Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.
  4. District de Columbia
  5. Georgetown
Bourbon Steak - Four Seasons Washington DC, Washington, DC

Bourbon Steak - Four Seasons Washington DC

4.8
4,8
3854 avis
30 $ ou moins
Grillade

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 51 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Adapté aux repas d'affaires
  • Parfait pour déguster de bons vins
Proposant une cuisine américaine contemporaine et privilégiant les ingrédients de saison, le BOURBON STEAK sert du bœuf naturel bio élevé sans hormones ainsi que les fruits de mer les plus frais au monde. Toutes les viandes exceptionnellement tendres du BOURBON STEAK sont pochées avant d'être grillées : les viandes rouges dans du beurre, l'agneau à l'huile d'olive et le porc à la graisse de bacon. En réponse à l'importance donnée aux repas d'affaires en journée dans la capitale, le BOURBON STEAK est l'un des premiers restaurants de Michael Mina à servir le dîner. En plat principal, vous pourrez notamment déguster de nouvelles salades avec du pain fait maison tout juste sorti du four. Chaque pain a été spécifiquement créé pour compléter la salade qu'il accompagne. Les architectes du Rockwell Group de New York ont composé un intérieur qui reflète l'élégance informelle de la cuisine américaine moderne de Mina, tout en rendant hommage à la stature classique de l'hôtel. L'espace est décoré de matériaux naturels avec des touches artisanales, notamment du verre bullé ou frotté, du cuir cousu et du bois.
Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Grillade, Américaine, Non-specifiée
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11:30–14:30 lun.–ven. 17:30–22:00 sam., dim. 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (202) 944-2026
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Michael Mina
  • Installations pour l'événement privé
    Acclaimed Chef Michael Mina brings a new steakhouse concept to Washington, D.C., celebrating a departure from the ordinary, featuring creative variations of classic steakhouse fare.Large party menus starting at $130 per person
  • Contact pour l'événement privé
    Events Department: (202) 944-2049
  • Quartier
    Georgetown
  • Rue transversale
    29th Street; M Street Georgetown
  • Parking details
    Valet parking is $26 + tax during Lunch and Dinner
  • Public transit
    38B Metro Bus <br />Georgetown Metro Connection (blue bus system from Foggy Bottom to Rossyln Metro Stops) <br />Closest Metro stops: Foggy Bottom Metro (George Washington University) and Dupont Circle
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Expériences

  • Michael Mina's "My Egypt" Chef's Experience

    125,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Celebrating the ingredients, flavors, and techniques from his heritage, Chef Michael Mina introduces his most personal project yet: My Egypt: Cooking from My Roots. We are excited to share dishes from this new project, inspired by the culinary journey that has shaped Michael into the chef and person he is today. Enjoy our three-course, family-style experience menu curated with our Bourbon Steak favorites along with a few dishes from My Egypt. This experience is for parties of two or more, $125 per person. Optional $25 upgrade to include a copy of My Egypt.
    Michael Mina's "My Egypt" Chef's Experience photo
  • Bourbon Steak D.C. Thanksgiving Dinner

    90,00 $US - 190,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 28 nov. 2024
    Join us on Thanksgiving for our 3 courses pre fixe menu at Washington D.C.'s acclaimed American Steakhouse, famous for its signature butter-poached steaks and duck fat fries, BOURBON STEAK is in a class alone. The work of James Beard award-winning chef and renowned restaurateur Michael Mina, this ritzy restaurant, nestled in D.C.'s historic Four Seasons Hotel, sets a striking mood for rich cuisine and craft cocktails. We will be featuring some Thanksgiving Day Classics as well as our own version of some traditional dishes. Our 3 course prix fixe will be $190 and aims to please all audiences.
    Bourbon Steak D.C. Thanksgiving Dinner photo
  • Bourbon Steak Christmas Dinner

    90,00 $US - 190,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 25 déc. 2024
    Join us on Christmas Day for our 3 course pre-fixed menu in Washington D.C.'s acclaimed American steakhouse, famous for its signature butter-poached steaks and duck fat fries. The work of James Beard award-winning chef and renowned restaurateur Michael Mina. This ritzy restaurant is nestled in D.C.'s historic Four Seasons Hotel.
    Bourbon Steak Christmas Dinner photo

Avis de 3 854 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Région de Washington, D.C.

    Grillade

  • District de Columbia

    Grillade

3 854 avis
  1. drew

    Washington

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our server and the floor managers went above a called beyond to make sure we felt Welcomed and taken care of. Class act staff The food was not only delicious. It was better than I remember from previous visits. Shrimp Cocktail with seasoned delightfully, all the appetizers were perfect , and of course my steak was exactly the way I like it . Great job

    Cet avis est-il utile ?

  2. Abe

    Londres

    10 avis

    VIP
    3.0

    10 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    Food was thoroughly disappointing! Have been there before pandemic many times, quality and service way down, prices way up! Butternut squash soup was lukewarm warm, salty. Lamb chops thin, overdone and labaneh meager. Cowboy steak 20oz was 10oz bone and way too rare. Avoid

    Cet avis est-il utile ?

  3. Lexus

    Washington

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 15 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing ! I would go back over and over again… steak was over priced but the shrimp cocktail was amazing…

    Cet avis est-il utile ?

  4. Robert

    Caroline du Sud

    19 avis

    VIP
    5.0

    19 avis

    Y est allé·e le 9 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was excellent, drinks slightly overpriced.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Renee

    Washington

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 9 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    “I recently celebrated my birthday at the Four Seasons, and it was a truly delightful experience! The food was absolutely amazing, with every dish perfectly prepared and beautifully presented. To make the evening even more special, they surprised me with a birthday cone covered in sprinkles—it was both delicious and thoughtful! The attention to detail and warm service made my celebration unforgettable. Highly recommend for anyone looking to enjoy a memorable dining experience!”

    Cet avis est-il utile ?

  6. JENNI

    Washington

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 7 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The service and food are always amazing. The staff is always welcoming, attentive and friendly. We look forward to dining at Bourbon as it never disappoints and feels like home.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Daniel

    Baie de San Fra

    4 avis

    VIP
    3.0

    4 avis

    Y est allé·e le 3 novembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    Tomahawk steak was under-seasoned. Duck fat fries aren’t as tasty as they were in 2019. Sommelier was late to serve my wine and was not particularly friendly. The only memorable thing he said was, “Can I take the bottle away?” I probably won’t go back there because I can have better experiences for $500.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  8. Bernard

    Washington

    4 avis

    4.0

    4 avis

    Y est allé·e le 2 novembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    We were sitting outside and we spotted the same rat multiple times or multiple rats. Not really sure.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Alicia

    Washington

    2 avis

    VIP
    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le 2 novembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 5
    3. Service 2
    4. Atmosphère 1
    Refused to honor seating request although table was empty. Hard to find server. Disappointed.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Aisha

    Chicago

    3 avis

    VIP
    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 2 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    One of the best dining experiences I have ever had. Will definitely be returning next time I’m in DC.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Bourbon Steak - Four Seasons Washington DC est noté 4,8 étoiles par 3854 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 51 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Bourbon Steak - Four Seasons Washington DC

2800 Pennsylvania Avenue, N.W., 20007 Washington, DC

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    29th Street; M Street Georgetown
  • Quartier
    Georgetown
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11:30–14:30 lun.–ven. 17:30–22:00 sam., dim. 17:00–22:00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Grillade, Américaine, Non-specifiée
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Valet parking is $26 + tax during Lunch and Dinner
  • Public transit
    38B Metro Bus Georgetown Metro Connection (blue bus system from Foggy Bottom to Rossyln Metro Stops) Closest Metro stops: Foggy Bottom Metro (George Washington University) and Dupont Circle
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Michael Mina
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (202) 944-2026
  • Installations pour l'événement privé
    Acclaimed Chef Michael Mina brings a new steakhouse concept to Washington, D.C., celebrating a departure from the ordinary, featuring creative variations of classic steakhouse fare.Large party menus starting at $130 per person
  • Contact pour l'événement privé
    Events Department: (202) 944-2049
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable