Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco
  4. San Francisco
  5. Quartier financier / Embarcadero
Boulevard, San Francisco, CA
Primé

Boulevard

4.7
4,7
9125 avis
50 $ et plus
Californienne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Chic
  • Romantique
Depuis son ouverture en 1993, le restaurant Boulevard a été reconnu comme l'un des meilleurs restaurants de San Francisco. Créé en partenariat avec le designer Pat Kuleto, l'intérieur élégant, mais chaleureux et accueillant de Boulevard est l'essence même du style Belle Époque. C'est un cadre magnifique pour la cuisine copieuse, savoureuse et belle du chef Nancy Oakes. Les saveurs régionales américaines, avec une inspiration de style français et une conception fascinante, forment l'ensemble de l'expérience sur le boulevard. Situé au cœur de la zone ravivé de front de mer de San Francisco, le bâtiment historique Audiffred est la maison idéale pour Boulevard. Parmi les nombreux prix reçus, Boulevard était fier d'annoncer l'octroi du prix James Beard pour l'Outstanding Restaurant 2012.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Californienne, Française / Américaine contemporaine, Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Bar lun.–sam. 17:00–21:30 Dîner lun.–sam. 17:15–21:30
  • Numéro de téléphone
    (415) 543-6084
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Nancy Oakes and Dana Younkin
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Quartier financier / Embarcadero
  • Rue transversale
    Steuart Street
  • Parking details
    Valet service is currently suspended at this time.
  • Public transit
    Bart- Embarcadero stopMuni- Ferry Plaza (Steuart & Market) Lines: E, F, 6, 7X, 9, 14, 14X, 21, 31
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Vin
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau

Expériences

  • Wine Vault - $2,200 F&B Minimum - Semi Private

    Plusieurs dates disponibles
    MAX 12 guests: The wine vault is a semi private space near the main dining room that seats up to 12 guests. There is a minimum food and beverage spend of $2,200 regardless of the number of guests. There are ADDITIONAL fees of 8.63% tax, 6% SF Mandates and a 23% service charge. These fees are non-negotiable. The menu offered is the same as the dining room (a multi-selection prix fixe menu). Cancellations less than 48 hours in advance will be charged $750. Corkage is $50 per bottle for the first two, then $75 per bottle after. Please note the room is actively used as a wine cellar during service. There is no additional space for a reception.
    Wine Vault - $2,200 F&B Minimum - Semi Private photo
  • Valentine's Dinner - 4 Course - $185 each

    245,18 $US par personne

    Seulement 14 févr. 2025
    A four course dinner and champagne! $185 per person, plus additional sales tax, 6% mandate, 22% gratuity. If booked as two, it will include a half bottle of champagne. (one glass for solo diners) Special amuse, bread course, multiple choices on appetizers and entrees, dessert included. Cancellation less than 48 hours in advance will be charged $50 per person. No exceptions. Unable to accommodate vegan, dairy, or allium allergies for this meal. Please reach out about other dietary restrictions.
    Valentine's Dinner - 4 Course - $185 each photo

Avis de 9 125 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,8Service
  • 4,9Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Francisco

    Californienne

9 125 avis
  1. Chris

    VIP

    Los Angeles

    43 avis

    5.0

    43 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    STILL one of the best restaurants in SF after all these years. Service and food both outstanding.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Wayne

    Baie de San Fra

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful experience. The wine vault was perfect for our group. The food was particularly amazing on this visit.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Laura

    VIP

    Londres

    2 avis

    2.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 1
    4. Atmosphère 4
    1. Waiter did not take drink order before asking if we decided on dinner, I had to ask for a glass of champagne 2. Waiter did not bring spoons for soup 3. Food mediocre. Ordered scallops very cold inside and the vegetable cake it came with was bone dry. Gross cream sauce drizzled all over 4. Stomach ache after the meal 5. For the money this place is not worth it. Super expensive for what you get- lots of foam, cream sauces and poorly cooked food. It’s a scam! Will never go again.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Kyle

    Sacramento

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We always have a wonderful experience at Boulevard with outstanding food and service!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Elissa

    VIP

    Los Angeles

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Impeccable service, delightful ambiance & good food. A must add to my special occasion list

    Cet avis est-il utile ?

  6. George F

    VIP

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 22 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Boulevard never fails to meet our admittedly high expectations. The food was its usual top notch, the service was highly professional, the wine list superb and the energy on a Tuesday night in mid-January positive and another confirmation of Boulevard being one of the very best restaurant experiences in San Francisco. I brought a guest from Singapore for his first time and he loved every bit about it.... Well done Nancy and colleagues!

    Cet avis est-il utile ?

  7. Paula

    VIP

    Baie de San Fra

    51 avis

    3.0

    51 avis

    Y est allé·e le 22 janvier 2025

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 1
    4. Atmosphère 4
    The food was good but menu limited. The server was totally snobbish and not attentive. She was not unfriendly, doing her job but with nothing extra. Made me feel bad for ordering just a starter for dinner. I had to explain that I can’t eat a lot at night. But really that’s none of her business! She should serve us and answer all our questions with pleasure. Dining here was not fun because of her attitude.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Brendan

    Baie de San Fra

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 21 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A great time, thank you for the personal touches to our evening

    Cet avis est-il utile ?

  9. Laszlo

    VIP

    Los Angeles

    28 avis

    5.0

    28 avis

    Y est allé·e le 21 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    First rate end to end. Great drinks. Good people. Food was on point.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Sheila

    Baie de San Fra

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le 21 janvier 2025

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Menue has not changed in many years…no longer inventive…food good not great…too much money felt pushed into 3 course meal…I feel they are courting tourist conference trade…I have been going there many years no longer at the top of my list
    BoulevardA répondu il y a 2 jours
    Hi Sheila, We are sorry to hear your visit with us did not meet your expectations. As far as our menu structure, we change appetizers and desserts quite frequently (1-2 new dishes every week), implementing seasonal and local produce to each of our dishes. The same can be said for the entrees, but we keep a variety of staple proteins (filet, pork shop, white fish, etc.) and a non-meat option, while changing their preparation and accompaniments. We offer the 3 course meal in the main dining room only, while the bar, lounge, and chef's counter offer our a la carte menu. Guests are able to choose their preferred area on Opentable. We are happy to accommodate requests to change tables even after you are seated, as best as we are able.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Boulevard est noté 4,7 étoiles par 9125 clients OpenTable.

Boulevard propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Boulevard

1 Mission St., 94105 San Francisco, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Steuart Street
  • Quartier
    Quartier financier / Embarcadero
  • Heures d'ouverture
    Bar lun.–sam. 17:00–21:30 Dîner lun.–sam. 17:15–21:30
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Californienne, Française / Américaine contemporaine, Américaine contemporaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Valet service is currently suspended at this time.
  • Public transit
    Bart- Embarcadero stopMuni- Ferry Plaza (Steuart & Market) Lines: E, F, 6, 7X, 9, 14, 14X, 21, 31
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Nancy Oakes and Dana Younkin
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Vin
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable