Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco
  4. San Francisco
  5. Quartier financier / Embarcadero
Boulevard, San Francisco, CA
Primé

Boulevard

4.8
4,8
9111 avis
50 $ et plus
Californienne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 67 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Chic
  • Parfait pour déguster de bons vins
Depuis son ouverture en 1993, le restaurant Boulevard a été reconnu comme l'un des meilleurs restaurants de San Francisco. Créé en partenariat avec le designer Pat Kuleto, l'intérieur élégant, mais chaleureux et accueillant de Boulevard est l'essence même du style Belle Époque. C'est un cadre magnifique pour la cuisine copieuse, savoureuse et belle du chef Nancy Oakes. Les saveurs régionales américaines, avec une inspiration de style français et une conception fascinante, forment l'ensemble de l'expérience sur le boulevard. Situé au cœur de la zone ravivé de front de mer de San Francisco, le bâtiment historique Audiffred est la maison idéale pour Boulevard. Parmi les nombreux prix reçus, Boulevard était fier d'annoncer l'octroi du prix James Beard pour l'Outstanding Restaurant 2012.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Californienne, Française / Américaine contemporaine, Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Bar lun.–sam. 17:00–21:30 Dîner lun.–sam. 17:15–21:30
  • Numéro de téléphone
    (415) 543-6084
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Nancy Oakes and Dana Younkin
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Quartier financier / Embarcadero
  • Rue transversale
    Steuart Street
  • Parking details
    Valet service is currently suspended at this time.
  • Public transit
    Bart- Embarcadero stopMuni- Ferry Plaza (Steuart & Market) Lines: E, F, 6, 7X, 9, 14, 14X, 21, 31
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Vin
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau

Expériences

  • Wine Vault - $2,200 F&B Minimum - Semi Private

    Plusieurs dates disponibles
    MAX 12 guests: The wine vault is a semi private space near the main dining room that seats up to 12 guests. There is a minimum food and beverage spend of $2,200 regardless of the number of guests. There are ADDITIONAL fees of 8.63% tax, 6% SF Mandates and a 23% service charge. These fees are non-negotiable. The menu offered is the same as the dining room (a multi-selection prix fixe menu). Cancellations less than 48 hours in advance will be charged $750. Corkage is $50 per bottle for the first two, then $75 per bottle after. Please note the room is actively used as a wine cellar during service. There is no additional space for a reception.
    Wine Vault - $2,200 F&B Minimum - Semi Private photo
  • Valentine's Dinner - 4 Course - $185 each

    245,18 $US par personne

    Seulement 14 févr. 2025
    A four course dinner and champagne! $185 per person, plus additional sales tax, 6% mandate, 22% gratuity. If booked as two, it will include a half bottle of champagne. (one glass for solo diners) Special amuse, bread course, multiple choices on appetizers and entrees, dessert included. Cancellation less than 48 hours in advance will be charged $50 per person. No exceptions. Unable to accommodate vegan, dairy, or allium allergies for this meal. Please reach out about other dietary restrictions.
    Valentine's Dinner - 4 Course - $185 each photo

Avis de 9 111 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,8Service
  • 4,9Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Francisco

    Californienne

9 111 avis
  1. Jo-Ann

    Baie de San Fra

    13 avis

    5.0

    13 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We returned to Boulevard after a long absence-due to the Pandemic, work and not going out for fine dining. We were very pleased to see that the fine restaurant that we have visited in the past was as great now as then! We were celebrating our wedding anniversary, which they made note of, did the prix fixe menu, had cocktails to start and then wine with dinner. Our server was excellent as well as the rest of the wait staff. We were greeted at the door and all who encountered us on our way to being seating wished us a Happy Anniversary. Our meal was superb-we were given the amuse bouche of the day--special crackers, endive & house made burrata dip. We chose as our starters the lobster bisque & the tallerini with uni & cheese. We both had fish as the mains--Halibut & Sea Bass.. Both were presented with sides and special sauces. Simply exquisite!!! We chose some fine wines that were suggested by our waitress. For desserts we choose the lemon bar/tart and the sticky pudding. Our plates were decorated in a celebratory fashion.. John had a scotch & I had decaf coffee. The meal ended with a small decorated mint & chocolate" Oreo style" star cookie. We will be going back very soon !!!!!!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Justin

    VIP

    Baie de San Fra

    21 avis

    5.0

    21 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Boulevard never fails to impress with its delicious food and outstanding service. We chose it for a special occasion, and the experience was truly exceptional. The staff greeted us warmly and even had a thoughtful card to celebrate our event. The seasonal menu was flawless: we started with a perfectly prepared ahi tuna, followed by a tender filet of beef as the main course. For dessert, I opted for the toffee pudding, which was the ideal sweet ending to an unforgettable evening. I’m already looking forward to our next celebration at Boulevard and another impeccable dining experience!

    Cet avis est-il utile ?

  3. Lindsay

    Baie de San Fra

    32 avis

    5.0

    32 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Terrific thoughtful service. Great variety of options on the menu - hard to choose! Gorgeous updates and restroom. Loved the bread service - small gesture that set the tone.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Robert

    VIP

    Baie de San Fra

    138 avis

    4.0

    138 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Perfectly lovely in every respect. But not particularly earth shattering. Borderline pedestrian food. Beautiful room. Erratic service. I expected more when the tab was $300 per person.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Maureen

    VIP

    Baie de San Fra

    22 avis

    5.0

    22 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We love everything about Boulevard and have been there many times! The service is exceptional, food delicious, and ambience so nice.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Christina

    VIP

    Palm Springs

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 1 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Best New Years Eve spot in the city. Incredibly memorable and thoughtful experience. Thank you!
    BoulevardA répondu il y a 1 jour
    Thank you for ringing in the New Year with us, Christina!

    Cet avis est-il utile ?

  7. Robert G

    VIP

    Baie de San Fra

    27 avis

    5.0

    27 avis

    Y est allé·e le 1 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It would have been helpful to receive advice about parking. We had to park 6 blocks away and got the last place in the lot.
    BoulevardA répondu il y a 1 jour
    Hello Robert, We're glad you enjoyed your meal with us, and sorry to hear you had difficulty parking. For future reference, we offer partially validated parking at the Rincon Center Garage at 121 Spear Street, just across the street!

    Cet avis est-il utile ?

  8. Christian

    VIP

    Baie de San Fra

    28 avis

    5.0

    28 avis

    Y est allé·e le 31 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our server Leanne was phenomenal! The food was fantastic. Another SF gem we’ve been sleeping on. We’ll definitely be back.
    BoulevardA répondu il y a 1 jour
    Thank you for leaving the kind words, Christian. Your compliments will certainly be passed along. Cheers!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Joanie

    VIP

    Sacramento

    12 avis

    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le 31 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We loved our waitress! She was very attentive and treated us like royalty on our 52nd wedding anniversary. And it goes without saying that the food is superb as is the ambience! We always try to spend our anniversaries with all of you at Boulevard. See you next December 30th in our usual corner spot for number 53!
    BoulevardA répondu il y a 1 jour
    Hello Joanie, Thank you for always celebrating your happy occasion with us. Here's to many more anniversaries to come!

    Cet avis est-il utile ?

  10. Lindsay

    VIP

    Baie de San Fra

    11 avis

    5.0

    11 avis

    Y est allé·e le 29 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had not been to Boulevard in about 15 years so we didn’t know what to expect. It was quite a surprise to see how great everything was and the food was phenomenal. Our server was beyond amazing and made the night! Highly recommend.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Boulevard est noté 4,8 étoiles par 9111 clients OpenTable.

Boulevard propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 67 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Boulevard

1 Mission St., 94105 San Francisco, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Steuart Street
  • Quartier
    Quartier financier / Embarcadero
  • Heures d'ouverture
    Bar lun.–sam. 17:00–21:30 Dîner lun.–sam. 17:15–21:30
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Californienne, Française / Américaine contemporaine, Américaine contemporaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Valet service is currently suspended at this time.
  • Public transit
    Bart- Embarcadero stopMuni- Ferry Plaza (Steuart & Market) Lines: E, F, 6, 7X, 9, 14, 14X, 21, 31
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Nancy Oakes and Dana Younkin
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Vin
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable