une gamme de vins nationaux et importés. La sélection variée de fruits de mer et des steaks est renommée. Situé dans le quartier animé de Menlo Park, le restaurant est l'endroit où les gens se rassemblent pour se détendre, socialiser, et profiter de la nourriture et des boissons de qualité exceptionnelle. Réunissez-vous!

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table
  • Heures d'ouverture
    dim. 10:00–13:00 Brunch sam. 10:00–13:00 Dîner lun.–jeu. 17:00–19:30 ven., sam. 17:00–20:30
  • Numéro de téléphone
    (650) 321-8980
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Greg Kuzia-Carmel
  • Installations pour l'événement privé
    Camper serves rustic, market-driven Californian fare in Menlo Park, CA. Camper proudly works with a collection of local farmers, fisherman, artisans and craftspeople to create a unique blend of food and hospitality. We emphasize local, sustainable, handmade and, whenever possible, organic goods.
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Menlo Park
  • Rue transversale
    University
  • Parking details
    Ample street parking and a large parking lot behind the restaurant.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin

Avis de 864 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,6Service
  • 4,5Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Région de la baie de San Francisco

    De la ferme à la table

864 avis
  1. tracy

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    First time there. Fell in love with the food, service and atmosphere. Looking forward to going back!

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  2. Katrina

    Baie de San Fra

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Dined here in Valentine’s Day with their pre fix menu and everything was delicious. Wine pairing and cocktails were also good. Would def come back to try their other items

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  3. Michelle

    VIP

    Baie de San Fra

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    To all the real ones who know--Camper's brunch is BACK, and I couldn't be happier! This downtown Menlo Park staple is serving up more chances to enjoy their incredible food, and trust me, it's worth it. There isn't a lot of brunch photos for camper online so allow me to feed your eyes with the me documenting our satisfying brunch. Came hungry and majorly craving carbs, so my girl friend and I went all in--Logan's Orange + Currant Scones for her, Challah French toast for me. Her scones? Warm. Flaky--paired with fresh butter that gave such a buttery finish to every bite. She wasn't super hungry, so the "on the side" menu was perfect. Love that they offer that option. Me on the other hand? I was ravenous. LET ME TELL YOU--the Challah French toast was life-changing. A thick, buttery slab of challah, cooked perfectly, ridiculously satisfying to cut and bite into, and topped with macadamia nut butter that added just the right nuttiness and umami. I can't even describe in words how good it was, no words would do it justice, you'd have to try it for yourself. Shoutout to our server and the kitchen for the amazing service and accommodating my request to swap the apples for strawberries. I'm 100% sure those apples would've been amazing, but sadly, my gut does not agree. Thought I'd still be starving, but that French toast was actually the perfect level of satisfying. Took my chicken apple sausages for family to enjoy; I'm already dreaming of my next French toast bite. Service? A+. Ambiance? Perfect for a girly brunch. Plus, downtown Menlo Park has easy parking (a rare win for downtowns) and is just 8 minutes from Palo Alto Shopping Center if you want to make a day of it. TL;DR: Brunch at Camper is back! Please make a reservation on OpenTable and enjoy a nice brunch solo or with someone. Get the French toast. Thank me later.

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  4. Chris

    VIP

    Baie de San Fra

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My wife and I have made Camper one of our regular spots. We love the fresh farm to table ingredients, seasonal menu options, and fantastic cocktail menu. We were said they closed their sister restaurant Canteen, but glad we still have Camper.

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  5. Utilisateur d'OpenTable

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 8 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Wonderful dinner out at Camper! It was a bday for one of us which we think was the reason we were seated over in the area that was less quiet and busy and which we greatly appreciated. Cocktails are delicious with lots of variety, and the food is absolutely wonderful, so creative with generous portions. We ordered the corn break, snap peas, pasta special and the halibut. We ate every last bite and were not able to fit in any dessert. Definitely will be back again for a special evening out.

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  6. Dr . Gregory

    VIP

    Baie de San Fra

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 30 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Visit #2: Another culinary, enological and service staff triumph! Camper delivers 5 star dining experience over and over again! It would be nice to see the back of the house come out into the dining room once in a while… so that we might bestow upon them well deserved praise and gratitude. Thank you Camper team for being good humans!

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  7. Dr . Gregory

    VIP

    Baie de San Fra

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 29 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    From start to finish, an absolutely delightful sensory-oriented dining experience; haven’t had one of those in a long time. Our server, Andres, was amazing and gave us exemplary service. All aspects of our meal, each plate, was creative, delicious and extremely satisfying. The wine list a wine lovers dream! One can tell that the work culture at Camper is actively and positively engaged. Thank you for taking care of us!

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  8. Andrew

    Baie de San Fra

    8 avis

    4.0

    8 avis

    Y est allé·e le 26 janvier 2025

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Corn bread and beets starters were great. Halibut and grilled prawn entrees were also very good. Apple crisp apples were not soft enough.

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  9. Catherine

    VIP

    Baie de San Fra

    28 avis

    5.0

    28 avis

    Y est allé·e le 25 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent!!! All around!!!! Wonderful wait staff, very attentive but not too much. Food was fantastic and you’ll see me again. Thanks Greg!

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  10. Chris

    VIP

    Baie de San Fra

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le 22 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We love camper from the incredible food, impeccable (and friendly) service, creative cocktails, and great atmosphere. Salads were delicious, and Potato-cursed halibut was phenomenal. Dessert is always a treat. I can’t wait to come back.

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FAQ

CAMPER propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (650) 321-8980.

Le restaurant CAMPER est noté 4,7 étoiles par 864 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 22 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour CAMPER

898 Santa Cruz Avenue, 94025 Menlo Park, CA

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    University
  • Quartier
    Menlo Park
  • Heures d'ouverture
    dim. 10:00–13:00 Brunch sam. 10:00–13:00 Dîner lun.–jeu. 17:00–19:30 ven., sam. 17:00–20:30
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Ample street parking and a large parking lot behind the restaurant.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Greg Kuzia-Carmel
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (650) 321-8980
  • Installations pour l'événement privé
    Camper serves rustic, market-driven Californian fare in Menlo Park, CA. Camper proudly works with a collection of local farmers, fisherman, artisans and craftspeople to create a unique blend of food and hospitality. We emphasize local, sustainable, handmade and, whenever possible, organic goods.
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