Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Utah
  4. Sud-ouest de l’Utah
  5. Virgin
Black Sage Indoor Dining - Black Sage, Virgin, UT

Black Sage

4.9
4,9
136 avis
50 $ et plus
Américaine

Effectuer une réservation

2 personnes
21:30
Réservé 4 fois aujourd'hui
  • Parfait pour manger en plein air
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Romantique
Welcome to Black Sage at Open Sky Resort, an extraordinary dining oasis near Zion National Park. Helmed by the renowned Chef Charles Parcell, we offer an exceptional culinary adventure. Here, delicious cuisine, captivating Zion views, and serene ambiance converge.

Savor dishes crafted from the freshest local ingredients in our tranquil setting. The indoor dining area radiates sophistication with stylish gray tables, elegant black chairs, and deep red accents, complemented by expansive windows showcasing Zion's beauty.

From May 1 to November 1, our outdoor experience awaits. Dine under a canopy with misters for comfort, and as night falls, heaters add a cozy touch for dining under the stars.

Please note, Black Sage is closed for the winter. We eagerly await your visit when we reopen on February 14, 2024. Join us then for a unique blend of refined dining and nature's allure at Black Sage.

Reservations are required and we recommend arriving 20 minutes early for seating.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine, De la ferme à la table, du Sud-ouest des États-Unis
  • Heures d'ouverture
    lun., mer.–dim. 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (435) 256-8848
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Resort tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Chef Charles Parcell
  • Quartier
    Virgin
  • Rue transversale
    Hwy 9 & Dalton Wash Road
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bière, Brasero extérieur, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin

Avis de 136 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
  • 4,9Plats
  • 4,7Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Utah

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Utah

    Meilleure cuisine

  • Utah

    Américaine

  • Sud-ouest de l’Utah

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Sud-ouest de l’Utah

    Meilleure cuisine

  • Sud-ouest de l’Utah

    Meilleur service

  • Sud-ouest de l’Utah

    Meilleure atmosphère

  • Sud-ouest de l’Utah

    Meilleur rapport qualité prix

  • Sud-ouest de l’Utah

    Idéal pour les groupes

  • Sud-ouest de l’Utah

    La perle du quartier

  • Sud-ouest de l’Utah

    Adapté aux occasions spéciales

  • Sud-ouest de l’Utah

    Les plus réservés

136 avis
  1. Lauren

    Utah

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Black Sage was amazing! My husband and I went on thanksgiving day for a mini honeymoon, and the experience was unbelievable. We were greeted when we walked in by the host, and our waiter was so kind. The food is so fresh. They offered a thanksgiving dinner that was one of the best meals I’ve had. We highly recommend the prickly pear limeade. The stars out there are breathtakingly beautiful!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Brooke

    Las Vegas

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    We dinned at Black Sage for Thanksgiving and it was delicious. Dishes were beautifully plated and portions generous. Best meatloaf I’ve ever had and special dessert of pumpkin pie was amazing. Service was a little slow and but we were well taken care of. Wish they had cocktails but good selection of other beverages. Would recommend to anybody visiting the area looking for an elevated meal.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Lori

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    JT wad amazing, thank you great food and service.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Romain

    New York

    33 avis

    5.0

    33 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great service. Great locally-sourced food. I would def itself go back!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Shaun

    Washington

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A bit of a trek off a dirt road, but what awaits is an exceptional meal served by some friendly and humorous staff. It all makes for a fabulous meal in an out of the way locale of barren natural beauty.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Utilisateur d'OpenTable

    Portland

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 17 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    JT was fantastic and the food was wonderful. Squash Fritters are a must. The Meatloaf is unique and full of flavors. We highly recommend Black Sage!

    Cet avis est-il utile ?

  7. Nicole

    Detroit

    8 avis

    VIP
    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 17 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Situated a few miles off the main route to Zion, Black Sage at Open Skye resort is a hidden gem! Our welcome by JT was very warm. Even in the black of night, you could see the scenery was stunning. The menu offered a wide variety, and from our Beet and Burrata started, to our Pot Roast and Meatloaf mains, to our carrot cake dessert, the pace, the presentation and the taste were all perfect. We can't wait to go back! My only recommendation would be to consider adding more mocktail options.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Utilisateur d'OpenTable

    Las Vegas

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 14 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicious meal with locally sourced beef that we really enjoyed. We ordered beef nachos, meatloaf and the burger! The portions were generous, and we took leftovers back to our tent. Service was great and the restaurant was cozy. A perfect evening during our stay at Open Sky.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Ruben

    Las Vegas

    8 avis

    VIP
    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 11 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was wonderful and the setting was serene!

    Cet avis est-il utile ?

  10. Utilisateur d'OpenTable

    Greensboro

    6 avis

    VIP
    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 4 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    One of the most secluded restaurant we have ever been too!! Words can not describe it !! Squash fritters and meat board was top notch

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Black Sage est noté 4,9 étoiles par 136 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
21:30
Réservé 4 fois aujourd'hui
Google Map pour Black Sage

3405 Dalton Wash Rd, 84779 Virgin, UT

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Hwy 9 & Dalton Wash Road
  • Quartier
    Virgin
  • Heures d'ouverture
    lun., mer.–dim. 17:00–21:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine, De la ferme à la table, du Sud-ouest des États-Unis
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Resort tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef Charles Parcell
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bière, Brasero extérieur, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable