Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco
  4. San Francisco
  5. Castro
Blind Butcher, San Francisco, CA

Blind Butcher

4.5
4,5
484 avis
De 31 $ à 50 $
Californienne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 29 fois aujourd'hui
  • La perle du quartier
  • Romantique
  • Chic
Nestled in the Castro District off Eighteenth and Hartford, Blind Butcher San Francisco features an urban setting that is modern and sophisticated, yet stunningly warm and inviting. The globally inspired New American menu features hand cut prime steaks, bountiful seafood and local organic produce. From small to big bites each dish highlights an inventive flair for marrying diverse flavors with natural organic ingredients into a gastronomic delight. Our wine program offers a superb variety that inspires daring pairings at prices that encourage exploration. Our professional staff is dedicated to crafting a memorable dining experience for our guests, and they share a commitment to quality and a passion to serve you.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Californienne, Américaine contemporaine, Bar à Vin
  • Heures d'ouverture
    Souper lun–jeu, dim 17:00–22:00 ven, sam 17:00–23:00
  • Numéro de téléphone
    (415) 529-2478
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Coskun Abik
  • Quartier
    Castro
  • Rue transversale
    Hartford St
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar/salon, Bière, Droit de bouchon, Fin de soirée, Non-fumeur, Terrasse, Vin

Avis de 484 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,4Service
  • 4,5Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

484 avis
  1. Clarissa

    Memphis

    19 avis

    5.0

    19 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was my first time here and everything was excellent. I ordered the mushroom omelette and it was sooo good. Our waiter Mickey was excellent as well. I highly recommend and would definitely dine here again.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Dan

    Baie de San Fra

    12 avis

    VIP
    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great service, hamburger, sliders, generous portions, will go back.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Abe

    Metro d'Atlanta

    2 avis

    VIP
    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 2
    4. Atmosphère 5
    Overall, great! Barely ever saw the server though.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Nile

    Baie de San Fra

    11 avis

    VIP
    5.0

    11 avis

    Y est allé·e le 13 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Very lovely place with amazing cocktails, small plates and great big plates. Each person had something different and loved what had. Best things on menu...steaks, pork chop, lamb lollipops, roasted brussel sprouts, calamari, and their salads. The atmosphere is lively and there is a great buzz!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Alina

    Baie de San Fra

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 28 octobre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 1
    4. Atmosphère 3
    It was okay, the food was good, the service wasn’t great.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Stephen

    Baie de San Fra

    20 avis

    5.0

    20 avis

    Y est allé·e le 27 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My husband and I had a fabulous meal at Blind Butcher. The food was delicious and the staff was friendly and efficient. We highly recommend BB.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Nakeisha

    Chicago

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 21 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food, Great service by Diana. Truffle fries, Lobster Mac & Cheese, and the Pork Loin were a hit!

    Cet avis est-il utile ?

  8. Utilisateur d'OpenTable

    Metro d'Atlanta

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 14 octobre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    We were here for a birthday dinner reservation for the first time. This place exceeded our expectations the best part of dinner was the steak and the Mac and cheese. It’s was the best we had ever had. I recommend this place to everyone that loves steak and cheese food it was delicious and I can’t wait to go back again. 10/10

    Cet avis est-il utile ?

  9. Lamarr

    New York

    7 avis

    4.0

    7 avis

    Y est allé·e le 14 octobre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I surprised my woman with a date here, and neither of us has patronized this establishment previously. I loved the ambience and the set up. This place can be either casual or intimate depending on how you look at it. The short rib did have more fat than meat but that was my only gripe. I'll definitely be back

    Cet avis est-il utile ?

  10. David

    Baie de San Fra

    4 avis

    2.0

    4 avis

    Y est allé·e le 29 septembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 1
    3. Service 1
    4. Atmosphère 1
    Steak and eggs. Brunch menu item: 4oz petit filet mignon with breakfast potatoes and 2 eggs for $35. It’s not a filet mignon. It’s a 1/4 inch thick piece of junk meat that in no shape or form is a filet mignon. They told me it’s a thin sliced ribeye, hence a “petite filet mignon.” Um, what? How is a thin sliced ribeye a petite filet mignon? Gave up arguing with the “menu designer” who insisted it was a petite filet mignon. No matter how thin you slice a ribeye, it’s never gonna be a petite filet mignon. I said I wouldn’t pay $35 for that junk and they took it back and I ordered another dish. Shame on you, Blind Butcher.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Blind Butcher est noté 4,5 étoiles par 484 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 29 fois aujourd'hui
Google Map pour Blind Butcher

4058A 18th St, 94114-2534 San Francisco, CA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Hartford St
  • Quartier
    Castro
  • Heures d'ouverture
    Souper lun–jeu, dim 17:00–22:00 ven, sam 17:00–23:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Californienne, Américaine contemporaine, Bar à Vin
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Coskun Abik
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar/salon, Bière, Droit de bouchon, Fin de soirée, Non-fumeur, Terrasse, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable