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Boulevard, San Francisco, CA
Primé

Boulevard

4.8
4,8
8993 avis
50 $ et plus
Californienne

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2 personnes
19:00
Réservé 69 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour déguster de bons vins
  • Adapté aux repas d'affaires
Depuis son ouverture en 1993, le restaurant Boulevard a été reconnu comme l'un des meilleurs restaurants de San Francisco. Créé en partenariat avec le designer Pat Kuleto, l'intérieur élégant, mais chaleureux et accueillant de Boulevard est l'essence même du style Belle Époque. C'est un cadre magnifique pour la cuisine copieuse, savoureuse et belle du chef Nancy Oakes. Les saveurs régionales américaines, avec une inspiration de style français et une conception fascinante, forment l'ensemble de l'expérience sur le boulevard. Situé au cœur de la zone ravivé de front de mer de San Francisco, le bâtiment historique Audiffred est la maison idéale pour Boulevard. Parmi les nombreux prix reçus, Boulevard était fier d'annoncer l'octroi du prix James Beard pour l'Outstanding Restaurant 2012.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Californienne, Française / Américaine contemporaine, Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Bar mar–sam 17:00–21:30 Souper mar–sam 17:15–21:30
  • Numéro de téléphone
    (415) 543-6084
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Nancy Oakes and Dana Younkin
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Quartier financier / Embarcadero
  • Rue transversale
    Steuart Street
  • Parking details
    Valet service is currently suspended at this time.
  • Public transit
    Bart- Embarcadero stopMuni- Ferry Plaza (Steuart & Market) Lines: E, F, 6, 7X, 9, 14, 14X, 21, 31
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Vin
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Expériences

  • Wine Vault - $2,200 F&B Minimum - Semi Private

    Plusieurs dates disponibles
    MAX 12 guests: The wine vault is a semi private space near the main dining room that seats up to 12 guests. There is a minimum food and beverage spend of $2,200 regardless of the number of guests. There are ADDITIONAL fees of 8.63% tax, 6% SF Mandates and a 23% service charge. These fees are non-negotiable. The menu offered is the same as the dining room (a multi-selection 3 course prix fixe menu). Cancellations less than 48 hours in advance will be charged $750. Corkage is $50 per bottle for the first two, then $75 per bottle after. Please note the room is actively used as a wine cellar during service. There is no additional space for a reception.
    Wine Vault - $2,200 F&B Minimum - Semi Private photo

Avis de 8 993 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,8Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Francisco

    Californienne

8 993 avis
  1. mel

    Baie de San Fra

    30 avis

    VIP
    3.0

    30 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Dinner for two costs Over $400!!! They only offer a price fixed dinner and you can’t order a La carte. There were six of us. Dinner is$119/person, we only had one bottle of the cheaper red wine and three cocktails Then they add a 6% city mandate employee tax plus the normal sales tax. Another huge problem is that They no longer have valet parking so it took me 35 minutes to find a spot. It took my friend 50 minutes. He wound up in total frustration parking illegally. None of us , obviously, will never eat there again.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  2. Ann

    Baie de San Fra

    7 avis

    4.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Food was delicious. I knocked off a star because we were not able to order from the regular menu; we were provided a prix fixe menu instead (party of five). That would have been good to know going into the event at the time of reservation. I don't remember seeing any mention of that at time of booking the reservation. Atmosphere was great and very festive (Halloween themed).

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  3. Chaz

    Baie de San Fra

    9 avis

    VIP
    4.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The ambience is great, albeit on the noisy side - but a lot you can do in an open dining room table & live to see it thriving post-pandemic. Thecfoot alternated between sublime (bone marrow/escargot with Mexican spices, white bean paste & avocado on blue corn tortillas) to a nice try but perhaps a bit short on savory flavor punch. I’d go back. I’d recommend.

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  4. Todd

    Baie de San Fra

    500 avis

    VIP
    5.0

    500 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Bouelvard remains my favorite restaurant in San Francisco and this meal showed why. Service was very attentive but not perfect (the bar for perfect is extraordinarily high); the waitress did know the menu extremely well (we asked questions about several dishes). The food was outstanding. We ordered the squash soup, the duck liver mousse, filet, halibut, and three desserts (cake, peach pie, affogato). The Halloween ambiance was charming!

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  5. Stuart

    Baie de San Fra

    8 avis

    VIP
    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Always excellent never disappointing. Great menu, super attentive service — that’s why we continue to go back.

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  6. Dianne

    Est du Tennesse

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food is always perfection, as is the ambience. We enjoy sitting at their beautiful bar for cocktails, dinner and dessert. Definitely pricey. Always a pleasure.

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  7. Anne

    Baie de San Fra

    11 avis

    VIP
    5.0

    11 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Thank you for making my mom's birthday celebration so fabulous...! The food, ambiance, and service were all top notch. Carlos was the greatest server and we were so impressed with him...!! What a fabulous evening.

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  8. Pebbles

    Metro d'Atlanta

    7 avis

    3.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 1
    4. Atmosphère 4
    The man who brought the bread, water, and cleared the table continued to address my white colleague and not me. When he brought the bread, he turned to her and described all the breads with joy, then turned to me without saying anything. I asked him what he was offering. When he took the plates away- he turned to my white colleague and asked her if it were ok to take her plate. He just took mine. I can continue to give more examples because this went on all night. But, I think you get the point. Racism in service will result in a bad review. I suggest that the restaurant train its servers to treat everyone the same. It’s unacceptable and I won’t recommend the restaurant .

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  9. Luis

    Miami

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 6 octobre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    Not what used to be. Food quality or service wasn't what I expected.
    BoulevardA répondu le 8 octobre 2024
    Hello Luis, We are sorry to hear your recent visit with us did not meet your expectations. We are dedicated to doing our utmost to provide excellent food and dining experiences to all guests. That being said, we'd like to hear more about your experience to see what we can improve upon. Please feel free to contact us at any time.

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  10. Wim

    Londres

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 6 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Top quality fresh produce, creatively presented and arranged. Loved the starter and the main; Rather disappointing cheese platter though
    BoulevardA répondu le 8 octobre 2024
    Thanks for the feedback, Wim! We're thrilled to hear that you enjoyed the fresh produce, creatively presented dishes, and the main course. We appreciate your feedback about the cheese platter and we're always looking for ways to improve. We hope to welcome you back to Boulevard soon.

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FAQ

Le restaurant Boulevard est noté 4,8 étoiles par 8993 clients OpenTable.

Boulevard propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

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2 personnes
19:00
Réservé 69 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
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1 Mission St., 94105 San Francisco, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Steuart Street
  • Quartier
    Quartier financier / Embarcadero
  • Heures d'ouverture
    Bar mar–sam 17:00–21:30 Souper mar–sam 17:15–21:30
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Californienne, Française / Américaine contemporaine, Américaine contemporaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Valet service is currently suspended at this time.
  • Public transit
    Bart- Embarcadero stopMuni- Ferry Plaza (Steuart & Market) Lines: E, F, 6, 7X, 9, 14, 14X, 21, 31
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Nancy Oakes and Dana Younkin
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Vin
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