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Botanist Garden - Botanist, Vancouver, BC
Perle rare

Botanist

De 31 CAD à 50 CAD
De la ferme à la table

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 24 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Innovant
  • Chic

Pourquoi ce sont des Perles rares

  • Icône Primé

    MICHELIN Plate

    2022

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Dans le restaurant phare élégant du Fairmont Pacific Rim, le chef Hector Laguna impressionne avec un menu créatif axé sur les ingrédients locaux. Des plats vedettes comme le saumon au poivre noir avec babeurre fumé offrent des saveurs parfaitement maîtrisées qui ont valu au restaurant des distinctions des World's 50 Best et Michelin. Les cocktails sont assortis à des techniques de mixologie novatrices et des présentations théâtrales.


À propos du personnel

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 CAD à 50 CAD
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Canadienne contemporaine
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11:30–13:30 mar.–sam. 17:30–22:00 sam., dim. 11:30–14:00
  • Numéro de téléphone
    (604) 695-5500
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Installations pour l'événement privé
    Our private dining areas set the ultimate backdrop for intimate dinners and larger group events. Enjoy an evening of culinary bliss at an interactive Chef's Table, host an exclusive dining experience in our Private Wine Room, or bring a larger group together in the Private Dining Room.
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Coal Harbour
  • Rue transversale
    Burrard Street
  • Parking details
    Valet parking and self parking are available at hourly rates.<br /><br />There is also plenty of metered street parking close by.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Végane, Vin

Avis de 2 786 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,8Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Vancouver / Colombie-Britannique

    Innovant

  • Vancouver

    Innovant

2 786 avis
  1. Jason

    Seattle

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Lovely tasting experience, wonderful wine pairings, and beautiful ambiance. We thoroughly enjoyed our evening.

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  2. Chad

    Vancouver

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Went for the Valentine's Day menu. Had high expectations going in and the food and service exceeded our expectations. The food was sublime. My favourite dish was a Hokkaido scallop cooked perfectly with a beautiful sauce and sorbet and sweetness from julienned green apple with a dollop of caviar. Every bit was beautiful. Wanted to lick the plate it was so good. The next course was a soft egg with creamy polenta, black truffles, and a beautifully thin slide of crunchy sourdough that looked like a lace cover. Just beautiful and delicious. Then a steamed seabass which was cooked to perfection sitting in leche de tigre sauce with a salsa that gave it just the perfect amount of heat. The dish was served skin side up which made for a beautiful presentation. The last savoury course was an Australian wagyu zabuton cut. It was served with a beautifully roasted sunchoke and a wonderful bordelaise sauce. Great flavour with a little bit of chew if you like that. Then they served a sweet drink with a bit of a "spark" which was fun and then the dessert which was yummy but very rich and the only part of the meal which I felt could have been maybe lighter? The dessert was lovely but I could not finish it because it was so rich. Chocolate on chocolate on chocolate. Altogether an amazing meal. The service was excellent and everyone from entry to exit was very friendly and welcoming. Thanks for making our Valentine's dinner such a memorable evening!

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  3. Christina

    VIP

    Vancouver

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    As always, the service, food presentation and preparation were top notch! I can’t wait for my next visit!

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  4. Panagiotes

    Vancouver

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It’s a special place. Food is delicious and the atmosphere is welcoming and elegant. We loved our dinner. The service is top notch.

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  5. Jennie

    Londres

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food is always amazing, but it’s the service that really makes the botanist special.

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  6. Kevin

    VIP

    Vancouver

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    very good food and terrific wine service. The cocktails steal the show though

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  7. Niklaas

    Vancouver

    11 avis

    5.0

    11 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The weekend brunch at Botanist is outstanding! It was not my first time, however it was a first for my friend. There is a lot of freedom in the two or three course options and although I skipped the infamous mushroom toast this time, it is a stand out for those that like mushrooms. My friend was so impressed with the portion and offerings with the burrata salad. She thoroughly enjoyed every bite. We both opted for the lobster Benedict, however I will note that on previous visits, the croque madame and lamb belly poutine were also delicious. I opted in for a sweet finish for my second course and tried the croissant bread pudding. This is absolutely the most perfect brunch dessert, and the squash ice cream is absolute heaven. I must add the value with two beverages included is so fantastic. Finally our wonderful server Jess took such great care of us and was a delight. I am so enamoured with brunch, but I am making a point to return for dinner at some point.

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  8. Amanda

    VIP

    Seattle

    13 avis

    2.0

    13 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    This was our fourth time at Botanist but the first time for brunch. We keep trying to give this place another chance but it’s always just mediocre. It’s so expensive for what it is. The ambience is cold and you could get the same quality food if not better at other local places like Jam cafe. Unless you want a fancy cocktail I don’t see why you’d come here for brunch.

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  9. Natalie

    Tasmanie

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Probably the nicest meal I ever preferred at a restaurant. Extremely helpful waitress, great service, delicious cocktails, fine dining at its best

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  10. Greg

    Vancouver

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Incredible food, awesome ambience, and extremely friendly and attentive staff.

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FAQ

Le restaurant Botanist est noté 4,8 étoiles par 2786 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 24 fois aujourd'hui
Google Map pour Botanist

1038 Canada Place, V6C 0B9 Vancouver, BC

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Burrard Street
  • Quartier
    Coal Harbour
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11:30–13:30 mar.–sam. 17:30–22:00 sam., dim. 11:30–14:00
  • Prix
    De 31 CAD à 50 CAD
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Canadienne contemporaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Valet parking and self parking are available at hourly rates.<br /><br />There is also plenty of metered street parking close by.
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (604) 695-5500
  • Installations pour l'événement privé
    Our private dining areas set the ultimate backdrop for intimate dinners and larger group events. Enjoy an evening of culinary bliss at an interactive Chef's Table, host an exclusive dining experience in our Private Wine Room, or bring a larger group together in the Private Dining Room.
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