Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Las Vegas
  4. Le Strip (la bande)
  5. La Bande (The Strip)
Bouchon at The Venetian, Las Vegas, NV

Bouchon at The Venetian

4.5
4,5
8308 avis
De 31 $ à 50 $
Française
  • Romantique
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Innovant
Le Bouchon est situé dans la tour Venezia du Venetian Resort-Hotel-Casino. Le concepteur réputé Adam D. Tihany a superbement créé un bel intérieur qui dispose d'un magnifique bar français en étain, d'un sol en mosaïques éclatant, de banquettes d'un bleu velours profond, de luminaires anciens et d'une grande fresque peinte à la main par l'artiste français réputé Paulin Paris. Le bel intérieur constitue le cadre idéal pour apprécier les spécialités culinaires du Bouchon. Le chef Crain vous fera redécouvrir les classiques, en utilisant les grandes références et techniques françaises classiques, combinées avec une approche moderne. Le menu propose des plats de bistrot classiques, notamment du steak frites, du poulet rôti, de la quiche, de la brandade, du boudin noir, du pot de crème et des profiteroles. La sélection de fruits de mer est l'une des meilleures de Las Vegas. Le menu de saison change tout au long de l'année, avec un menu mettant en avant les meilleurs produits disponibles chaque jour. Parfaitement maîtrisés sous tous les aspects, les délicieux plats du Bouchon raviront votre papilles et vos yeux.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez le contacter directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription

Il y a plus à découvrir

Découvrez de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Scannez le code QR pour découvrir de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Ouvrir l'appli

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Française, Grillade, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Brunch ven–dim 08:00–14:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (702) 414-6200
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Thomas Keller
  • Quartier
    La Bande (The Strip)
  • Rue transversale
    Spring Mountain
  • Parking details
    Free hotel and valet parking is available at the Venetian.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin, Zone de fumage extérieur

Avis de 8 308 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

4.5
4,5 d'après toutes les évaluations
  • 4,5Plats
  • 4,5Service
  • 4,5Atmosphère
  • 2,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

8 308 avis
  1. Jani

    Baie de San Fra

    28 avis

    VIP
    5.0

    28 avis

    Y est allé·e le 28 décembre 2022

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We always visit this restaurant at least once when we are in Las Vegas, because we have never had anything other than an excellent experience. This time was a dinner party of seven for a birthday celebration. We ordered 3 apps to share (the fois gras special, the mussel dinner as an appetizer (absolutely an excellent suggestion from the server!), and beef tartare) All were perfect, and dunking the warm bread into the broth of the mussels was delightful. Dinner included steak frites, pepper steak, lamb, trout, 2 orders of roast chicken, salmon. Desserts were shared among us all. Wine was a bottle of Bordeaux. Pros: Excellent creative food, beautiful presentation, Attentive and friendly service- every need was anticipated before we knew we needed it. Courses arrived at the table in a timely manner, and the server was very helpful, answering questions and make suggestions. The food temperatures were spot on. Cons: The restaurant specialty roast chicken, which is normally absolutely perfect, had very dry white meat, specifically in the thickest side of the breast meat. When it was served, the skin was darker than usual, so that would account for the dryness. Since two of our party of seven had ordered it based on my previously glowing recommendations, I personally felt bad for misleading them. I always had ordered the chicken during brunch, so perhaps the late hour accounts for the variance. Note: Most of the diners did not adhere to the suggested dress code; there were sweat pants with tee shirts, hoodies, no-collar shirts, etc. Personally, I felt it was disrespectful to an excellent staff to wear the same thing as you might to a fast food restaurant, but to each their own. It also means that if you didn't bring business casual + clothes, don't let that stop you from enjoying an excellent dining experience.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Utilisateur d'OpenTable

    Los Angeles

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 27 décembre 2022

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What a fantastic experience! From food to service, it’s all top notch. Exactly what you’d expect from a Keller restaurant. Been coming here for years and never disappoints. Typically here for brunch but dinner is also fantastic. Get to try new menu items in addition to the wonderful seafood tower.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Utilisateur d'OpenTable

    Costa Rica

    3 avis

    VIP
    4.0

    3 avis

    Y est allé·e le 22 décembre 2022

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Paseo familiar

    Cet avis est-il utile ?

  4. Utilisateur d'OpenTable

    Los Angeles

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 18 décembre 2022

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent brunch as always! My very favorite! With excellent service!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Russ

    Dallas

    47 avis

    5.0

    47 avis

    Y est allé·e le 17 décembre 2022

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Brunch at Buchon is amazing.we splurged and got caviar and bottle of presco. Baked items are amazing and the food is delicious. We brunch here every trip to Vegas.

    Cet avis est-il utile ?

  6. GaryF

    Baie de San Fra

    29 avis

    VIP
    1.0

    29 avis

    Y est allé·e le 12 décembre 2022

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    We went to Bouchon to have the trout dinner — Which they were sold out of. Then we tried to order the scallops. And they were sold out of the scallops Wait staff was competent. Sommelier made a good recommendation for the wine. The brisket was OK and the lamb was inedible - the sauce tasted like a brown gravy from Heinz. Escargot and seared foie gras were good. We used to enjoy this restaurant but that was the last time we will eat at Bouchon.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Utilisateur d'OpenTable

    Baie de San Fra

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le 11 décembre 2022

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Everything was excellent and delicious. Great service

    Cet avis est-il utile ?

  8. Foodie23

    Comté d’Orange

    68 avis

    3.0

    68 avis

    Y est allé·e le 10 décembre 2022

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We typically enjoy the Las Vegas Bouchon because the service and ambiance is so much better than his other locations. The service was impeccable tonight but the food was mediocre at best (well except for the bread, French fries and dessert). We always get the French onion soup. Who ever prepared the soup that evening omitted salt. It was awful. The trout was extremely fishy and the steaks undercooked. The dessert was the best-a dark chocolate brownie with orange ice cream and a dark chocolate-a orange sauce. All in all I probably won’t try bouchon again. It’s really a hit and miss experience.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Kingfish

    Las Vegas

    35 avis

    VIP
    5.0

    35 avis

    Y est allé·e le 9 décembre 2022

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A favorite for breakfast. Food, service, ambiance are outstanding.

    Cet avis est-il utile ?

  10. JohnA

    Orlando

    15 avis

    VIP
    3.0

    15 avis

    Y est allé·e le 3 décembre 2022

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 5
    Bouchon used to have the best breakfast in Las Vegas. The “Small American” used to include juice and coffee, no longer, and the original link sausage was extraordinary, it has since been sourced a couple of times and this sitting, it was inedible. The fries on my Croque Madam were cold, an absolute sin, I don’t know if it was a kitchen problem or server, who seemed to be preoccupied with anything but service. I’ve been going to Bouchon for Breakfast or brunch ever since they have opened on my twice a year trips to Las Vegas. Though the meal didn’t meet their standards, the cheese danish and coffee were exceptional, that hasn’t changed, and it’s worth going to Bouchon just for that.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Bouchon at The Venetian est noté 4,5 étoiles par 8308 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez le contacter directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription
Google Map pour Bouchon at The Venetian

3355 Las Vegas Blvd South, 89109 Las Vegas, NV

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Spring Mountain
  • Quartier
    La Bande (The Strip)
  • Heures d'ouverture
    Brunch ven–dim 08:00–14:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Française, Grillade, Américaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Free hotel and valet parking is available at the Venetian.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Thomas Keller
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin, Zone de fumage extérieur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable