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By Patrik Pettersson at Kompose, Sarasota, FL

By Patrik Pettersson at Kompose

4.7
4,7
122 avis
De 31 $ à 50 $
Française / Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
20:00
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Innovant
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
Experience a culinary voyage like no other, at Patrik Pettersson's restaurant, tucked away in the refined Kompose Hotel. Celebrated for his innovative fusion of classic flavors and cutting-edge techniques, Chef Patrik Pettersson promises an unforgettable epicurean journey. Immerse yourself in our rotating five and seven-course tasting menus, meticulously crafted to captivate your palate with every bite. With a menu that evolves every three weeks, each visit unveils a fresh symphony of flavors and culinary artistry. Reserve your table now and elevate your dining experience at Sarasota's premier destination for gastronomic excellence.
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Informations supplémentaires

  • Numéro de téléphone
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Française / Américaine contemporaine, Américaine, Européenne contemporaine
  • Heures d'ouverture
    jeu.–sam. 17:00–22:00
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement de l'hôtel
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Patrick Petterson

Expériences

  • Five and Seven-Course Tasting Menu

    85,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Five and seven-course tasting menu Curated By Patrik Pettersson Wine, Cocktail, and Nonalcoholic pairings are available to elevate the experience Please let us know in advance of any special dietary requests
    Five and Seven-Course Tasting Menu photo

Avis de 122 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,9Plats
  • 4,9Service
  • 3,9Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Tampa / Ouest de la Floride centrale

    Innovant

  • Tampa / Ouest de la Floride centrale

    Adapté aux occasions spéciales

  • Sarasota / Bradenton

    Meilleur service

  • Sarasota / Bradenton

    Innovant

  • Sarasota / Bradenton

    Idéal pour les groupes

  • Sarasota / Bradenton

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Sarasota / Bradenton

    Adapté aux occasions spéciales

122 avis
  1. CINDIE

    Tampa1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 5 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Patrik the chef combines familiar tastes with new ones in unexpected and pleasurable ways. Also the desserts by Jessica are sensational! Kelsey provides excellent explanations of each dish. She encourages slow eating to heighten the enjoyment. What a tremendous experience!

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  2. Laurie

    New York1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 1 mars 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Had a wonderful time at By Patrik Pettersson at Kompose! We were a table of 5. Service was impeccable, food absolutely creative and delicious! The place is lovely! Even the seats were comfortable!

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  3. virginia

    Tampa4 avis

    5.0

    Y est allé·e le 28 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Everything was delicious and innovative. The waffle with morel paté was one of the best thing I’ve ever eaten. Hope it is a reoccurring item on the menu.

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  4. Susan VIP

    Tampa4 avis

    5.0

    Y est allé·e le 23 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Prepare yourself for “The Bear” ( in a good way). It’s a marvel. Located within Kompose, a minimalistic immaculate European feeling hotel, this restaurant could be considered a gem in any big city. Chef Patrik is the real thing. His plates are creative and extraordinarily delicious…. Each course, a still life painting, is packed with unforgettable taste sensations. Thank you Chef! We will be returning.

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  5. john VIP

    Philadelphie57 avis

    5.0

    Y est allé·e le 14 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Great food and adequate size for the mature individual.

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  6. Robert M .

    Philadelphie7 avis

    5.0

    Y est allé·e le 14 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Outstanding food, wine and service! I highly recommend PP.

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  7. Henry VIP

    New York5 avis

    5.0

    Y est allé·e le 2 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It is always an interesting and amazing culinary experience!!! You never truly know that the food will look like or how it will taste (it usually ranges from wonderful to great) you spend the rest of the evening going over the menu and asking yourselves "which was your favorite dish"? So if you're thinking of going - just do it! You won't be disappointed!!!

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  8. Edward VIP

    Tampa22 avis

    5.0

    Y est allé·e le 2 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I took a date to Patrik’s and we had a delightful dinner. The decor is minimal except for the cool old Citrone antique car. We took some pictures of it because we both remember that car from our time in Paris. But to the food, we had the 7 course dinner with wine paring. Everything was above and beyond our expectations. The quality and taste exceptional. The plating was outstanding. And 2 of the wines were a first for us. Very nice. Our server was professional, efficient and friendly. Very fun to talk to in fact.

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  9. christine VIP

    Baie de San Fra8 avis

    5.0

    Y est allé·e le 29 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We thoroughly enjoyed the special dinner and wine tasting at BPPK, featuring the fabulous wines from Diablo Paso. Enrique Torres, the award winning winemaker, was a delight to talk to. He shared his passion for the wines he produces in the Spanish tradition and explained what went into the creation of each of his unique wines. We especially loved his Max and Nico and the albariño. It was a wonderful evening and chef Pettersson paired his menu perfectly with the selections. These monthly wine events are a fantastic way to learn about interesting wineries and sample the chef’s always amazing cuisine. If you haven’t been to By Patrik Pettersson, you are missing a Sarasota culinary treasure.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  10. Todd VIP

    Hawaii1 avis

    1.0

    Y est allé·e le 25 janvier 2025

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 2
    4. Atmosphère 1
    The most expensive worst “tasting menu” experience I have ever had. Petite, minuscule food portions of low quality food paired with wines that were probably bought from Publix… And only three different varietals poured over five courses for $75 per person… And the “culinary experience” of the “chef‘s table“ being a galley kitchen that was looked like a long abandoned counter except for a hot plate on which the “substitute chef“ was cooking. $450 after tip. Awful! 

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FAQ

Le restaurant By Patrik Pettersson at Kompose est noté 4,7 étoiles par 122 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
20:00
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour By Patrik Pettersson at Kompose

965 University Pkwy, 34234 Sarasota, FL

Informations supplémentaires

  • Numéro de téléphone
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Française / Américaine contemporaine, Américaine, Européenne contemporaine
  • Heures d'ouverture
    jeu.–sam. 17:00–22:00
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement de l'hôtel
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Patrick Petterson
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