Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois
  4. Chicago
  5. Lincoln Park
Boka, Chicago, IL
Perle rare

Boka

De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 68 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Charmant
  • Romantique
Le restaurant Boka, primé d'une étoile Michelin, est connu dans le monde culinaire de Chicago depuis 2003. En Janvier 2014, suite à une rénovation importante, le chef Lee Wolen se joint à l'équipe en tant que partenaire et chef exécutif. Depuis son arrivée à Boka, les critiques s'y intéressent particulièrement. Phil Vettel du Chicago Tribune et du Eater Chicago a reconnu Lee comme "Le Chef de l'année 2014." Plus récemment, Lee a été nommé 'Chef de l'année' en 2015 et le restaurant Boka a reçu le prix de 'Restaurant de l'année' pendant la soirée réputée des Jean Banchet Awards, tenue à Chicago. Le Boka propose une cuisine américaine contemporaine qui se transforme au gré des saisons et de l'approvisionnement des ingrédients locaux, autant que possible. La chef pâtissière Meg Galus, membre de l'équipe Boka depuis 2015, intègre parfaitement le sucré et le salé tout en respectant l'utilisation d'ingrédients de grande qualité - tout comme le fait Wolen - qui sont préparés et présentés de façon magnifique.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Lee Wolen

  • Icône Primé

    MICHELIN 1 Star

    2022

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Ouvert depuis 2003, le restaurant du célèbre chef Lee Wolen, étoilé Michelin, continue de proposer certains des meilleurs plats américains contemporains de la ville, le tout dans une salle glamour à la végétation luxuriante. La carte, accessible et raffinée, met à l'honneur les produits de saison à travers des recettes audacieuses d'une précision exceptionnelle. Le poulet rôti à la truffe noire et les gnudi à la ricotta et aux cèpes en sont deux exemples emblématiques. Le charmant patio bordé d'arbres à l'arrière de l'établissement est un atout supplémentaire.

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine, Fruits de mer
  • Heures d'ouverture
    Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (312) 337-6070
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Installations pour l'événement privé
    Executive Chef Lee Wolen serves seasonal American cuisine in a warm & elegant fine dining atmosphere. Whatever your next occasion is, whether it be large, small, formal, or informal, BOKA can cater to all of your needs.
  • Contact pour l'événement privé
    our Event Sales Manager: (312) 337-6070
  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Quartier
    Lincoln Park
  • Rue transversale
    Willow
  • Parking details
    Street parking available.
  • Public transit
    Red Line "El" stop at Clyborn & North Ave
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Végane, Vin
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau

Expériences

  • Boka: The Cookbook Dinner Series (Autumn)

    175,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 20 nov. 2024
    Boka is proud to continue our seasonal Boka: The Cookbook dinner series, celebrating Autumn for this fourth and final installment of our four-part dinner series. Each of these dinners have been showcasing hyper-seasonal recipes straight from the cookbook's pages. The Autumn chapter will take place on Wednesday, November 20th, promising an immersive six-course feast for the senses. Reservations are priced at $175 per person and include a signed copy of Boka: The Cookbook. An optional wine pairing is available for purchase. Due to the nature of this dinner, we are unable to accommodate specific allergies and dietary restrictions.
    Boka: The Cookbook Dinner Series (Autumn) photo
  • Boka New Year's Eve Dinner

    295,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 31 déc. 2024
    Come enjoy New Year's eve at Boka! We will be offering a celebratory 9-course tasting menu along with an optional reserve wine pairing to elevate the evening. We hope to see you to commemorate the past year and cheers to 2025! Tickets: tickets are $295 per person for the 9-course tasting menu. You may opt in for a reserve wine pairing at $205 per person. Tickets are non-refundable. Please reach out to info@bokachicago.com if you have more questions.
    Boka New Year's Eve Dinner photo
  • Champagne and Snacks on New Year's Eve

    85,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 31 déc. 2024
    Come join us at the bar on New Year's eve for some Champagne and Snacks! From 4:30pm to 6:30pm, our bartenders will be here to help get you ready for a night full of celebration and fun to ring in 2025! Included are 2 glasses of bubbles per guest; accompanied by a selection of curated bites. We can accommodate the following dietary restrictions/preferences: vegetarian, pescatarian, and gluten free. Please reach out to info@bokachicago.com if you have more questions.

Avis de 7 122 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Chicago / Illinois

    Américaine contemporaine

  • Chicago

    Américaine contemporaine

7 122 avis
  1. Kelly

    Chicago

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Grateful for another fantastic meal at Boka! Exquisite flavors and beautifully presented courses. The Attention to detail always makes for an unforgettable dining experience. Kudos to the front of the house staff as well as the entire team in the kitchen-thank you!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Tim

    Chicago

    7 avis

    VIP
    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Charming and attentive service. Professional and well informed about the menu. Exquisite food! Delicious flavors. Extensive, high quality wine and spirits options.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Utilisateur d'OpenTable

    Chicago

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    I had the eight-course tasting menu. The first course was not that good which had me worried about the rest. However the hiramasa fish, squash ravioli, Tasmanian ocean trout and Colorado Lamb courses were excellent, melt-in-your-mouth good. The rest of the courses were pretty good, but not exceptional. Overall it was a good experience, but for the price and being a Michelin star restaurant I expected more.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Matthew

    Chicago

    1 avis

    VIP
    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Benny was an incredible guide. The culinary geniuses crafted an 8 course experience even though i had a dairy restriction. The beverage team turned it up for the non alcoholic pairing as well! This was my first time and i will without doubt be back!!! Thanks for a memorable evening!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Tom

    Comté d’Orange

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food, wine and service was top notch. The entire meal was fantastic but the beat salad was like another level. Highly recommend Boka.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Breanna

    Dallas

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Incredible bread and pasta, wonderful service, tasty drinks

    Cet avis est-il utile ?

  7. Sean

    Chicago

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le 10 novembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Service and Ambiance was amazing. Food left us hungry; portions are small, flavors amazing just not enough per plate.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Alejandro

    Saint-Louis

    37 avis

    VIP
    5.0

    37 avis

    Y est allé·e le 10 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great food and great service. The chicken was delicious

    Cet avis est-il utile ?

  9. Boback

    Dallas

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 9 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Always epic. Staff makes you feel familiar and seen.

    Cet avis est-il utile ?

  10. SheilaF

    Phoenix

    48 avis

    3.0

    48 avis

    Y est allé·e le 9 novembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    We were visiting from out of town and saw that this was a 1star Michelin rated restaurant so booked a reservation for 2. Let's just say we did not have a Michelin star experience. For what we paid the value was not there in service or product. We were both very disappointed with the experience. Let me break it down for you: Food: we ordered the Lightly Cured Kampachi and the Brown Butter Roasted Hokkaido Scallops for our 1st course. These both had excellent flavors. Presentation was so so. Not what u would expect from a Michelin experience. See attached pictures. For our main course we had the Duck for 1 person which was accompanied by separate serving dishes of delicata squash and duck heart sausage, the second entree was the Black Truffle Roasted Chicken. The Duck was perfectly cooked and served with a sauce administered table side by the waiter. It was delicious. The delicata squash was limp, soggy and room temperature with little to no flavor. The duck heart sausage was very tasty but alas was also at room temperature sadly. Unfortunately this malady carried over to the Black Truffle Chicken which was room temperature on the ends of the chicken pieces but stone cold in the center. Definitely would have tasted better had it been served hot. And again with both these entrees the presentation was very lackluster. I am not sure how this restaurant maintains a Michelin star. My only thought is that more attention goes into their tasting menu and these items on the regular menu have become afterthoughts. Desert menu not very tempting, they could use the input of a good pastry chef. We did taste one dessert that was given to us as a recovery for the missteps of the meal. I believe it was sweet corn with blueberry. It was not that appetizing. Service: Meh. Staff just didn't seem sharp. From appearance of uniforms or suit jackets of managers, to prompt clearing of empty dishes, utensils and glasses between courses. Server attentiveness lacking.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Boka est noté 4,8 étoiles par 7122 clients OpenTable.

Boka propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 68 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Boka

1729 North Halsted, 60614 Chicago, IL

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Rue transversale
    Willow
  • Quartier
    Lincoln Park
  • Heures d'ouverture
    Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine, Fruits de mer
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Street parking available.
  • Public transit
    Red Line "El" stop at Clyborn & North Ave
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (312) 337-6070
  • Installations pour l'événement privé
    Executive Chef Lee Wolen serves seasonal American cuisine in a warm & elegant fine dining atmosphere. Whatever your next occasion is, whether it be large, small, formal, or informal, BOKA can cater to all of your needs.
  • Contact pour l'événement privé
    our Event Sales Manager: (312) 337-6070
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par e-mail ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable