BRUTØ
Effectuer une réservation
- Adapté aux occasions spéciales
- Parfait pour siroter des cocktails créatifs
- Innovant
Pourquoi ce sont des Perles rares
Chef de cuisine : Byron Gomez
MICHELIN Green
2024
MICHELIN 1 Star
2024
MICHELIN 1 Star
2023
D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Chez BRUTØ, le chef Byron Gomez, ancien élève de l'Eleven Madison Park, sert des menus dégustation contemporains qui associent ses origines costariciennes à son savoir-faire gastronomique. Prenez place au comptoir intimiste de 18 places pour vivre une expérience de dégustation étoilée au Michelin, comprenant par exemple le palmito garni de caviar et le cœur de canard cuit au feu de bois avec de l'anticucho.
Privatisation de salle
Réservez votre prochain événement avec nous
Informations supplémentaires
- AtmosphèreDécontracté
- Prix50 $ et plus
- Cuisine(s)Américaine contemporaine
- Heures d'ouverturemar.–dim. 17:00–20:30
- Numéro de téléphone(720) 325-2195
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue décontractée
- Installations pour l'événement privéPlease email info@brutodenver.com for all private event inquiries. Brutø can accommodate up to 22 guests for a seated dinner experience.
- Contact pour l'événement privéPrivate Event Coordinator: (720) 325-2195
- Primé
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- QuartierCentre-ville / LoDo
- Rue transversaleBrutø is located inside of the Free Market, in downtown Denver.
- Parking detailsStationnement municipal
- Public transitUnion Station is 2 blocks away.
- Renseignements supplémentaires :À emporter, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bière, Cocktails, Options sans gluten, Végane, Vin
Expériences
Chef's Tasting Menu
175,00 $US par personne
1 janv. 2025 - 31 janv. 2025Our Winter menu will feature 11 presentations from Chef Byron and his culinary team. This menu showcases our team's commitment to full utilization, locality, and seasonality, and showcases grains milled at Id Est's Dry Storage in Boulder, CO. It represents our brutalist ethos by way of highlighting raw, fire, earth, texture through sourcing and showcasing local food systems with global influence. Winter Tasting Menu $175 Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.Intimate High Top Table
175,00 $US par personne
1 janv. 2025 - 31 janv. 2025Enjoy an intimate dining experience at a high top table for two nestled on the perimeter of our dining room. Due to the intimate nature of our space, this will offer you the same experience as being at the Chef's Counter with the opportunity for a more personalized and private evening. Max accommodation 2 guests. Winter Tasting Menu $175 Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.Chef's Tasting Menu
175,00 $US par personne
Prépayé
6 nov. 2024 - 31 janv. 2025Our Winter menu will feature 11 presentations from Chef Byron and his culinary team. This menu showcases our team's commitment to full utilization, locality, and seasonality, and showcases grains milled at Id Est's Dry Storage in Boulder, CO. It represents our brutalist ethos by way of highlighting raw, fire, earth, texture through sourcing and showcasing local food systems with global influence. Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.
FAQ
BRUTØ propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (720) 325-2195.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.
Effectuer une réservation
Commande en livraison ou à emporter
1801 Blake St, 80202 Denver, CO
Informations supplémentaires
- Primé
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- Rue transversaleBrutø is located inside of the Free Market, in downtown Denver.
- QuartierCentre-ville / LoDo
- Heures d'ouverturemar.–dim. 17:00–20:30
- Prix50 $ et plus
- Cuisine(s)Américaine contemporaine
- AtmosphèreDécontracté
- Dress codeTenue décontractée
- Parking detailsStationnement municipal
- Public transitUnion Station is 2 blocks away.
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Renseignements supplémentaires :À emporter, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bière, Cocktails, Options sans gluten, Végane, Vin
- Site internet
- Numéro de téléphone(720) 325-2195
- Installations pour l'événement privéPlease email info@brutodenver.com for all private event inquiries. Brutø can accommodate up to 22 guests for a seated dinner experience.
- Contact pour l'événement privéPrivate Event Coordinator: (720) 325-2195