Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. Centre-ville / Gaslamp
ARTIFACT at Mingei, San Diego, CA
Perle rare

ARTIFACT at Mingei

De 31 $ à 50 $
Internationale

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 15 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Innovant
  • Sain
  • Adapté aux occasions spéciales
ARTIFACT is a full-service restaurant featuring craft cooking inspired by ancient methods, spices and botanicals located inside the beautiful Mingei Museum at Balboa Park . Offering indoor, outdoor courtyard, and bar seating for lunch Tuesday-Saturday.

Crafted by Tim Kolanko, Executive Chef, Urban Kitchen Group, and Tony Coito, ARTIFACT’s Chef de Cuisine, will be a nod to Mingei’s changing international exhibitions in an environment filled with functional, innovative art and design by Jennifer Luce, Founder and Principal of LUCE et studio, who led the design and renovation project.
ARTIFACT and CRAFT CAFE at Mingei-the latest additions to restaurateur Tracy Borkum and Executive Chef Tim Kolanko’s CUCINA family of restaurants. An Urban Kitchen Group Concept. CUCINA urbana, enoteca, sorella, UKG Catering, Urban Kitchen at The Ready Shell at Jacobs Park
Follow the journey on social media @Dine.Mingei

Commande en livraison ou à emporter

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Tim Kolanko + Tony Coito

  • Icône Primé

    MICHELIN Plate

    2023

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : ARTIFACT se situe dans un musée d'art populaire très apprécié, un décor qui inspire ses plats (presque) trop beaux pour être mangés, notamment des gyozas aux crevettes des rochers soigneusement pliés au jus de yuzu et de dashi et une mousse au chocolat chaï surmontée de crème fouettée à la noix de coco. Attendez-vous à une diffusion aussi internationale que les œuvres d'art exposées.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Internationale, Asiatique, Méditerranée
  • Heures d'ouverture
    diner mar–dim 11:30–14:30
  • Numéro de téléphone
    (619) 331-3569
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Service traiteur
    Whether an intimate dinner party, wedding, company meeting, birthday bash or holiday celebration, Urban Kitchen Catering offers complete full service catering – from menus to tabletop design, all tailored to meet your every need. https://www.urbankitchengroup.com/catering/<br />
  • Installations pour l'événement privé
    Located in the heart of San Diego’s historic Balboa Park, Mingei International Museum celebrates human creativity through folk art, craft and design. Its newly transformed building, designed by architect Jennifer Luce of LUCE et studio, provides both outdoor and indoor spaces, adaptable for large or small-scale events.mingei.org/visit/event-rentals
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2023
  • Quartier
    Centre-ville / Gaslamp
  • Parking details
    Aucun
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin

Expériences

  • Valentine's Day at ARTIFACT

    40,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 14 févr. 2025
    Savor the love at ARTIFACT enjoy a four course prix fixe dinner at ARTIFACT with Chef Tony Coito and Culinary Director, Tim Kolanko. $80 per person, and $40 deposit due at time of booking. Full menu at ARTIFACTatMingei.com
    Valentine's Day at ARTIFACT photo
  • BRAZIL

    40,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 20 févr. 2025
    Experience Brazil crafted by chefs Tim Kolanko, Wesley Johnson, and Tony Coito for our February ARTIFACT at Night. Four-course experience with optional beverage pairings. $89 per person with a $40 deposit due at the time of booking. Reminder: For the format of ARTIFACT at Night we are unable to accommodate menu modifications. This $40/person deposit will be applied to your final bill for the evening and is non-refundable.
    BRAZIL photo

Avis de 869 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Diego

    Innovant

  • San Diego

    Innovant

869 avis
  1. craig

    VIP

    San Diego

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Kelly was a great server and the food quite delicious

    Cet avis est-il utile ?

  2. Maureen

    VIP

    San Diego

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent! But if Open Table continues to make evaluating so.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Sanda

    San Diego

    7 avis

    4.0

    7 avis

    Y est allé·e le 12 janvier 2025

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Innovative and interesting menu. Lamb burger was a little dry. Fries excellent. Gyoza superb. Service was great!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Pamela

    VIP

    New York

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 10 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicious food and excellent service! And a beautiful room. Thank you

    Cet avis est-il utile ?

  5. Allison

    VIP

    Baie de San Fra

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 8 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Four picky gals had many questions. All were handled well and cheerfully. Then came delicious non alcoholic drinks, well worth 9 bucks, and interesting and tasty food.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Janet

    San Diego

    12 avis

    3.0

    12 avis

    Y est allé·e le 4 janvier 2025

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    This was my 4th time dining at Artifact. First, the positives: The hostess was very accommodating, and the service was prompt and professional. On initial glance, the room appears to be a cafeteria but the seats are comfortable and our table in the center of the room provided privacy . The lighting was also bright enough to read the menu but not glaring. The wine list has many interesting choices and my oenephile friend choose 2 reasonably priced bottles. The less positive: the beet and pear salad was beautiful but the foamy dressing was much too salty. The shrimp gyoza was drowning in salty soy sauce. The short rib and noodles dish was swimming in a salty broth. Finally, the tapioca dessert was flavorless. Will we be back? Probably not.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Ed

    VIP

    San Diego

    8 avis

    4.0

    8 avis

    Y est allé·e le 2 janvier 2025

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food selection as follows: pierogi-great flavor, all around excellent carrots-great flavor, however, some carrots were a little too crisp, some were perfect, some were burnt. Short ribs-good presentation and spices, but too salty Swordfish-excellent clams and sauce, fish was overcooked cornish hen-perfect Basque cheesecake-excellent

    Cet avis est-il utile ?

  8. Shelley

    New York

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 28 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicious food, well prepared, good use of herbs and spices. Great service. A must visit if in San Diego.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Ana

    VIP

    Los Angeles

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 26 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I loved what I had! Delicious food & wonderful wines. Bringing my boyfriend tomorrow for the pre fixe dinner!

    Cet avis est-il utile ?

  10. Leslie

    VIP

    San Diego

    17 avis

    4.0

    17 avis

    Y est allé·e le 21 décembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    The food was fantastic, both creative and flavorful. The wine recommended for the meal was perfect.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

ARTIFACT at Mingei propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (619) 331-3569.

Le restaurant ARTIFACT at Mingei est noté 4,8 étoiles par 869 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 15 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour ARTIFACT at Mingei

1493 El Prado, 92101 San Diego, CA

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2023
  • Quartier
    Centre-ville / Gaslamp
  • Heures d'ouverture
    diner mar–dim 11:30–14:30
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Internationale, Asiatique, Méditerranée
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Aucun
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (619) 331-3569
  • Service traiteur
    Whether an intimate dinner party, wedding, company meeting, birthday bash or holiday celebration, Urban Kitchen Catering offers complete full service catering – from menus to tabletop design, all tailored to meet your every need. https://www.urbankitchengroup.com/catering/<br />
  • Installations pour l'événement privé
    Located in the heart of San Diego’s historic Balboa Park, Mingei International Museum celebrates human creativity through folk art, craft and design. Its newly transformed building, designed by architect Jennifer Luce of LUCE et studio, provides both outdoor and indoor spaces, adaptable for large or small-scale events.mingei.org/visit/event-rentals
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable