Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.
  4. District de Columbia
  5. Georgetown
Bourbon Steak - Four Seasons Washington DC, Washington, DC

Bourbon Steak - Four Seasons Washington DC

4.7
4,7
3886 avis
30 $ ou moins
Grillade

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 61 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Adapté aux repas d'affaires
  • Animé
Proposant une cuisine américaine contemporaine et privilégiant les ingrédients de saison, le BOURBON STEAK sert du bœuf naturel bio élevé sans hormones ainsi que les fruits de mer les plus frais au monde. Toutes les viandes exceptionnellement tendres du BOURBON STEAK sont pochées avant d'être grillées : les viandes rouges dans du beurre, l'agneau à l'huile d'olive et le porc à la graisse de bacon. En réponse à l'importance donnée aux repas d'affaires en journée dans la capitale, le BOURBON STEAK est l'un des premiers restaurants de Michael Mina à servir le dîner. En plat principal, vous pourrez notamment déguster de nouvelles salades avec du pain fait maison tout juste sorti du four. Chaque pain a été spécifiquement créé pour compléter la salade qu'il accompagne. Les architectes du Rockwell Group de New York ont composé un intérieur qui reflète l'élégance informelle de la cuisine américaine moderne de Mina, tout en rendant hommage à la stature classique de l'hôtel. L'espace est décoré de matériaux naturels avec des touches artisanales, notamment du verre bullé ou frotté, du cuir cousu et du bois.
Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Grillade, Américaine, Non-specifiée
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11:30–14:30 lun.–ven. 17:30–22:00 sam., dim. 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (202) 944-2026
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Michael Mina
  • Installations pour l'événement privé
    Acclaimed Chef Michael Mina brings a new steakhouse concept to Washington, D.C., celebrating a departure from the ordinary, featuring creative variations of classic steakhouse fare.Large party menus starting at $130 per person
  • Contact pour l'événement privé
    Events Department: (202) 944-2049
  • Quartier
    Georgetown
  • Rue transversale
    29th Street; M Street Georgetown
  • Parking details
    Valet parking is $26 + tax during Lunch and Dinner
  • Public transit
    38B Metro Bus Georgetown Metro Connection (blue bus system from Foggy Bottom to Rossyln Metro Stops) Closest Metro stops: Foggy Bottom Metro (George Washington University) and Dupont Circle
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Expériences

  • Bourbon Steak Valentine's Day

    190,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 14 févr. 2025
    Join us for a romantic Valentine's Day for our 3 course pre-fixed menu in Washington D.C.'s acclaimed American steakhouse, famous for its signature butter-poached steaks and duck fat fries. The work of James Beard award-winning chef and renowned restaurateur Michael Mina. This ritzy restaurant is nestled in D.C.'s historic Four Seasons Hotel.

Avis de 3 886 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,1Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Région de Washington, D.C.

    Grillade

  • District de Columbia

    Grillade

3 886 avis
  1. Jad

    Washington

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Service was excellent and food was delicious. The entire team went above and beyond to ensure a very enjoyable evening.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Laura

    VIP

    Washington

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Very expensive but a phenomenal experience. I'd highly recommend ordering a few different cuts of steak for the table and having them pre-sliced for family style sharing.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Utilisateur d'OpenTable

    New York

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The bar staff made our night! We popped in for dinner before the opera and opted for the bar for time. The staff was efficient and expedient while not skimping in elevating us to a fine dining experience. From the surprise duck fat fries to the expertly made cocktails, we pivoted from thinking we’d order burgers to ordering exquisite steaks (filet and NY strip), along with the loaded baked potato and broccolini. The food was divine and our glasses of can paired perfectly. The hiccup: It’s pricey. We eat at a lot of fine steakhouses around the country and this one seems to go a little overboard on relying on expense account patrons. This was one of the most expensive dinners for 2 we’ve had (outside of Tokyo) and while it was lovely and delicious and a fun kick off to our date night, I don’t know that wed spend that much again. 2 cocktails, 2 steaks, 2 sides, and 2 glasses of wine put us near the $400 mark before tip.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Deena

    Colombus

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 19 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Ernesto was excellent! It was a very busy evening but never made it feel like that! He always took time to answer questions & was there when we needed a drink! He is the real deal!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Clare

    Washington

    3 avis

    2.0

    3 avis

    Y est allé·e le 3 janvier 2025

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Service, environment are good, however, the food is overly salted. This is not what I expected for four seasons, It’s our second time eating there and we are quite disappointed

    Cet avis est-il utile ?

  6. Menda

    Queensland

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 2 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Best steak I’ve had in a long time! Everything was delicious! I definitely would come back whenever I’m back in DC.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Natasha

    Washington

    3 avis

    4.0

    3 avis

    Y est allé·e le 2 janvier 2025

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Shelly was awesome and the food equally as amazing.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Karlos

    Washington

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 1 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The food was exceptional! everything we ordered was very good! We had the 14oz Ribeye, crab cake, the King salmon, the duck fries, the truffle bread, the Cesar salad and the Brussels sprouts, and some mix drinks! Service was amazing from the call in that we were running late to the customer service throughout our dinner. We were greeted with Champaign and a know signed but the entire staff wishing is Happy Anniversary! Our waiter for the night was Fran his recommendations were on point, then were were give. A sweet smokey treat of crumble gram crackers, marshmallows and chocolate- know it was our anniversary where they sat us could have been better.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Christos

    San Diego

    3 avis

    4.0

    3 avis

    Y est allé·e le 29 décembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    You shouldn't rate the restaurant with 2 €€, but with 4. It is expensive.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Diana

    Washington

    9 avis

    3.0

    9 avis

    Y est allé·e le 28 décembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    I’ve been there many times and it’s a beautiful restaurant. It was a little disappointing yesterday as it was our anniversary and they kind of missed the mark in several ways. The manager, I don’t know her name, tried to make it right and I appreciate that, but it was overall disappointing. Order was brought over incorrectly, something on our bill that we didn’t order, meal was sent back to order something else because They made an error which happens. My husband was pretty much done with his meal before mine got brought out, so I just took it home.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Bourbon Steak - Four Seasons Washington DC est noté 4,7 étoiles par 3886 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 61 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Bourbon Steak - Four Seasons Washington DC

2800 Pennsylvania Avenue, N.W., 20007 Washington, DC

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    29th Street; M Street Georgetown
  • Quartier
    Georgetown
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11:30–14:30 lun.–ven. 17:30–22:00 sam., dim. 17:00–22:00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Grillade, Américaine, Non-specifiée
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Valet parking is $26 + tax during Lunch and Dinner
  • Public transit
    38B Metro Bus Georgetown Metro Connection (blue bus system from Foggy Bottom to Rossyln Metro Stops) Closest Metro stops: Foggy Bottom Metro (George Washington University) and Dupont Circle
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Michael Mina
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (202) 944-2026
  • Installations pour l'événement privé
    Acclaimed Chef Michael Mina brings a new steakhouse concept to Washington, D.C., celebrating a departure from the ordinary, featuring creative variations of classic steakhouse fare.Large party menus starting at $130 per person
  • Contact pour l'événement privé
    Events Department: (202) 944-2049
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable