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Bascom's Chop House, Clearwater, FL

Bascom's Chop House

4.8
4,8
6801 avis
De 31 $ à 50 $
Grillade
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Adapté aux repas d'affaires
  • Parfait pour déguster de bons vins
Lorsque le premier Bascom est arrivé en Floride au début du siècle dernier pour aider Henry Flagler à construire le chemin de fer de Key West, il a apporté dans ses bagages son amour pour les côtelettes épaisses et les steaks saignants. Au cours de ses voyages, il a également découvert l'abondance des fruits de mer de Floride. Ce restaurant rassemble toutes ses recettes favorites dans un véritable Chophouse à l'américaine, qui rend hommage à l'appétit copieux de Bascom et à sa passion pour les bons steaks, les côtelettes et les fruits de mer frais. En son honneur, le Bascom's Chop House est un restaurant américaine confortable mais élégant. Son équipe est fière de proposer une carte de vins soigneusement élaborée, ainsi que du bœuf du Midwest américain, maturé à la perfection afin de vous garantir les steaks les plus tendres et savoureux que vous pourrez trouver, quel qu'en soit le prix. Fidèle à son nom, il propose également des côtelettes de veau, de porc et d'agneau découpées à la main et préparées parfaitement, ainsi qu'une vaste sélection de fruits de mer de la région fraîchement livrés du matin.

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2 personnes

21:30


Réservé 56 fois aujourd'hui
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Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Grillade, Fruits de mer, Bar à cocktails
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11:30–14:30 lun.–jeu. 17:00–21:00 ven. 17:00–21:30 sam. 16:30–21:30 dim. 16:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (727) 573-3363
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Tony Bonanno
  • Installations pour l'événement privé
    Parties for 10 to 250 Guests. Self-parking is abundant Valet parking available. A/V Equipment Available SVGA LCD Projector 6 x 8 Screen Lavaliere microphone/Speaker system Sound system w/ 2 speakers & cordless microphone We can open up the entire space / second floor for upwards of 250 Guest
  • Contact pour l'événement privé
    Keith Macatee our Private Events Manager: (727) 573-3363
  • Quartier
    Clearwater
  • Rue transversale
    Stoneybrook Dr.
  • Infos de stationnement
    Stationnement privé
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Animation, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Dîner au bar, Droit de bouchon, Happy Hour, Options sans gluten, Salle privée, Végane, Vin, Zone de fumage extérieur

Expériences

  • Christmas Eve

    Seulement 24 déc. 2024
    We greatly look forward to serving you and your family this Christmas Eve. We will be serving a limited version of our dinner menu which will be available to view on our website starting Thanksgiving week.

Avis de 6 801 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Tampa / Ouest de la Floride centrale

    Grillade

  • Clearwater

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Clearwater

    Adapté aux occasions spéciales

  • Clearwater

    Les plus réservés

6 801 avis
  1. Contessa

    Tampa

    10 avis

    VIP
    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Last night, my family and I dined at Bascom's Chophouse for dinner, and it was an excellent experience. I had the Caesar salad and steak, while we all shared the buffalo cauliflower—everything was amazing! Along with a few rounds of drinks, it made for a great evening. The restaurant has been around for a while here in Pinellas County, and I think it's a charming little gem.

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  2. Sheri

    Tampa

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    The food and service were great! The restaurant is in need of an update as the decor is a bit dated and the noise level was high. Service was outstanding and the food made up for it!

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  3. Utilisateur d'OpenTable

    Baltimore

    2 avis

    4.0

    2 avis

    Y est allé·e le 20 septembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 2
    4. Atmosphère 5
    Food was great, our server not so great. We ordered appetizers of shrimp, billionaires bacon which I highly recommend, and calamari. We had steaks and prime rib for dinner which were delicious. Drinks were good as well.

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  4. Darren

    New York

    24 avis

    VIP
    5.0

    24 avis

    Y est allé·e le 20 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    We split a French onion soup which is the Best of the Bay a Ribeye, creamed spinach and truffle fries. Everything was hot, delicious and cooked perfectly. We always enjoy sitting at the bar and having a laugh with the bartenders and other patrons.

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  5. Ken

    Las Vegas

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 20 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was our 1st time here and it was fantastic. The food, service, and atmosphere.

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  6. Mark

    Las Vegas

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 19 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Second-time visit, wedding anniversary celebration. All the staff went above and beyond to ensure the big success of our evening.
    Bascom's Chop HouseA répondu le 20 septembre 2024
    Thank you for the 5-star review! Your patronage is valuable to us, and we look forward to serving you again in the future.

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  7. Dorothy

    Tampa

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 18 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Bascom’s is always our first choice for a delicious special occasion dinner.
    Bascom's Chop HouseA répondu le 20 septembre 2024
    Thank you for the 5-star review! Your patronage is valuable to us, and we look forward to serving you again in the future.

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  8. kevin

    Tampa

    16 avis

    3.0

    16 avis

    Y est allé·e le 17 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 2
    For a Tuesday, the place was packed. We were seated in a back room with about seven tables, at which there was also a very energetic 2-year old. The overall din of the room was very very loud and the cute toddler was able to be heard even above that din. However, lets talk food. We had the crab cake appetizer ($19) which was an abysmal, soggy, tasteless mess. We also had the wedge (which the lovely server suggested we have chopped to make it easier to share). It lost all luster, very little bacon or blue cheese and was left mostly uneaten. We also shared the garlic shrimp. Four large shrimp in a unremarkable garlic butter. Hmm, not a great start. Dinner was the pecan crusted grouper for the in-law, king cut prime rib for the Mrs. (I was looking forward to having some the next day) and the tomahawk ribeye for me (on tomahawk Tuesday its $99 instead of $125). In-law said hers was good, wife loved the prime rib (but could have used a cup of au jus on the side, not just splashed on the plate) and I was taken aback by my tomahawk. I almost gasped out loud. I understand the concept and have purchased many in the past. You pay a lot for the bone. I get it. However, the meat/bone ratio here was just plain ridiculous. The amount of meat was definitely less than the 18 oz prime ribeye they offer for $61. So if I do the math, I paid more than $39 for a bone. In addition, the meat itself was flavorless and very tough. Prime?? And, they don't tell or ask you if you want, the bone marrow, truffle infused butter that they put a quarter cup on top of the steak. It was overwhelming in flavor and not a flavor that I enjoyed. I scraped as much as I could get off of it once I realized, and that was pretty much too late. On the upside, prices of drinks are reasonable for a high end restaurant (no one had wine at our table) and the service was very good. With so many other high end steak houses in Tampa Bay, if you can make your way over a causeway, you may have a better experience.

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  9. Julie

    Orlando

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 17 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Perfect for a business lunch; great food, service attentive but not intrusive, and we could hear each other.
    Bascom's Chop HouseA répondu le 20 septembre 2024
    Thank you for the 5-star review! Your patronage is valuable to us, and we look forward to serving you again in the future.

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  10. Thomas

    Tampa

    59 avis

    4.0

    59 avis

    Y est allé·e le 16 septembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    We frequently dine at Bascom's because it has a very good grill and a nice atmosphere. Their steaks usually are tops in the Tampa Bay area. There were four in our party celebrating our daughter and son-in-law's anniversary. We had firecracker shrimp (good) as an appetizer for the table. Entrees included NY strip steak (good), 6 oz. filet mignon (average), grouper (very good), and pasta (good). We had two desserts - berries & cream (average) and a special dessert cocktail (good). We made the reservation several weeks ahead and were seated next to the restrooms. In the past, I have rated Bascom's higher than our most recent experience.

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FAQ

Bascom's Chop House propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (727) 573-3363.

Le restaurant Bascom's Chop House est noté 4,8 étoiles par 6801 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

21:30


Réservé 56 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Bascom's Chop House

3665 Ulmerton Rd, 33762 Clearwater, FL

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Stoneybrook Dr.
  • Quartier
    Clearwater
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 11:30–14:30 lun.–jeu. 17:00–21:00 ven. 17:00–21:30 sam. 16:30–21:30 dim. 16:00–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Grillade, Fruits de mer, Bar à cocktails
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Infos de stationnement
    Stationnement privé
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Tony Bonanno
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Animation, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Dîner au bar, Droit de bouchon, Happy Hour, Options sans gluten, Salle privée, Végane, Vin, Zone de fumage extérieur
  • Numéro de téléphone
    (727) 573-3363
  • Installations pour l'événement privé
    Parties for 10 to 250 Guests. Self-parking is abundant Valet parking available. A/V Equipment Available SVGA LCD Projector 6 x 8 Screen Lavaliere microphone/Speaker system Sound system w/ 2 speakers & cordless microphone We can open up the entire space / second floor for upwards of 250 Guest
  • Contact pour l'événement privé
    Keith Macatee our Private Events Manager: (727) 573-3363
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