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Botanist Garden - Botanist, Vancouver, BC
Botanist, Vancouver, BC
Botanist, Vancouver, BC
Botanist, Vancouver, BC
Botanist, Vancouver, BC
Perle rare

Botanist

De 31 CAD à 50 CAD
De la ferme à la table

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2 personnes
19:00
Prochaine disponibilité

Pour l'instant, il n'y a aucune disponibilité en ligne dans les 2h30 après ou avant votre demande. Avez-vous une autre heure en tête ?

Réservé 33 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Innovant
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs

Pourquoi ce sont des Perles rares

  • Icône Primé
    MICHELIN Plate2022

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Dans le restaurant phare élégant du Fairmont Pacific Rim, le chef Hector Laguna impressionne avec un menu créatif axé sur les ingrédients locaux. Des plats vedettes comme le saumon au poivre noir avec babeurre fumé offrent des saveurs parfaitement maîtrisées qui ont valu au restaurant des distinctions des World's 50 Best et Michelin. Les cocktails sont assortis à des techniques de mixologie novatrices et des présentations théâtrales.


À propos du personnel

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 CAD à 50 CAD
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Canadienne contemporaine
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11:30–13:30 mar.–sam. 17:30–22:00 sam., dim. 11:30–14:00
  • Numéro de téléphone
    (604) 695-5500
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Installations pour l'événement privé
    Our private dining areas set the ultimate backdrop for intimate dinners and larger group events. Enjoy an evening of culinary bliss at an interactive Chef's Table, host an exclusive dining experience in our Private Wine Room, or bring a larger group together in the Private Dining Room.
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Coal Harbour
  • Rue transversale
    Burrard Street
  • Parking details
    Valet parking and self parking are available at hourly rates.<br /><br />There is also plenty of metered street parking close by.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Végane, Vin

Expériences

  • An Evening with Armand Heitz Wines

    250,00 $CA par personne

    Prépayé

    Seulement 4 mars 2025
    18:00
    Join host Aurélien Bigot for an unforgettable evening featuring a special four-course dinner crafted by Executive Chef Hector Laguna, complimented by the exquisite wines of Armand Heitz from Burgundy. Enjoy an atmosphere of great food, fine wine and lively conversation. Price $250.00 per person (plus taxes and gratuity) Limited to 12 seats only!
    An Evening with Armand Heitz Wines photo

Avis de 2 793 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,8Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Vancouver / Colombie-Britannique

    Innovant

  • Vancouver

    Innovant

2 793 avis
  1. Tanya

    Tampa

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This restaurant was one of the best we have ever been to. A lot of thought, creativity and planning goes into each and every dish. We had the scallops, carpaccio, sea bass and the lamb duo. It was outstanding! The cocktails were to die for. We had our kiddos with us, and to our surprise, they had something to eat for them as well! Our server was amazing, and the GM, Sandy, made us feel extra special and taken care of! Thank you so much!

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  2. Cody

    Edmonton

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The experience and food at Botanist, is the best in Vancouver. The menu is always evolving, and the tasting menu is an adventure of the senses. It is Michelin star level dining. Lindsay was an amazing host throughout our evening! Very knowledgeable about the food, the chef, the restaurant, and elevated our experience.

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  3. Utilisateur d'OpenTable

    Londres

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Good vegetarian options. Cocktails are fantastic and the servers were very attentive.

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  4. Contorines

    Vancouver

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Always a great evening. We have a lot of food restrictions and the chef accommodates better than anywhere we've ever been Thank you

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  5. Diponkar

    Vancouver

    26 avis

    4.0

    26 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 2
    Great food and service. The music was too loud. My guest and I could not hear each other speak without shouting. All the other customers had to speak loudly, adding to the noise level. The choice of music was awful too.

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  6. Jenny

    VIP

    Vancouver

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 16 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We came for brunch and it was delightful! 3 courses + Bubbly + cocktail for $71/person is incredible value. The room, service and food were all excellent.

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  7. Jason

    Seattle

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 16 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Lovely tasting experience, wonderful wine pairings, and beautiful ambiance. We thoroughly enjoyed our evening.

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  8. Chad

    Vancouver

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 16 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Went for the Valentine's Day menu. Had high expectations going in and the food and service exceeded our expectations. The food was sublime. My favourite dish was a Hokkaido scallop cooked perfectly with a beautiful sauce and sorbet and sweetness from julienned green apple with a dollop of caviar. Every bit was beautiful. Wanted to lick the plate it was so good. The next course was a soft egg with creamy polenta, black truffles, and a beautifully thin slide of crunchy sourdough that looked like a lace cover. Just beautiful and delicious. Then a steamed seabass which was cooked to perfection sitting in leche de tigre sauce with a salsa that gave it just the perfect amount of heat. The dish was served skin side up which made for a beautiful presentation. The last savoury course was an Australian wagyu zabuton cut. It was served with a beautifully roasted sunchoke and a wonderful bordelaise sauce. Great flavour with a little bit of chew if you like that. Then they served a sweet drink with a bit of a "spark" which was fun and then the dessert which was yummy but very rich and the only part of the meal which I felt could have been maybe lighter? The dessert was lovely but I could not finish it because it was so rich. Chocolate on chocolate on chocolate. Altogether an amazing meal. The service was excellent and everyone from entry to exit was very friendly and welcoming. Thanks for making our Valentine's dinner such a memorable evening!

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  9. Trisha

    Vancouver

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 15 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    One of our favourite restaurants to go to. The cocktails are always amazing and the food is so delicious. Brunch is our favourite meal to go to Botanist for

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  10. Christina

    VIP

    Vancouver

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 14 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    As always, the service, food presentation and preparation were top notch! I can’t wait for my next visit!

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FAQ

Le restaurant Botanist est noté 4,8 étoiles par 2793 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Prochaine disponibilité

Pour l'instant, il n'y a aucune disponibilité en ligne dans les 2h30 après ou avant votre demande. Avez-vous une autre heure en tête ?

Réservé 33 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Botanist

1038 Canada Place, V6C 0B9 Vancouver, BC

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Burrard Street
  • Quartier
    Coal Harbour
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11:30–13:30 mar.–sam. 17:30–22:00 sam., dim. 11:30–14:00
  • Prix
    De 31 CAD à 50 CAD
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Canadienne contemporaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Valet parking and self parking are available at hourly rates.<br /><br />There is also plenty of metered street parking close by.
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (604) 695-5500
  • Installations pour l'événement privé
    Our private dining areas set the ultimate backdrop for intimate dinners and larger group events. Enjoy an evening of culinary bliss at an interactive Chef's Table, host an exclusive dining experience in our Private Wine Room, or bring a larger group together in the Private Dining Room.
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