Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. France
  3. Paris
  4. 75017
  5. Batignolles
Restaurant gastronomique paris 17  - ANONA, Paris, Île-de-France
Primé

ANONA

4.7
4,7
9 avis
30 € ou moins
Française

Effectuer une réservation

2 personnes
22:30
Des expériences sont disponibles.
Au cœur des Batignolles, dans le 17e arrondissement de Paris, entre la Gare Saint-Lazare et le Parc Monceau, le restaurant ANONA propose une cuisine gastronomique healthy à base de produits bio et locaux. Le chef Thibaut Spiwack (Top Chef saison 13) sublime le végétal et l'accompagne avec de la viande bien élevée et des poissons issus de la pêche durable. Son engagement en faveur d'une cuisine écoresponsable lui a permis d'obtenir une étoile verte au guide Michelin. Le Chef s'adapte à tous les régimes alimentaires (végan, végétarien, sans gluten), en proposant des menus sur-mesure.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    30 € ou moins
  • Cuisine(s)
    Française
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 19:30–21:45 mar.–ven. 12:00–14:15
  • Numéro de téléphone
    01 84 79 01 15
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Chef Thibaut Spiwack
  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
  • Quartier
    Batignolles
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Alcool personnel, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Options sans gluten, Toilettes neutres, Végane, Vin

Expériences

  • Emily In Paris

    65,00 € par personne

    Prépayé

    12 nov. 2024 - 29 nov. 2024
    Come and discover in real life the flagship dishes of the Netflix series Emily in Paris, created by our Chef Thibaut Spiwack also production consultant.
    Emily In Paris photo
  • Christmas Menu - Food & Champagne Paring

    290,00 € par personne

    Prépayé

    2 déc. 2024 - 17 janv. 2025
    Celebrate the magic of Christmas with an unforgettable evening at our Michelin-starred restaurant, where every dish tells a story—one of French terroirs, a passion for ingredients, and a deep respect for nature. We’ve crafted a 6-course menu that combines elegance, authentic flavors, associated with exceptional bottles of Lallier champagne for a memorable moment of sharing. The menu can be adapted to meet different diets : vegetarian, vegan, lactose-free, gluten-free, etc.
    Christmas Menu - Food & Champagne Paring photo
  • New Year’s Eve 2024 Vegetarian Experience

    265,00 € par personne

    Prépayé

    Seulement 31 déc. 2024
    Celebrate the magic of New Year’s Eve with an unforgettable evening at our Michelin-starred restaurant, where every dish tells a story—one of the richness of French terroirs, a passion for plant-based ingredients, and a deep respect for nature. With both a Green Star and a Red Star from the Michelin Guide, we’ve crafted a 6-course vegetarian menu that seamlessly blends elegance, authentic flavors, and sustainability, offering a memorable dining experience rooted in seasonal produce.
    New Year’s Eve 2024 Vegetarian Experience photo

Avis de 9 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,4Plats
  • 4,8Service
  • 4,5Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

9 avis
  1. Utilisateur d'OpenTable

    Calgary

    9 avis

    4.0

    9 avis

    Y est allé·e le 3 septembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    I am an absolute sucker for a gorgeous dish, so I decided to book myself a table at ANONA to cap off a two week trip through the Balkans. I arrived thirty minutes early, was seated promptly by an extremely welcoming maître de, and was left to settle in with my book while the bartender crafted me a cocktail based on my favourite liquor (whiskey) and desired tasting notes (a bit sweet, something fruity and unique). Appropriately enough I was reading “Eat a Peach” by chef David Chang and had landed on a passage where he recalled a family meal with chefs of different tongues and how the element of not fully knowing what he was eating enriched his experience. He was absolutely correct. Though the wait staff (by my count I was served by maybe 5 or 6 different staff members) did their best to cater to my monolingual ignorance, I didn’t always catch the full descriptions of the incredible six courses that were served to me. There were sea water emulsions, roe, gorgeous proteins, intricately composed savoury sorbets, and so many local flavours that married expertly with the varied textures and temperatures that cohesively came together in an expertly crafted meal. There were some dishes I favoured over others but I believe for the price and quality of the food, let alone the experience, I would absolutely recommend ANONA. On top of a unique chefs menu, the restaurant itself is pristine and the staff are incredibly attentive and professional. I did not go more than five minutes without extending thanks to someone for excellent service. Well done.

    Cet avis est-il utile ?

  2. KarlaS

    Los Angeles

    16 avis

    5.0

    16 avis

    Y est allé·e le 29 mai 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicioso toda la comida y los meseros muy amables

    Cet avis est-il utile ?

  3. Utilisateur d'OpenTable

    New York

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 20 mars 2024

    1. Global 3
    2. Plats 1
    3. Service 2
    4. Atmosphère 1
    Good wine but inferior to food and service sommelier was nice

    Cet avis est-il utile ?

  4. Utilisateur d'OpenTable

    San Diego

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 6 mars 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What a wonderful experience! Every single course was amazing and the wine pairing was excellent. The service was second to none! Thank you for hosting our party!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Utilisateur d'OpenTable

    France

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 6 octobre 2021

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    💘😋 outstanding experience

    Cet avis est-il utile ?

  6. Utilisateur d'OpenTable

    Yorkshire

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 28 février 2020

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent service and excellent food - would definitely come again!

    Cet avis est-il utile ?

  7. MrMJS

    Londres

    25 avis

    5.0

    25 avis

    Y est allé·e le 5 décembre 2019

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Outstanding and exciting menu with exquisite flavours and delightful surprises

    Cet avis est-il utile ?

  8. Mark

    New York

    28 avis

    4.0

    28 avis

    Y est allé·e le 19 octobre 2019

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    Interesting dishes. Changing menu , but we enjoyed the cheese course and the escargot the best. Like the spacing and decor as well - as it gets full service gets really slow !! Only negative point- inventive cuisine though

    Cet avis est-il utile ?

  9. Utilisateur d'OpenTable

    Baie de San Fra

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 9 octobre 2019

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Very wonderful service, excellent food, an a dedication to sustainability practices (all food, restaurant decor, wine from 80km around Paris). Fancy but not pretentious and was quite fun.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant ANONA est noté 4,7 étoiles par 9 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
22:30
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour ANONA

80 Boulevard des Batignolles, Batignolles, 75017 Paris, Île-de-France

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
  • Quartier
    Batignolles
  • Heures d'ouverture
    lun.–ven. 19:30–21:45 mar.–ven. 12:00–14:15
  • Prix
    30 € ou moins
  • Cuisine(s)
    Française
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef Thibaut Spiwack
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Alcool personnel, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Options sans gluten, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable