Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
- 4,8Plats
- 4,8Service
- 4,8Atmosphère
- 4,5Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré
Chef de cuisine : Tyler Akin
D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Acclaimed chef Tyler Akin is back with Bastia, his stylish Mediterranean restaurant inside Fishtown’s Anna & Bel hotel. Snag a seat at one of the green marble bar tops or at a cozy table by the fireplace to dig into seafood-forward dishes like sea urchin butter tartine paired with playful cocktails and riffs on classic aperitivi. Either way, the all-day cafe is made for lingering, just like his beloved and now-shuttered Res Ispa was.
95,00 $US par personne
Prépayé
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
Bruit • Modéré
Philadelphia County
Innovant
Philadelphie
Innovant
Philadelphie
Tendance
Lauren
Philadelphie
38 avis
38 avis
Y est allé·e le il y a 3 jours
Cet avis est-il utile ?
jenna
Atlantic City
5 avis