Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco
  4. San Francisco
  5. SOMA
AKIKOS, San Francisco, CA

AKIKOS

4.8
4,8
1612 avis
50 $ et plus
Japonaise

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 10 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Chic
  • Innovant
La qualité des sushis à l'Akiko's Restaurant & Sushi Bar est grâce à une combinaison unique d'ingrédients frais, ainsi que 26 années d'expérience et des techniques de préparation spéciales. En japonais, le mot « akiko » signifie « enfant d'automne; iris, lumineux et éclairé ». Vous vous apercevrez tout de suite des teintes de terre rustiques, du plancher en bois de rose importé, des murs en briques exposées et des accessoires de table variées sur les tables en chêne. L'ambiance vous garantira une expérience culinaire exceptionnelle. Le charmant petit restaurant se situe dans le quartier financier au cœur du centre-ville de San Francisco. Venez découvrir l'essentiel restaurant japonais du quartier et dégustez une cuisine japonaise à la fois moderne et traditionnelle.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Japonaise, Sushi, Créative Japonaise
  • Heures d'ouverture
    mar–ven 11:30–13:30 mar–sam 17:30–20:30
  • Numéro de téléphone
    (415) 397-3218
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Ray Lee
  • Installations pour l'événement privé
    For large party reservations and private events, please contact Linda@akikosrestaurant.com.
  • Quartier
    SOMA
  • Parking details
    Stationnement public
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bière, Cocktails, Dîner au bar, Droit de bouchon, Restaurants AVV, Vin

Expériences

  • Lunch Omakase

    Plusieurs dates disponibles
    Experience a multi-course Lunch Omakase experience priced at $150 per person. Featuring a thoughtfully curated seasonal menu highlighting a two-part lobster course, caviar, and truffles. Our sushi is focused on seasonal seafood sourced from the renowned Toyosu Fish Market. Each fish is meticulously aged in our Dryager, ensuring optimal conditions with precise humidity and temperature control. In order for us to provide you with the best dining experience possible, please do let us know if you or any of your guests have any food allergies or dietary restrictions that we should be aware of.
    Lunch Omakase photo
  • Nigiri Focus Omakase

    Plusieurs dates disponibles
    Experience our Nigiri-centric $155 menu, which features a 10-piece seasonal curated sushi course accompanied by four Otsumami starters. It is available for dinner only Tuesday through Thursday.
    Nigiri Focus Omakase photo
  • AKIKOS Omakase

    Plusieurs dates disponibles
    Experience a multi-course Omakase experience priced at $255 per person. Featuring a thoughtfully curated seasonal menu highlighting a two-part lobster course, caviar, and truffles. Our sushi is focused on seasonal seafood sourced from the renowned Toyosu Fish Market. Each fish is meticulously aged in our Dryager, ensuring optimal conditions with precise humidity and temperature control. In order for us to provide you the best dining experience possible, please do let us know if you or any of your guests have any food allergies or dietary restrictions that we should be aware of.
    AKIKOS Omakase photo

Avis de 1 612 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,9Plats
  • 4,9Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,1Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Région de la baie de San Francisco

    Japonaise

  • San Francisco

    Japonaise

1 612 avis
  1. Ronald

    VIP

    Baie de San Fra

    26 avis

    5.0

    26 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I ate at Akiko’s for the lunch omekase and it was superb. I also had the sake pairings and they were original and well matched with the meal. The meal began with 5 courses of Otsumami, which were lovely small courses and not really what you would think of as sushi. They were all very tasty but the standout was the milk bread toast with toro and caviar. Then came 7 different courses of nigiri, each of one piece. They were all fresh and delicious. My favorite was the uni. But the melt in your mouth toro was the epitome of what toro should be. Even the green tea ice cream for dessert was especially good. I wasn’t cheap but I can’t wait to come back.

    Cet avis est-il utile ?

  2. Kathryn

    Metro d'Atlanta

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 14 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Incredible experience overall. You can taste the care and expertise of the chefs in every bite. An unforgettable meal.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Pablo

    VIP

    Baie de San Fra

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 13 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Never been better. Excellent service, sake pairing, and friendly staff. Product and preparation amazing. Worth the price for a special occasion night out. Never disappoints.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Utilisateur d'OpenTable

    VIP

    Las Vegas

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 27 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Really good. Quality fish. The best tbh. Good chef. Not too talkative despite asking for info. But I don’t expect that.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Marina

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 27 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely fabulous the work stuff was just really a dream

    Cet avis est-il utile ?

  6. Utilisateur d'OpenTable

    VIP

    Vancouver

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le 17 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I was at Akiko’s several years ago when it was still in its very small location. Most of the time when an amazing place expands the restaurant loses some of what makes it special. Well - that myth was busted. The staff was friendly, the service impeccable, and the Omikase experience was one of the top 10 meals of my life. My husband, son and I had a most memorable meal.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Jai

    VIP

    Baie de San Fra

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 12 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Best omakase experience in the city. Aged fish beautifully presented. Exquisite favors. Plan to order beyond the set menu

    Cet avis est-il utile ?

  8. Ricard

    New York

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le 10 novembre 2024

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    The sauce combination with the food was not working well

    Cet avis est-il utile ?

  9. Jason

    Las Vegas

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 10 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    18 courses of pure bliss! Every dish was incredible! Service was superb.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Philip

    Baie de San Fra

    8 avis

    3.0

    8 avis

    Y est allé·e le 10 novembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Ingredient quality was excellent and several of the bites were truly superb. Presentation was immaculate. Service was excellent. However, some bites were quite over-seasoned to the point that the fish flavors were clobbered. The scallop is one example; it was over-salted to the point that it burned my tongue (but the toasted goma was memorable). The botan ebi tasted only of coconut, but the texture was perfect. Barracuda was salt and char-forward. The alcohol prices are, um, “aggressive.”For example, a pour of Nikka from the Barrel is $35. An entire *bottle* costs less than $70 retail in the Bay Area, and a typical price for a pour is $18, if memory serves.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant AKIKOS est noté 4,8 étoiles par 1612 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 10 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour AKIKOS

430 Folsom St, 94105 San Francisco, CA

Informations supplémentaires

  • Quartier
    SOMA
  • Heures d'ouverture
    mar–ven 11:30–13:30 mar–sam 17:30–20:30
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Japonaise, Sushi, Créative Japonaise
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement public
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Ray Lee
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bière, Cocktails, Dîner au bar, Droit de bouchon, Restaurants AVV, Vin
  • Numéro de téléphone
    (415) 397-3218
  • Installations pour l'événement privé
    For large party reservations and private events, please contact Linda@akikosrestaurant.com.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable