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By Patrik Pettersson at Kompose, Sarasota, FL

By Patrik Pettersson at Kompose

4.9
4.9
80 avis
De 31 $ à 50 $
Française / Américaine contemporaine
  • Innovant
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Adapté aux repas d'affaires
Experience a culinary voyage like no other, at Patrik Pettersson's restaurant, tucked away in the refined Kompose Hotel. Celebrated for his innovative fusion of classic flavors and cutting-edge techniques, Chef Patrik Pettersson promises an unforgettable epicurean journey. Immerse yourself in our rotating five and seven-course tasting menus, meticulously crafted to captivate your palate with every bite. With a menu that evolves every three weeks, each visit unveils a fresh symphony of flavors and culinary artistry. Reserve your table now and elevate your dining experience at Sarasota's premier destination for gastronomic excellence.

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2 personnes

19:00


Réservé 1 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Française / Américaine contemporaine, Américaine, Européenne contemporaine
  • Heures d'ouverture
    jeu.–sam. 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (941) 284-3794
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Patrick Petterson
  • Installations pour l'événement privé
    We are happy to host any private events, please contact us directly for more information.
  • Quartier
    Sarasota
  • Rue transversale
    University Pkwy in front of SRQ airport entrance
  • Infos de stationnement
    Stationnement de l'hôtel
  • Métro ou Station
    SRQ
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar/salon, Bière, Cocktails, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Vin

Expériences

  • Five and Seven-Course Tasting Menu

    85,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Five and seven-course tasting menu Curated By Patrik Pettersson Wine, Cocktail, and Nonalcoholic pairings are available to elevate the experience Please let us know in advance of any special dietary requests
    Five and Seven-Course Tasting Menu photo
  • Summer Special

    55,00 $US par personne

    1 juin - 31 août 2024
    Join us all summer for our Summer Special Menu. First Course: Morel Mushroom. Second Course: Steak, Fish or Vegetarian Entree Third Course: Dessert Panna Cotta. By Patrik Pettersson at Kompose presents elevated three- five- and seven-course European tasting menus and wine pairings. Executive chef Patrik Pettersson updates the menus every three weeks with his inventive cuisine. The creativity extends to The Bar at By Patrik Pettersson, where expert mixologists craft the freshest and most delectable artisanal cocktails. Celebrate a special occasion or simply enjoy a romantic date night.
    Summer Special photo
  • Wine not Wednesday: Dinner & Wine Tasting

    49,00 $US par personne

    Seulement 21 août 2024
    Join us for Wine Not Wednesday! August 21 @ 6:30pm. A delightful dinner & wine tasting experience, where fine dining meets fun, a monthly experience hosted by: By Patrik Pettersson & Elevated Wine and Spirits. Prepare to indulge in a seated exclusive culinary adventure, Savor the symphony of flavors as Chef Patrik Pettersson's artistic creations harmonize perfectly with these fine wine series, Eternal Wines & Drink Washington State from Walla-Walla Washington, promising an unforgettable evening. As a special treat, all attendees will have the unique opportunity to purchase discounted bottles and cases from our featured winemakers. Limited spots are available, RSVP to secure your place at this exclusive event. $49. Gratuity not included.
    Wine not Wednesday: Dinner & Wine Tasting photo

Avis de 80 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
  • 5Plats
  • 5Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,8Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Tampa / Ouest de la Floride centrale

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Tampa / Ouest de la Floride centrale

    Meilleure cuisine

  • Tampa / Ouest de la Floride centrale

    Meilleur service

  • Tampa / Ouest de la Floride centrale

    Meilleur rapport qualité prix

  • Tampa / Ouest de la Floride centrale

    Innovant

  • Sarasota / Bradenton

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Sarasota / Bradenton

    Meilleure cuisine

  • Sarasota / Bradenton

    Meilleur service

  • Sarasota / Bradenton

    Meilleur rapport qualité prix

  • Sarasota / Bradenton

    Adapté aux repas d'affaires

  • Sarasota / Bradenton

    Innovant

80 avis
  1. Utilisateur d'OpenTable

    Géorgie côtière

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 20 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What a wonderful and unexpected treat to have a delicious gourmet meal with wine pairing available in my hotel after a stressful day ! I had the three course summer meal with wine pairing. It was excellent. Perfect size portions for me (not huge) and the wines went super well with the courses. Prices were reasonable considering the quality. The service was excellent, server was knowledgeable in describing the selections and courses came promptly. Single diner handled well. A fun foodie experience!

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  2. JeffS

    Baie de San Fra

    7 avis

    VIP
    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le 20 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    WOW. Patrik is an outstanding chef with an amazing touch and understanding of flavor and balance. Each dish was spot on with perfect acid, salt, texture, and complexity. His presentation elevated the dinner to a superior experience.

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  3. Utilisateur d'OpenTable

    Las Vegas

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 20 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My wife and I moved to Florida from Vegas where there were an abundance of fine dining options. We've been searching for something great and we found it at Patrik Pettersons!! This is easily the best dining experience we have had in Florida! The chef is a genius! We will be back!

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  4. TerryR

    Tampa

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 20 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Extraordinary presentations of a tasting menu worthy of that special occasion (but wonderful anytime).

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  5. Utilisateur d'OpenTable

    Tampa

    9 avis

    VIP
    4.0

    9 avis

    Y est allé·e le 11 juillet 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Enjoyed the meal. Highly recommend. Surprised by the sparse kitchen set up. Really liked the flavors, innovative ingredients and techniques- but disappointed in the steak course. Seemed they just cut a strip in 4 pieces and served it. All of the other courses were tremendous- especially the Skagen toast and scallop. It was just this one course(beef) that left me scratching my head. I hope it makes it enjoyed the thought that went into the menu and the pairings.

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  6. CharlotteK

    Londres

    3 avis

    4.0

    3 avis

    Y est allé·e le 5 juillet 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Wonderful food and serves. Unusual setting. We will return.

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  7. jamieg

    Metro d'Atlanta

    96 avis

    VIP
    5.0

    96 avis

    Y est allé·e le 29 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Patrik is always surprising us with new dishes that are fantastic! I don't know how he comes up with such creative use of flavors, textures, hot and cold while making everything look so nice! We were pleased to see that there were other diners who also appreciated this hidden gem! Justin - once again - came up with new wines that we'd never heard of before that pared wonderfully with each dish. The service is always impeccable - you aren't rushed - but feel that your food comes out as you are ready for the next course. Patrik, himself, as well as Justin serve many of the courses and explain what he has created that you are about to eat. I've eaten more items I didn't think I would like that are absolutely wondeful. Justin's wife, Jessica, tops off the evening with several mouth watering deserts. Can't wait to see what our next visit brings!!!

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  8. Utilisateur d'OpenTable

    Orlando

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 22 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely delicious. Hands down must go to when in Sarasota.

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  9. TerryR

    Tampa

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 22 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Memorable first-time experience. Chef Pettersson is a Michelin-caliber artist who presents a visually stunning plate laden with new and exciting flavors, and textures. We eagerly await a return to the quiet and strikingly modern (Swedish?) atmosphere of Kompose and the competent and cheery servers. Bravo Chef Patrik and brava to the wait staff. Tack!

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  10. RandyLB

    Exclusif (CA)

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 19 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Always a great culinary experience at By Patrik Pettersson! Such creative and inspiring food, excellent wine pairings, and a terrific staff! Eating here is always a must when we are in Sarasota!

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FAQ

Le restaurant By Patrik Pettersson at Kompose est noté 4.9 étoiles par 80 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 1 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour By Patrik Pettersson at Kompose

965 University Pkwy, 34234 Sarasota, FL

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    University Pkwy in front of SRQ airport entrance
  • Quartier
    Sarasota
  • Heures d'ouverture
    jeu.–sam. 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Française / Américaine contemporaine, Américaine, Européenne contemporaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Infos de stationnement
    Stationnement de l'hôtel
  • Métro ou Station
    SRQ
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Patrick Petterson
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar/salon, Bière, Cocktails, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (941) 284-3794
  • Installations pour l'événement privé
    We are happy to host any private events, please contact us directly for more information.
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