
BRUTØ
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- Adapté aux occasions spéciales
- Innovant
- Parfait pour siroter des cocktails créatifs
Pourquoi ce sont des Perles rares
Chef de cuisine : Byron Gomez
- MICHELIN Green2024
- MICHELIN 1 Star2024
- MICHELIN 1 Star2023
D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Chez BRUTØ, le chef Byron Gomez, ancien élève de l'Eleven Madison Park, sert des menus dégustation contemporains qui associent ses origines costariciennes à son savoir-faire gastronomique. Prenez place au comptoir intimiste de 18 places pour vivre une expérience de dégustation étoilée au Michelin, comprenant par exemple le palmito garni de caviar et le cœur de canard cuit au feu de bois avec de l'anticucho.
Privatisation de salle
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Informations supplémentaires
- AtmosphèreDécontracté
- Prix50 $ et plus
- Cuisine(s)Américaine contemporaine
- Heures d'ouverturemar.–dim. 17:00–20:30
- Numéro de téléphone(720) 325-2195
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue décontractée
- Installations pour l'événement privéBRUTØ offers a setting unlike any other. Gather your guests in a space that celebrates the beauty of simplicity and the integrity of ingredients. Create an event that is both intimate and impactful.
- Contact pour l'événement privéGuest Experience Coordinator: (720) 325-2195
- Primé
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- QuartierCentre-ville / LoDo
- Rue transversaleBrutø is located inside of the Free Market, in downtown Denver.
- Parking detailsStationnement municipal
- Public transitUnion Station is 2 blocks away.
- Renseignements supplémentaires :À emporter, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bière, Cocktails, Options sans gluten, Végane, Vin
Expériences
Chef's Tasting Menu
175,00 $US par personne
Plusieurs dates disponiblesOur Winter menu will feature 11 presentations from Chef Byron and his culinary team. This menu showcases our team's commitment to full utilization, locality, and seasonality, and showcases grains milled at Id Est's Dry Storage in Boulder, CO. It represents our brutalist ethos by way of highlighting raw, fire, earth, texture through sourcing and showcasing local food systems with global influence. Winter Tasting Menu $175 Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.Intimate High Top Table
175,00 $US par personne
Plusieurs dates disponiblesEnjoy an intimate dining experience at a high top table for two nestled on the perimeter of our dining room. Due to the intimate nature of our space, this will offer you the same experience as being at the Chef's Counter with the opportunity for a more personalized and private evening. Max accommodation 2 guests. Winter Tasting Menu $175 Allergies need 48-hour notification. Dietary restrictions not communicated in advance can not be accommodated. Due to the nature of our menu we cannot accommodate soy, mushroom, allium, nightshades, peppercorn, celiac (if cross contamination is not OK). Aversions not accommodated, allergies only.BRUTØ x nonesuch
95,00 $US par personne
Prépayé
Seulement 31 mars 2025Immerse yourself in the heart of Oklahoma terroir, reimagined through the lens of BRUTØ. Chef Garrett Hare of nonesuch brings his distinct culinary voice to Denver for a collaborative dining experience unlike any other. This exclusive event transcends the boundaries of a typical restaurant takeover. Experience Nonesuch's unique menu format, showcasing Oklahoma's terroir's bounty infused with BRUTØ's signature brutalist approach. Expect a harmonious collision of textures, aromas, and tastes, expertly paired with a curated cocktail journey or a non-alcoholic alternative. Join us in the stark elegance of BRUTØ's counter and be among the select few to witness this culinary convergence. Please note that due to the nature of this event, we cannot accommodate any dietary restrictions or allergies.
FAQ
BRUTØ propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (720) 325-2195.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.
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Commande en livraison ou à emporter
1801 Blake St, 80202 Denver, CO
Informations supplémentaires
- Primé
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- Rue transversaleBrutø is located inside of the Free Market, in downtown Denver.
- QuartierCentre-ville / LoDo
- Heures d'ouverturemar.–dim. 17:00–20:30
- Prix50 $ et plus
- Cuisine(s)Américaine contemporaine
- AtmosphèreDécontracté
- Dress codeTenue décontractée
- Parking detailsStationnement municipal
- Public transitUnion Station is 2 blocks away.
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Renseignements supplémentaires :À emporter, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bière, Cocktails, Options sans gluten, Végane, Vin
- Site internet
- Numéro de téléphone(720) 325-2195
- Installations pour l'événement privéBRUTØ offers a setting unlike any other. Gather your guests in a space that celebrates the beauty of simplicity and the integrity of ingredients. Create an event that is both intimate and impactful.
- Contact pour l'événement privéGuest Experience Coordinator: (720) 325-2195