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Born & Raised, San Diego, CA
Perle rare

Born & Raised

50 $ et plus
Grillade

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2 personnes
19:00
Réservé 97 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Chic
  • Romantique
The American steakhouse is an iconic restaurant institution. We’d wanted to tell that story for years, but waited until we had the skill, talent and ability to execute it properly, and the right space to be our canvas, an important corner in Little Italy, a neighborhood where we have deep roots. We brought an almost academic appreciation for steakhouse history and tradition to Born & Raised, while trying to stay relevant and authentic to ourselves and our city. Our dry-aged beef pays tribute to earlier, earthier, pre-government grading practices and is the centerpiece of a meal best savored at a slow pace. A timeless celebration of everything that makes restaurants so special. - Consortium Holdings. A 4% surcharge is added to all guest checks.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Chef Charleen Sandoval

  • Icône Primé
    MICHELIN Plate2022

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Le lieu est tout aussi excitant que les steaks dans cet établissement de Little Italy. Le restaurant Born & Raised détourne le genre du steakhouse à l'ancienne en affichant des photos de légendes du rap dans sa salle à manger entièrement dorée et ultra-glamour. On y trouve les fameuses grillades, ainsi que des chariots qui préparent des cocktails vintage à table. Le résultat est un steakhouse qui en fait trop, idéal pour les plus grands flambeurs.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Cuisine élégante
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Grillade, Française / Américaine contemporaine, Fruits de mer
  • Heures d'ouverture
    Cinq à sept lun–ven 15:00–16:30 Souper lun–jeu 16:30–22:00 ven 16:30–23:00 sam 16:00–23:00 dim 16:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (619) 202-4577
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Installations pour l'événement privé
    For parties larger than 8 please e-mail the restaurant directly at frontdesk@bornandraisedsteak.com
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Petite Italie
  • Rue transversale
    Fir Street
  • Parking details
    Street parking is offered but not always available. There is a public valet service available across the street from our main entrance provided by the Little Italy Association. Please look for the red umbrellas.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Avis de 6 612 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Diego

    Grillade

6 612 avis
  1. Linda VIP

    New York8 avis

    4.0

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    We had an early reservation (4:45p) arrived on time and was told to wait in the bar to be seated. Not seated till 5 p which was odd to wait fifteen minutes to be seated at such an early seating. Restaurant was empty and no clear reason why they had people sitting in the waiting area of the bar . Nice atmosphere, food was good. Prices were good for the type / quality of food. Baked Alaska for dessert was excellent. Service was just ok , not attentive. We had to ask our waiter several times to refill our wine . At the end of our dinner ( around 7 p which) they started playing music that felt clubby . It wasn’t loud but not what I would have liked if that was the start of our dinner. Was a good dinner overall but there are definitely better restaurants in San Diego .

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  2. Utilisateur d'OpenTable VIP

    New York2 avis

    4.0

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 4
    2. Plats 2
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Steak very disappointing Quite surprising Ambience was very nice

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  3. Utilisateur d'OpenTable

    Memphis1 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fantastic experience. Really enjoyed the food and ambience

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  4. Utilisateur d'OpenTable

    México2 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Increíble lugar , el mejor servicio y la comida super rica

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  5. Utilisateur d'OpenTable

    Houston4 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This by far is the best restaurant stop for dinner in all of San Diego! The Espresso Martini’s are FANTASTIC and the steak is AMAZING!! Ask for Daniel the floor manager to take care of your table and make sure to visit Pete the Sommelier to help you with an excellent wine to pair with your meal!!

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  6. David

    Los Angeles1 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was my first time there and it was the best time there. Me and my friend did the dinner for two, steaks and the waygu was the best! Melt in your mouth, we also got the Mac and cheese and the hash browns! Sooooo delicious! Our drinks were 10/10 just like our server! Jonathan did an amazing job making sure we were well taken care of and he didn’t miss a beat! He made the experience and is perfect for the restaurant! 10/10 recommend to everyone !

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  7. Utilisateur d'OpenTable VIP

    Las Vegas4 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 1
    4. Atmosphère 5
    The dinner was great but our server was not on it. We tipped ahead of time to ensure good service and told them we’re wanting a quicker dinner because we were exhausted. Then it became almost a 3 hr dinner which it never should of been. We sat and had our order ready. We had to keep waiting on our server and asking other servers to find ours so we could pay and leave and it became very drawn out and definitely they were in no rush to help us… very unfortunate but the food was great!

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  8. Fernando VIP

    Grand Boston32 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food, service, and atmosphere. Highly recommend.

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  9. Utilisateur d'OpenTable

    San Diego1 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Made a reservation for my husband’s birthday and the attention to detail was immaculate. We enjoyed our time, the food was amazing and our server was always there to answer all of our questions.

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  10. Utilisateur d'OpenTable

    Seattle1 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Give this place 10 Stars right now. Absolutely amazing, the seasonal cheesecake ohhhh myyyyyy gooodnessss, give the bakery a RAISE right now! The staff AKA Arts and Joshua were excellent

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FAQ

Le restaurant Born & Raised est noté 4,7 étoiles par 6612 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 97 fois aujourd'hui
Google Map pour Born & Raised

1909 India St, 92101 San Diego, CA

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Fir Street
  • Quartier
    Petite Italie
  • Heures d'ouverture
    Cinq à sept lun–ven 15:00–16:30 Souper lun–jeu 16:30–22:00 ven 16:30–23:00 sam 16:00–23:00 dim 16:00–22:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Grillade, Française / Américaine contemporaine, Fruits de mer
  • Atmosphère
    Cuisine élégante
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Street parking is offered but not always available. There is a public valet service available across the street from our main entrance provided by the Little Italy Association. Please look for the red umbrellas.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (619) 202-4577
  • Installations pour l'événement privé
    For parties larger than 8 please e-mail the restaurant directly at frontdesk@bornandraisedsteak.com
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