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Bourbon Steak - Four Seasons Washington DC, Washington, DC

Bourbon Steak - Four Seasons Washington DC

4.7
4,7
3818 avis
30 $ ou moins
Grillade
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Adapté aux repas d'affaires
  • Parfait pour déguster de bons vins
Proposant une cuisine américaine contemporaine et privilégiant les ingrédients de saison, le BOURBON STEAK sert du bœuf naturel bio élevé sans hormones ainsi que les fruits de mer les plus frais au monde. Toutes les viandes exceptionnellement tendres du BOURBON STEAK sont pochées avant d'être grillées : les viandes rouges dans du beurre, l'agneau à l'huile d'olive et le porc à la graisse de bacon. En réponse à l'importance donnée aux repas d'affaires en journée dans la capitale, le BOURBON STEAK est l'un des premiers restaurants de Michael Mina à servir le dîner. En plat principal, vous pourrez notamment déguster de nouvelles salades avec du pain fait maison tout juste sorti du four. Chaque pain a été spécifiquement créé pour compléter la salade qu'il accompagne. Les architectes du Rockwell Group de New York ont composé un intérieur qui reflète l'élégance informelle de la cuisine américaine moderne de Mina, tout en rendant hommage à la stature classique de l'hôtel. L'espace est décoré de matériaux naturels avec des touches artisanales, notamment du verre bullé ou frotté, du cuir cousu et du bois.

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2 personnes

20:00


Réservé 70 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
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Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Grillade, Américaine, Non-specifiée
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11:30–14:30 lun.–ven. 17:30–22:00 sam., dim. 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (202) 944-2026
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Michael Mina
  • Installations pour l'événement privé
    Acclaimed Chef Michael Mina brings a new steakhouse concept to Washington, D.C., celebrating a departure from the ordinary, featuring creative variations of classic steakhouse fare.Large party menus starting at $130 per person
  • Contact pour l'événement privé
    Events Department: (202) 944-2049
  • Quartier
    Georgetown
  • Rue transversale
    29th Street; M Street Georgetown
  • Infos de stationnement
    Valet parking is $26 + tax during Lunch and Dinner
  • Métro ou Station
    38B Metro Bus <br />Georgetown Metro Connection (blue bus system from Foggy Bottom to Rossyln Metro Stops) <br />Closest Metro stops: Foggy Bottom Metro (George Washington University) and Dupont Circle
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Expériences

  • Bourbon Steak Chef's Experience Menu

    145,00 $US par personne

    26 août - 30 déc. 2024
    Introducing Bourbon Steak DC's Chef Experience Menu. We have carefully crafted this menu to create the ultimate way to enjoy Bourbon Steak. Whether you’re dining with us on a special occasion or looking for the perfect place to share a dining experience with friends and family, let us curate a special experience for you and your guests. The menu is five courses ( 3 shared, 2 individual) designed to highlight the best of Bourbon Steak. Full party participation required. Due to the nature of the experience menu, we cannot make substitutions to the menu or adjustments due to dietary restrictions or aversions. If allergies are a concern, we ask that you please enjoy our a la carte menu which would be better suited for the occasion.
    Bourbon Steak Chef's Experience Menu photo

Avis de 3 818 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,8Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • District de Columbia

    Grillade

3 818 avis
  1. DannyC

    Chicago

    4 avis

    VIP
    3.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    I have been to bourbon steak in the past. All the food was undercooked and had to be sent back and was still under cooked. Steaks had very little taste. Vastly overpriced compared to other steak restaurants in the same class. Makes you want to buy a steak and cook it on your own BBQ. Waiter and service were great! Nice place too!

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  2. Jorge

    New York

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our favorite in DC. Who knows? You might even spot a celebrity.

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  3. S

    Chicago

    22 avis

    VIP
    5.0

    22 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Phenomenal - food, service and ambiance. 10/10. Must do in DC!!

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  4. Ameen

    Washington

    5 avis

    VIP
    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Great hostess and service. Food was average but a great selection of drinks

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  5. ReneeC

    Washington

    40 avis

    VIP
    5.0

    40 avis

    Y est allé·e le 8 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely phenomenal experience. Our group does a lot of traveling together and we have had quite a few interesting dining experiences, and this was one of the absolute best. The service was incredibly attentive, with menu questions giving them an opportunity to shine. All of the choices we made were wonderful and every one of us thoroughly enjoyed our experience.

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  6. DenzelMog

    Washington

    92 avis

    VIP
    5.0

    92 avis

    Y est allé·e le 8 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great time with a group of friends. We sat in the bar area. Bourbon was great with very good food and service.

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  7. Darren

    Colombus

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 7 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Celebrated a 40th birthday with a friend and The Four Seasons' touches were quickly evident. Not only was she wished a happy birthday upon arrival at the host stand but also by our lovely waitress. There was a card, too, signed by the staff members wishing her happy bday...she loved it. Service was friendly, professional and well-paced; other service members whisked away plates or brought delicious bread. Every request (from lime for sparkling water to an extra whatever) was quickly granted. We ordered the 8 oz filets and they were perfectly cooked; well-seasoned, if a touch salty (but we both liked the salt level). Ordered the absolutely delicious truffled mac and cheese, creamed spinach as sides; for cocktails, she loved her mezcal based one (something Jalisco?) and I thought my Boulevardier was perfect. For dessert, we shared the beignets and it was quite the treat: 5-6 beignets and three pots of naughtiness: creme brulee, pot de creme chocolate and another...all very good and not overly sweet. Size was larger than we thought, so it can be easily shared. Ambience was certainly modern and comfy, but it's a hotel restaurant, so there is only so much originality. Noise level was low. Overall, the experience exceeded even my high expectations and I'd go again tomorrow. Pricey, yes, but the value was evident in the experience and the small details.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  8. Judy

    Washington

    25 avis

    5.0

    25 avis

    Y est allé·e le 7 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had a great experience. The food was amazing and our server Leanna was the best!

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  9. Judy

    Washington

    5 avis

    VIP
    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 5 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing service, delicious food and excellent timing of courses

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  10. Grace

    Washington

    6 avis

    4.0

    6 avis

    Y est allé·e le 5 septembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    The back room was quite dark and I asked for candles for the table. But, what I was most shocked at was that my guest, who parked at the hotel and got her ticket stamped by the restaurant, still had to pay $75 for parking!!!

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FAQ

Le restaurant Bourbon Steak - Four Seasons Washington DC est noté 4,7 étoiles par 3818 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

20:00


Réservé 70 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Bourbon Steak - Four Seasons Washington DC

2800 Pennsylvania Avenue, N.W., 20007 Washington, DC

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    29th Street; M Street Georgetown
  • Quartier
    Georgetown
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11:30–14:30 lun.–ven. 17:30–22:00 sam., dim. 17:00–22:00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Grillade, Américaine, Non-specifiée
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Infos de stationnement
    Valet parking is $26 + tax during Lunch and Dinner
  • Métro ou Station
    38B Metro Bus Georgetown Metro Connection (blue bus system from Foggy Bottom to Rossyln Metro Stops) Closest Metro stops: Foggy Bottom Metro (George Washington University) and Dupont Circle
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Michael Mina
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (202) 944-2026
  • Installations pour l'événement privé
    Acclaimed Chef Michael Mina brings a new steakhouse concept to Washington, D.C., celebrating a departure from the ordinary, featuring creative variations of classic steakhouse fare.Large party menus starting at $130 per person
  • Contact pour l'événement privé
    Events Department: (202) 944-2049
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