Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. Petite Italie
Born & Raised, San Diego, CA
Perle rare

Born & Raised

50 $ et plus
Grillade

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 138 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Chic
  • Romantique
The American steakhouse is an iconic restaurant institution. We’d wanted to tell that story for years, but waited until we had the skill, talent and ability to execute it properly, and the right space to be our canvas, an important corner in Little Italy, a neighborhood where we have deep roots. We brought an almost academic appreciation for steakhouse history and tradition to Born & Raised, while trying to stay relevant and authentic to ourselves and our city. Our dry-aged beef pays tribute to earlier, earthier, pre-government grading practices and is the centerpiece of a meal best savored at a slow pace. A timeless celebration of everything that makes restaurants so special. - Consortium Holdings. A 4% surcharge is added to all guest checks.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Chef Charleen Sandoval

  • Icône Primé

    MICHELIN Plate

    2022

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Le lieu est tout aussi excitant que les steaks dans cet établissement de Little Italy. Le restaurant Born & Raised détourne le genre du steakhouse à l'ancienne en affichant des photos de légendes du rap dans sa salle à manger entièrement dorée et ultra-glamour. On y trouve les fameuses grillades, ainsi que des chariots qui préparent des cocktails vintage à table. Le résultat est un steakhouse qui en fait trop, idéal pour les plus grands flambeurs.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Cuisine élégante
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Grillade, Française / Américaine contemporaine, Fruits de mer
  • Heures d'ouverture
    Cinq à sept lun–ven 15:00–16:30 Souper lun–jeu 16:30–22:00 ven 16:30–23:00 sam 16:00–23:00 dim 16:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (619) 202-4577
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Installations pour l'événement privé
    For parties larger than 8 please e-mail the restaurant directly at frontdesk@bornandraisedsteak.com
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Petite Italie
  • Rue transversale
    Fir Street
  • Parking details
    Street parking is offered but not always available. There is a public valet service available across the street from our main entrance provided by the Little Italy Association. Please look for the red umbrellas.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Avis de 6 326 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,6Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Diego

    Les plus réservés

  • San Diego

    Grillade

  • San Diego

    Les plus réservés

6 326 avis
  1. Warren

    New York

    11 avis

    VIP
    5.0

    11 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food and Service. Can’t beat the steaks. Plan for a slow, long evening. A bit of a wait for our reservation with a slow bar for its size.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Kelly

    San Diego

    10 avis

    VIP
    3.0

    10 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    Service was so slow. Everyone was very nice, but it was incredibly slow. All of the add ons were amazing; however, the steaks, (t-bone and rib eye), were just okay.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Tamar

    San Diego

    4 avis

    2.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 2
    2. Plats 5
    3. Service 1
    4. Atmosphère 5
    The food was great however the service did not exceed expectations… Also, at the end, our server decided to charge us taxes double times… So be careful before leaving and make sure you consider your check and go through it before you and after you hand them your card…

    Cet avis est-il utile ?

  4. Vasilios

    Londres

    18 avis

    VIP
    4.0

    18 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    The food was great. A little overpriced. We waited for twenty minutes when we had a reservation. When we tried to leave they said that they had a table for us. After that service was good. The food was amazing. Very loud and very dark inside. I enjoyed it but I don’t think I would go back.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Chuck

    Baton Rouge

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was fantastic, service great, and beautiful restaurant.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Keith

    New York

    36 avis

    VIP
    4.0

    36 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great place with exceptional service and atmosphere. High quality food but limited selection with a top notch bar and amazing oversized staff. Top tier pricing which is expected at this top tier venue.

    Cet avis est-il utile ?

  7. alexa

    San Diego

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    such a great place to dine for all occasions. Such a beautiful place and the vibe is perfect. Drinks were amazing & the food was 1000/10. Staff so sweet, Def recommend!

    Cet avis est-il utile ?

  8. William

    New York

    1 avis

    VIP
    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 2
    4. Atmosphère 4
    Kitchen obviously had its struggles tonight, apart from the steak on the hot plate, every other dish came out cold. Pasta and snail starters, cold. Whipped potatoes, mushrooms and Mac cheese all cold. Tough to get it this wrong at a steakhouse

    Cet avis est-il utile ?

  9. Anthony

    Los Angeles

    38 avis

    VIP
    5.0

    38 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great service and excellent food. The handling crafted cocktails never disappoint.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Jen

    San Diego

    5 avis

    4.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Service was outstanding! Matt was excellent! Personal card for a birthday celebration with a treat at the end. The charcuterie two tier offering was good. A little too salty on the meats but otherwise great choices and presentation. Filet mignon was ordered with blue cheese crust...little heavy on the cheese. Catch of the day was ordered which was halibut however good, the bisque it was served in was very heavy for the fish. Ribeye ordered was good however lacked any extra flavoring. Just salt and peppered. Table side Caesar salad was ordered. Great presentation but again lacked flavor. Croutons were very tiny and did not add any flavor. Just ok but cool experience. Jack Collin's ordered was excellent. The sparkling water with a wedge of lemon was soooo good! Magical water! All in all a good experience but a meal I won't remember for too long.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Born & Raised est noté 4,6 étoiles par 6326 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 138 fois aujourd'hui
Google Map pour Born & Raised

1909 India St, 92101 San Diego, CA

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Fir Street
  • Quartier
    Petite Italie
  • Heures d'ouverture
    Cinq à sept lun–ven 15:00–16:30 Souper lun–jeu 16:30–22:00 ven 16:30–23:00 sam 16:00–23:00 dim 16:00–22:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Grillade, Française / Américaine contemporaine, Fruits de mer
  • Atmosphère
    Cuisine élégante
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Street parking is offered but not always available. There is a public valet service available across the street from our main entrance provided by the Little Italy Association. Please look for the red umbrellas.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (619) 202-4577
  • Installations pour l'événement privé
    For parties larger than 8 please e-mail the restaurant directly at frontdesk@bornandraisedsteak.com
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable