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Angler San Francisco, San Francisco, CA
Perle rare

Angler San Francisco

50 $ et plus
Américaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 56 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
  • Innovant
Angler is a seafood-focused Saison Hospitality Group restaurant with one Michelin star on the Embarcadero waterfront, featuring views of our expansive wood burning hearth and the San Francisco Bay, where each dish is touched by fire and intended to be shared.

Our sourcing is deliberate and our menus closely follow the seasons of Northern California.

Chef de Cuisine, Joe Hou

Commande en livraison ou à emporter

Pourquoi nous l'aimons

  • Icône Primé

    MICHELIN 1 Star

    2024

  • Icône Primé

    MICHELIN 1 Star

    2023

Dans cet établissement étoilé Michelin, vous serez séduit par des plats audacieux composés de fruits de mer et cuisinés au feu de bois, tout en profitant d'une vue exceptionnelle sur la baie. Avec ses briques apparentes, ses boiseries et son impressionnante collection de taxidermie, cet espace sophistiqué aux allures de chalet est un lieu vivant où l'on peut déguster des plats exceptionnels tels que des coquilles Saint-Jacques grillées et des cuisses de grenouilles sautées sur une crème fraîche à la cardamome.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Cuisine élégante
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine, Fruits de mer, Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner mar.–sam. 12:00–14:30 Happy hour mar.–sam. 17:00–18:30 Dîner mar.–sam. 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (415) 872-9442
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Installations pour l'événement privé
    Angler offers several spaces to host groups and private parties, all designed with the guest experience in mind. Our signature live fire cuisine and environment of refined comfort are ideal for both intimate gatherings and large receptions, with our team attending to every detail for an unforgettable event.
  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
  • Quartier
    Quartier financier / Embarcadero
  • Rue transversale
    Mission
  • Infos de stationnement
    Stationnement municipal
  • Métro ou Station
    MUNI: Ferry Plaza, Embarcadero, Mission & Main, BART: Embarcadero
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Expériences

  • Cook For You

    145,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    This prix-fixe menu evolves daily and is curated especially for you by our culinary team upon your arrival. The menu is designed to be shared, highlighting both Angler classics and our latest seasonal dishes. This experience is $145 per person, exclusive of sales tax, service fee, & SF mandate. We also recommend our Wine Progression for $98 per person. We kindly request 48 hours of advance notice to try and accommodate dietary restrictions, or to craft a vegetarian or vegan menu. Due to the nature of our culinary processes, we are unable to provide a fully gluten-free menu nor omit trace amounts of mushrooms or alliums.
  • Haunted Halloween Masquerade - General Tickets

    486,67 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 31 oct. 2024
    San Francisco’s premier Halloween event; an experiential, theatrical, opulent evening from the Chefs and minds behind Saison and Angler. Unlimited food and drink in a fully transformed space, featuring The Caviar Co, live Cinco Jotas Jamon Iberico de Bellota carving, Suntory cocktails and private tastings, Taittinger Champagne, raw bar, and much, much more... Thrilling performances, chilling entertainment, guest DJ Don Gordo Doors Open and All Festivities Begin at 7:30pm BLACK TIE COSTUME ATTIRE REQUIRED Sponsored by OpenTable

Avis de 178 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Région de la baie de San Francisco

    Américaine

  • San Francisco

    Américaine

895 avis
  1. Marvin

    New York

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 2
    4. Atmosphère 4
    Very slow service and limited menu. On the plus side it was quiet and food quality was good

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  2. Utilisateur d'OpenTable

    San Diego

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le 12 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Really enjoyed our dinner experience here! The service was friendly and efficient and the food was fantastic! We chose to sit outside with our furry friend in the covered capsules under the heater and it was an excellent evening! We especially loved the whole grilled sea bream the hen of the woods mushroom and of course the soft serve! Highly recommend!

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  3. Warren

    New York

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 8 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What a beautiful restaurant, but this was above all else, exquisite cuisine in an understated way. It is rare to leave a meal with crystal clear recollection days later of each and every dish, but that is the truth here, from the Bluefin Tuna to the Radicchio, to the Sea Bream, to the Hen of the Wood Mushroom, to the Potato - oh the potato… and not to forget the Soft Serve with Salted Caramel. A thoughtful wine list, delicious cocktails and a service team who show attention to detail all the way down to the manner in which tables are reset and napkins rolled for the next visitors… congratulations, we wish you all the success for as long as you choose to keep these standards where they are today.

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  4. Utilisateur d'OpenTable

    Côte centrale

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 7 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great food and Great value. I went there for their lunch course

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  5. Marisa

    Colombus

    34 avis

    VIP
    3.0

    34 avis

    Y est allé·e le 6 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    The food was unique and good, but service was slow.

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  6. Valerie

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 5 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We enjoyed the prix fixe lunch and added some frog legs to start. Everything was delicious, even the coffee. Service struck that fine balance between fun and professional. We thoroughly enjoyed our visit.

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  7. Caroline

    Portland

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e le 4 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I loved my waiter, so helpful and informal, but still extremely professional. Nice table by the window. I did not feel awkward Dino g alone. And the food,oh the food, was fantastic. I had the special lunch and the fish was delicious but the sundae had the best caramel sauce I’ve ever tasted.

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  8. Isaac

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 4 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Ordered the tasting menu and everything was awesome. Service was great

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  9. Samantha

    Baie de San Fra

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le 1 septembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    Food was excellent but service was extremely slow. It took an hour and a half to receive our first bite of food. The staff was gracious and comped some items for us.

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  10. Scott

    Baie de San Fra

    17 avis

    5.0

    17 avis

    Y est allé·e le 1 septembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We booked a reservation for my wife's birthday, and everyone knew it and congratulated her. We had the pre-fixe dinner, and it was worth every penny, from the service and description to the wonderful flavors to the taste. It was just awesome. It was truly a presentation of greatness. We came a bit early where we sat at the bar and had a drink and oysters that were over the top. Wonderful meaty, tender Puget Sound oysters. The interaction with the bartenders was so much fun. We highly recommend it for any occasion. Be prepared to open your wallet, but worth it.

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FAQ

Angler San Francisco propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (415) 872-9442.

Le restaurant Angler San Francisco est noté 4,8 étoiles par 178 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 56 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Angler San Francisco

132 The Embarcadero, 94105 San Francisco, CA

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
  • Rue transversale
    Mission
  • Quartier
    Quartier financier / Embarcadero
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner mar.–sam. 12:00–14:30 Happy hour mar.–sam. 17:00–18:30 Dîner mar.–sam. 17:00–21:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine, Fruits de mer, Américaine contemporaine
  • Atmosphère
    Cuisine élégante
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Infos de stationnement
    Stationnement municipal
  • Métro ou Station
    MUNI: Ferry Plaza, Embarcadero, Mission & Main, BART: Embarcadero
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (415) 872-9442
  • Installations pour l'événement privé
    Angler offers several spaces to host groups and private parties, all designed with the guest experience in mind. Our signature live fire cuisine and environment of refined comfort are ideal for both intimate gatherings and large receptions, with our team attending to every detail for an unforgettable event.
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