Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.
  4. District de Columbia
  5. Georgetown
Bourbon Steak - Four Seasons Washington DC, Washington, DC

Bourbon Steak - Four Seasons Washington DC

4.7
4,7
3876 avis
30 $ ou moins
Grillade

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 41 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Adapté aux repas d'affaires
  • Parfait pour déguster de bons vins
Proposant une cuisine américaine contemporaine et privilégiant les ingrédients de saison, le BOURBON STEAK sert du bœuf naturel bio élevé sans hormones ainsi que les fruits de mer les plus frais au monde. Toutes les viandes exceptionnellement tendres du BOURBON STEAK sont pochées avant d'être grillées : les viandes rouges dans du beurre, l'agneau à l'huile d'olive et le porc à la graisse de bacon. En réponse à l'importance donnée aux repas d'affaires en journée dans la capitale, le BOURBON STEAK est l'un des premiers restaurants de Michael Mina à servir le dîner. En plat principal, vous pourrez notamment déguster de nouvelles salades avec du pain fait maison tout juste sorti du four. Chaque pain a été spécifiquement créé pour compléter la salade qu'il accompagne. Les architectes du Rockwell Group de New York ont composé un intérieur qui reflète l'élégance informelle de la cuisine américaine moderne de Mina, tout en rendant hommage à la stature classique de l'hôtel. L'espace est décoré de matériaux naturels avec des touches artisanales, notamment du verre bullé ou frotté, du cuir cousu et du bois.
Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Grillade, Américaine, Non-specifiée
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11:30–14:30 lun.–ven. 17:30–22:00 sam., dim. 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (202) 944-2026
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Michael Mina
  • Installations pour l'événement privé
    Acclaimed Chef Michael Mina brings a new steakhouse concept to Washington, D.C., celebrating a departure from the ordinary, featuring creative variations of classic steakhouse fare.Large party menus starting at $130 per person
  • Contact pour l'événement privé
    Events Department: (202) 944-2049
  • Quartier
    Georgetown
  • Rue transversale
    29th Street; M Street Georgetown
  • Parking details
    Valet parking is $26 + tax during Lunch and Dinner
  • Public transit
    38B Metro Bus Georgetown Metro Connection (blue bus system from Foggy Bottom to Rossyln Metro Stops) Closest Metro stops: Foggy Bottom Metro (George Washington University) and Dupont Circle
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Expériences

  • New Year's Eve Dinner

    90,00 $US - 190,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 31 déc. 2024
    Join us on New Year's Eve for our 3 course pre-fixed menu in Washington D.C.'s acclaimed American steakhouse, famous for its signature butter-poached steaks and duck fat fries. The work of James Beard award-winning chef and renowned restaurateur Michael Mina. This ritzy restaurant is nestled in D.C.'s historic Four Seasons Hotel.
    New Year's Eve Dinner photo

Avis de 3 876 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Région de Washington, D.C.

    Grillade

  • District de Columbia

    Parfait pour déguster de bons vins

  • District de Columbia

    Grillade

3 877 avis
  1. Christos

    San Diego

    3 avis

    4.0

    3 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    You shouldn't rate the restaurant with 2 €€, but with 4. It is expensive.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Diana

    Washington

    9 avis

    3.0

    9 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    I’ve been there many times and it’s a beautiful restaurant. It was a little disappointing yesterday as it was our anniversary and they kind of missed the mark in several ways. The manager, I don’t know her name, tried to make it right and I appreciate that, but it was overall disappointing. Order was brought over incorrectly, something on our bill that we didn’t order, meal was sent back to order something else because They made an error which happens. My husband was pretty much done with his meal before mine got brought out, so I just took it home.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Kirsten

    Washington

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 2
    4. Atmosphère 1
    Got violently ill after eating here last night. Steak was so raw it was inedible

    Cet avis est-il utile ?

  4. Thomas

    Washington

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 1
    The restaurant environment was more like eating in a cafeteria than a fine restaurant. The final bill was difficult to interpret and really made no sense. My intent was to take my family for a memorable over the top Christmas meal. The final bill was the only thing "over the top" I don't see how the place stays in business. I will never go back or take any future business too that place.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Beth

    VIP

    Grand Boston

    5 avis

    2.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 4
    I was very disappointed with the experience at Burman steak this year. It did not advertise that it was a prefix menu the year before it was not the service was not particularly attentive, and the quality of the food was fair at best. The Caesar salad was very salty! Overall not the experience we had the previous year!

    Cet avis est-il utile ?

  6. Richard

    VIP

    Washington

    81 avis

    4.0

    81 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    This was the fixed-price Christmas dinner. Everything was very good, but nothing was outstanding. We definitely got a huge meal, with many sides in addition to the 3 official courses. For $190 per person, tho, I expected some outstanding dishes, and these fell a bit short of that. I was also disappointed that some of the dishes listed on the website’s Christmas menu were not offered, including 2 we were looking forward to. It was a good value for $90 per person, but not $190.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Erika

    Cleveland

    19 avis

    5.0

    19 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Lovely restaurant for a special holiday dinner. Thank you to the staff working on Christmas Eve.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Chris

    Cleveland

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent quality, well prepared food and impeccable service

    Cet avis est-il utile ?

  9. Caitlin

    Washington

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely amazing service. Tomahawk was cooked to perfection! We will be back

    Cet avis est-il utile ?

  10. Nicole

    Washington

    15 avis

    3.0

    15 avis

    Y est allé·e le 17 décembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    The check couldn’t get the temperature of my steak right. After a return, it still came out over cooked. Medium is not well done. My husband’s steak was flawless and he enjoyed it. The butternut squash soup was really good and so was the cheesecake. The dinner roles were underwhelming and the service was average. I will try them again as I can see the “promise” of a 5-star experience although this first one was only 3-stars.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Bourbon Steak - Four Seasons Washington DC est noté 4,7 étoiles par 3876 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 41 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Bourbon Steak - Four Seasons Washington DC

2800 Pennsylvania Avenue, N.W., 20007 Washington, DC

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    29th Street; M Street Georgetown
  • Quartier
    Georgetown
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11:30–14:30 lun.–ven. 17:30–22:00 sam., dim. 17:00–22:00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Grillade, Américaine, Non-specifiée
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Valet parking is $26 + tax during Lunch and Dinner
  • Public transit
    38B Metro Bus Georgetown Metro Connection (blue bus system from Foggy Bottom to Rossyln Metro Stops) Closest Metro stops: Foggy Bottom Metro (George Washington University) and Dupont Circle
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Michael Mina
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (202) 944-2026
  • Installations pour l'événement privé
    Acclaimed Chef Michael Mina brings a new steakhouse concept to Washington, D.C., celebrating a departure from the ordinary, featuring creative variations of classic steakhouse fare.Large party menus starting at $130 per person
  • Contact pour l'événement privé
    Events Department: (202) 944-2049
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable