Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco
  4. San Francisco
  5. Quartier financier / Embarcadero
Boulevard, San Francisco, CA
Primé

Boulevard

4.7
4,7
9018 avis
50 $ et plus
Californienne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 64 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Adapté aux repas d'affaires
  • Parfait pour déguster de bons vins
Depuis son ouverture en 1993, le restaurant Boulevard a été reconnu comme l'un des meilleurs restaurants de San Francisco. Créé en partenariat avec le designer Pat Kuleto, l'intérieur élégant, mais chaleureux et accueillant de Boulevard est l'essence même du style Belle Époque. C'est un cadre magnifique pour la cuisine copieuse, savoureuse et belle du chef Nancy Oakes. Les saveurs régionales américaines, avec une inspiration de style français et une conception fascinante, forment l'ensemble de l'expérience sur le boulevard. Situé au cœur de la zone ravivé de front de mer de San Francisco, le bâtiment historique Audiffred est la maison idéale pour Boulevard. Parmi les nombreux prix reçus, Boulevard était fier d'annoncer l'octroi du prix James Beard pour l'Outstanding Restaurant 2012.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Californienne, Française / Américaine contemporaine, Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Bar lun.–sam. 17:00–21:30 Dîner lun.–sam. 17:15–21:30
  • Numéro de téléphone
    (415) 543-6084
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Nancy Oakes and Dana Younkin
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Quartier financier / Embarcadero
  • Rue transversale
    Steuart Street
  • Parking details
    Valet service is currently suspended at this time.
  • Public transit
    Bart- Embarcadero stopMuni- Ferry Plaza (Steuart & Market) Lines: E, F, 6, 7X, 9, 14, 14X, 21, 31
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Vin
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau

Expériences

  • Wine Vault - $2,200 F&B Minimum - Semi Private

    Plusieurs dates disponibles
    MAX 12 guests: The wine vault is a semi private space near the main dining room that seats up to 12 guests. There is a minimum food and beverage spend of $2,200 regardless of the number of guests. There are ADDITIONAL fees of 8.63% tax, 6% SF Mandates and a 23% service charge. These fees are non-negotiable. The menu offered is the same as the dining room (a multi-selection 3 course prix fixe menu). Cancellations less than 48 hours in advance will be charged $750. Corkage is $50 per bottle for the first two, then $75 per bottle after. Please note the room is actively used as a wine cellar during service. There is no additional space for a reception.
    Wine Vault - $2,200 F&B Minimum - Semi Private photo

Avis de 9 018 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,8Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Francisco

    Californienne

9 018 avis
  1. Abraham

    Baie de San Fra

    8 avis

    VIP
    4.0

    8 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent restaurant with great ambiance. We noticed the smoke from the kitchen was spreading over our tables which made our cloths stink. I think they should have better ventilation.

    Cet avis est-il utile ?

  2. joshua

    Baie de San Fra

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    I have not been to boulevard for many years. My past experience was great. I went last nite and it was terrible. The price fix menu was not worth the money. Both my entire and my girlfriend’s entry, pork chop and filet, were both way undercooked. Not ok and not healthy. We ended up not finishing the meal. When we brought this to the attention of the wait staff we were simply presented with the bill. I will never return to this restaurant which is a shame. They used to have good food. I recommend no one goes here.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Bonnie

    Baie de San Fra

    8 avis

    VIP
    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Nice cocktails, tasty food and some impressive wines by the glass. Enjoyed the tuna tartare, lobster lasagnette, and the ravioli to start. Shared the halibut and pork chop next. Service could have been a bit better. Slow to bring our wines with each course and brought us too incorrect bills before finally bringing us the right one.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Elizabeth

    Baie de San Fra

    2 avis

    VIP
    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Most of the dishes were wonderful. Beautifully presented and tasting fabulous, although Boulevard, like so many restaurants of its class seems to feel the need to use as many unusual ingredients and combine them in unusual ways, whether that enhances the dish or not. One tremendous disappointment was the white asparagus risotto. It was a combination unusual ingredients, mixed together in a way that did not enhance each other, with a little pod of rice buried deep in the middle of the whole thing. After several bites, and combining the many components of the dish in different ways, I gave up. My dining companions had abundant portions of their quite wonderful dishes and shared with me.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Monica

    Baie de San Fra

    6 avis

    VIP
    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had a wonderful dinner with a great table with a view of the Bay bridge. Our server was friendly and engaging and my porkchop was delicious. Boulevard is classic and never fails to impress me. Keep up the good work, team!

    Cet avis est-il utile ?

  6. Manu

    Baie de San Fra

    15 avis

    VIP
    5.0

    15 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great service and food - went there after almost a decade and happy to see that everything is as perfect as ever!

    Cet avis est-il utile ?

  7. Jonathan

    Baie de San Fra

    10 avis

    VIP
    3.0

    10 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    I was saddened to see Boulevard slip so much in my estimation and from the last time I visited a few years ago. This was once a juggernaut of a SF restaurant but it is clearly past its prime. I came to host a friend to a birthday dinner. Dishes were a hodgepodge of hits and misses, but mostly misses. My martini ($18) was overpowered by vermouth (I asked for very dry) and my companion's espresso martini ($20) was nothing memorable. The first course, a lobster lasagnette was probably the best dish of the night but it was tiny (perhaps two bites worth). My guinea hen ravioli was stodgy and the flavors muddled. We both ordered the filet as a main and it was underwhelming: nothing we couldn't get in an number of chain steakhouses. Flavors were muted and the potato garnish was overcooked and dry. My "cheese course" was painfully skimpy - two miniscule slices of bland cheese and a foccacia role. My companion's bday dessert was plopped down on her placesetting with barely an acknowledgement that it was her birthday, and it was a hot mess. Then came the bill - a hefty $450. The best thing we had all night was the bottle of 2012 Cab I brought along. $50 corkage very much not waived. Not going back. Sad to see this icon collapse so badly.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Lezlee

    Baie de San Fra

    30 avis

    5.0

    30 avis

    Y est allé·e le 27 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely excellent food and service. Perfect place for celebrations and every day!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Barry

    Baie de San Fra

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 27 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The renewed Boulevard is fabulous Nancy Oaks and Dana Younkin deliver interesting and delicious dishes that never fail to please.

    Cet avis est-il utile ?

  10. ANN

    Baie de San Fra

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 27 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What a wonderful experience all round. While the food and atmosphere is above standard dining it was still very comfortable and relaxed. The staff were just perfect. The food was fantastic - and not tiny portions. The prix fixe three course menu was excellent value for the quality of dishes and choices.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Boulevard est noté 4,7 étoiles par 9018 clients OpenTable.

Boulevard propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 64 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Boulevard

1 Mission St., 94105 San Francisco, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Steuart Street
  • Quartier
    Quartier financier / Embarcadero
  • Heures d'ouverture
    Bar lun.–sam. 17:00–21:30 Dîner lun.–sam. 17:15–21:30
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Californienne, Française / Américaine contemporaine, Américaine contemporaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Valet service is currently suspended at this time.
  • Public transit
    Bart- Embarcadero stopMuni- Ferry Plaza (Steuart & Market) Lines: E, F, 6, 7X, 9, 14, 14X, 21, 31
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Nancy Oakes and Dana Younkin
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Vin
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable