Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Comté d’Orange
  4. Sud du Comté d'Orange
  5. Irvine
Bosscat Kitchen & Libations, Irvine, CA

Bosscat Kitchen & Libations

4.7
4,7
711 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 51 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Idéal pour les groupes
  • Animé
  • Parfait pour le happy hour
Bosscat Kitchen & Libations perfectly meshes upscale and casual dining with an expansive whiskey selection and unique offering of American comfort food. It offers high energy, open spaced concepts to promote a lively dining experience. With the rustic industrial aesthetic, brick metal and barrels are prevalent in the space. One of its most coveted attractions is the famous whiskey room, that houses hundreds of whiskies from several countries. From high end whiskies like Pappy Van Winkle, to a shot of Jameson with a Coors Light, there is something here for everyone's taste; and Bosscat prides itself on being this type of environment. Each season new flavors and recipes are brought into the kitchen. The culture and staff are encouraged to foster the fun and unique dining experience they so strongly emulate. Bosscat is open all week for lunch and dinner. Happy hour is available on weekdays, and a fun, boozy brunch menu is available on Saturdays and Sundays.

Commande en livraison ou à emporter

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Régionale Américaine (contemporaine du Sud), Pub Gastronomique
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu 11:00–22:00 ven 11:00–23:00 Brunch sam, dim 10:00–14:30 Souper sam 15:30–23:00 dim 15:30–21:00
  • Numéro de téléphone
    (949) 333-0917
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Peter Petro
  • Installations pour l'événement privé
    From private dining to a full restaurant buyout (which can accommodate 130 seated or 250 cocktail style), food service to whiskey pairings, and everything in between - we’ve got you covered. Our spaces are ideal for company dinners/happy hours, birthdays, wedding celebrations or holiday parties!
  • Contact pour l'événement privé
    Susan Yazarlou: (949) 312-1421
  • Quartier
    Irvine
  • Rue transversale
    Von Karmen & Michelson
  • Parking details
    Stationnement public
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Vin

Expériences

  • NYE & NYD BRUNCH

    31 déc. 2024 - 1 janv. 2025
    Celebrate the New Year with a Bosscat Kitchen Brunch! Join us for delicious cocktails, endless champagne, and all of your favorite brunch items from 10am-2:30pm.
  • Bosscat Brunch

    Plusieurs dates disponibles
    “because calories don’t count on weekends” SATURDAY & SUNDAY | 10AM – 2:30PM
    Bosscat Brunch photo
  • NYE DINNER

    40,00 $US par personne

    Seulement 31 déc. 2024
    Join us @BosscatKitchen and bring in the new year with our amazing Beef Wellington with glazed carrots, mashed potatoes, side salad, & a glass of champagne.
    NYE DINNER photo

Offres

  • Happy Hour Monday-Friday 3pm-6pm

    Plusieurs dates disponibles
    lun. - jeu. - 15:00 - 22:00,ven. - 15:00 - 23:00
    Come join us for happy hour for discounted appetizers, cocktails, beer and wine. This promotion is only valid Monday-Friday from 3pm to 6pm. We look forward to seeing you soon!

Avis de 711 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,6Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

711 avis
  1. David

    Sydney

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food and a really cool dimly lit ambience. Great vibe.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Tiffany

    VIP

    San Diego

    3 avis

    3.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 2
    4. Atmosphère 4
    Went for brunch. Food and drinks were good. The restaurant was not busy at all. Even with a reservation, it took about 20 minutes for our table for 2 to be "prepared." It also took over 15 minutes for our server to greet us.

    Cet avis est-il utile ?

  3. mike

    Grand Boston

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful staff, good food! Great ambience. Totally enjoyed the experience.

    Cet avis est-il utile ?

  4. John

    VIP

    Comté d’Orange

    16 avis

    5.0

    16 avis

    Y est allé·e le 14 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Service and food was fantastic. A little loud at times but we got louder. Great place.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Carl

    VIP

    Comté d’Orange

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le 12 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Usual great food. Little chilly today. Service excellent as usual

    Cet avis est-il utile ?

  6. Andrea

    Los Angeles

    3 avis

    4.0

    3 avis

    Y est allé·e le 1 décembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Amazing dinner in the whiskey room for our party of 10. Great service and dinner was amazing inc! Had the sugar barrel steak. So yummy!

    Cet avis est-il utile ?

  7. Jeanne

    Comté d’Orange

    3 avis

    2.0

    3 avis

    Y est allé·e le 29 novembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    It was Thanksgiving so we weren’t expecting much but they weren’t busy and the beverage and kitchen service was slow (our server was delightful). Food was OK but the salad was very good.

    Cet avis est-il utile ?

  8. John

    Utah

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 29 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing Thanksgiving food, hoping to come back again

    Cet avis est-il utile ?

  9. Teri

    Hawaii

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 29 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great Thanksgiving Dinner with all the trimmings. The food was delicious and the service was great. It was so nice not to have to cook or clean up. :)

    Cet avis est-il utile ?

  10. norm

    Los Angeles

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 28 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Another great Thanksgiving dinner. Blakely, an excellent server was on her job. Tables for two are a challenge for a many plated dinner like this.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Bosscat Kitchen & Libations propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (949) 333-0917.

Le restaurant Bosscat Kitchen & Libations est noté 4,7 étoiles par 711 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 51 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Bosscat Kitchen & Libations

18169 Von Karman Ave, 92612 Irvine, CA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Von Karmen & Michelson
  • Quartier
    Irvine
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu 11:00–22:00 ven 11:00–23:00 Brunch sam, dim 10:00–14:30 Souper sam 15:30–23:00 dim 15:30–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine, Régionale Américaine (contemporaine du Sud), Pub Gastronomique
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement public
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Peter Petro
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (949) 333-0917
  • Installations pour l'événement privé
    From private dining to a full restaurant buyout (which can accommodate 130 seated or 250 cocktail style), food service to whiskey pairings, and everything in between - we’ve got you covered. Our spaces are ideal for company dinners/happy hours, birthdays, wedding celebrations or holiday parties!
  • Contact pour l'événement privé
    Susan Yazarlou: (949) 312-1421
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable