Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nouvelle-Orléans / Louisiane
  4. La Nouvelle-Orléans
  5. Garden District
Basin Seafood and Spirits, New Orleans, LA

Basin Seafood and Spirits

4.4
4,4
354 avis
30 $ ou moins
Fruits de mer
  • Innovant
  • La perle du quartier
  • Romantique
The idea for Basin began several years ago when Chef and Owner of Baru, Edgar Caro, along with his friend Antonio Mata, decided to open Basin, a seafood restaurant serving modernized, lighter versions of traditional Louisiana dishes. Basin sources the best possible ingredients from local sources, highlighting seasonal vegetables and Gulf fish in our daily specials.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Basin offers sidewalk seating along the busiest sector of Magazine Street. We also have a lush courtyard for additional seating and a relaxing escape from the city.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez le contacter directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription

Il y a plus à découvrir

Découvrez de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Scannez le code QR pour découvrir de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Ouvrir l'appli

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Poisson, Créole/Cajun/du Sud des États-Unis
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu, dim 11:30–21:00 ven, sam 11:30–22:00
  • Numéro de téléphone
    (504) 302-7391
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Edgar Caro
  • Contact pour l'événement privé
    Antonio Mata: (504) 669-3008

Avis de 354 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

4.4
4,4 d'après toutes les évaluations
  • 4,5Plats
  • 4,3Service
  • 4,1Atmosphère
  • 4Rapport qualité-prix

BruitModéré

354 avis
  1. Utilisateur d'OpenTable

    Louisiane

    7 avis

    2.0

    7 avis

    Y est allé·e le 5 janvier 2020

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    Food was good, but just good. In a city like New Orleans it was underwhelming. No need to go back.

    Cet avis est-il utile ?

  2. jennbrizz

    VIP

    Louisiane

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 25 décembre 2019

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We went for Christmas Eve. The service and staff were great and food delicious.

    Cet avis est-il utile ?

  3. DjSan2

    VIP

    Louisiane

    113 avis

    5.0

    113 avis

    Y est allé·e le 27 novembre 2019

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fresh seafood, craft cocktails, and eclectic decor. Had a great time with family recently. Go for the friendly service.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Utilisateur d'OpenTable

    Houston

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 24 novembre 2019

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fantastic food, service, a d atmosphere

    Cet avis est-il utile ?

  5. Utilisateur d'OpenTable

    Louisiane

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 23 novembre 2019

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food was great and the service was even better. Thank you, Emma, for helping us have a great time!!

    Cet avis est-il utile ?

  6. Emma

    New York

    8 avis

    3.0

    8 avis

    Y est allé·e le 3 novembre 2019

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    Appetizers came right away and were pretty good. Our entrees, however, took waaaay too long to come out - around 40 mins after we’d finished our appetizers. One person ordered gumbo which had a whole crab in it, but he had to grab the shell out of the gumbo liquid and use the cracker and hands to break the shell and get the meat. It was a mess and they didn’t provide wipes for fingers or a plate for shells. The jambalaya was flavorful but the shrimp in it were either previously frozen or overcooked; they weren’t great. Overall food was okay but not quite up to the NOLA competition.

    Cet avis est-il utile ?

  7. JaclynM

    Nashville

    15 avis

    5.0

    15 avis

    Y est allé·e le 31 octobre 2019

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Great location and atmosphere. If you get the mussels in cream sauce, order a side of their toasted garlic bread for dipping. You’ll thank me later!

    Cet avis est-il utile ?

  8. Utilisateur d'OpenTable

    Louisiane

    2 avis

    4.0

    2 avis

    Y est allé·e le 18 octobre 2019

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Everything was great but a very limited menu. Only a few options to choose from for each course.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Josette21

    Nashville

    15 avis

    5.0

    15 avis

    Y est allé·e le 5 septembre 2019

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This place is amazing! Food was amazing. Would definitely recommend it.

    Cet avis est-il utile ?

  10. CalW

    Louisiane

    364 avis

    2.0

    364 avis

    Y est allé·e le 25 août 2019

    1. Global 2
    2. Plats 1
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    First of all, it was a birthday but was acknowledged. Shrimp remoulade— 4 small ( not jumbo) in a flat plate covered with a very oily mayonnaise sauce with a slight color. A handful of arugula. I didn’t want the green fried tomatoes , thus the arugula. $15 Soft shell crab poor boy// the crab tasted strange. Frozen , fried , reheated. Chemicals? Taken off the bill Chicken tenders ( pink in the center), fries cold. Fried oyster// I didn’t taste but the person who ordered was surprised with the fried anchovies mixed in. One theory was that the oil used for frying was rancid. Server attempted to make things better// he should probably work at a better restaurant. Will not return

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant Basin Seafood and Spirits est noté 4,4 étoiles par 354 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez le contacter directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription
Google Map pour Basin Seafood and Spirits

3222 Magazine St, 70115 New Orleans, LA

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Garden District
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu, dim 11:30–21:00 ven, sam 11:30–22:00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Poisson, Créole/Cajun/du Sud des États-Unis
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Aucun
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Edgar Caro
  • Renseignements supplémentaires :
    Bar complet, Bar/salon, Dîner au bar, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable