ADRIFT Mare
4.5
79 avis
De 31 $ à 50 $
Méditerranée
- Charmant
- Chic
- Romantique
2 personnes
20 sept. 2024
23:30
Des expériences sont disponibles.
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Privatisation de salle
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Informations supplémentaires
- AtmosphèreDécontracté
- PrixDe 31 $ à 50 $
- Cuisine(s)Méditerranée, Européenne Moderne, Bar à cocktails
- Heures d'ouverturelun.–ven. 07:00–11:00 mar.–sam. 17:30–22:30 sam., dim. 07:00–11:30
- Numéro de téléphone(305) 503-6500
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Code vestimentaireTenue d'affaires décontractée
- Chef de cuisineDavid Myers
- Installations pour l'événement privéADRIFT Mare, by Michelin-starred chef David Myers, sits perched on the 25th Floor of the Hotel AKA Brickell and offers stunning views of Biscayne Bay with a menu inspired by the flavors and nuances of life along the Mediterranean coastline. Allow us to host your special occasion.
- Contact pour l'événement privéAnne-Laure de Roode: (305) 503-6529
- QuartierBrickell
- Infos de stationnementVoiturier/Valet
- Renseignements supplémentaires :À emporter, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Végane, Vin
Expériences
Celebrate Negroni Week
18 sept. - 22 sept. 2024Three Cocktails, One Timeless Classic Choose one or all three Dark Coconut Negroni, Brugal 1888 aged rum, coconut-washed Campari, sweet vermouth. White Negroni, No. 3 Gin, Suze, Lillet Blanc Negroni Sbagliato, Campari, sweet vermouth, prosecco September 16 to the 22nd from 5pm to 10pmMiami Spice at ADRIFT Mare
60,00 $US par personne
1 août - 30 sept. 2024This Miami Spice, ADRIFT Mare presents a sophisticated three-course dinner experience ($60/person). Inspired by Chef David Myers’ international travels, the menu pulls from the charm of the Greek Isles and the zest of Italy (to name a few destinations), offering starters such as Crispy Calamari with lemon garlic aioli and cumin salt and Baked Pita & Dips with baba ghanoush, hummus and feta cream. Standout mains include Arugula Pesto Bucatini with stracciatella and aged Parmesan, 12-ounce Prime Rib-Eye ($14 supplement) with herb chermoula, garlic harissa and fires, and King Prawns with fermented garlic, Fresno chili and lobster oil. Finish with a sweet choice of Cheesecake topped with roasted hazelnuts or Dark Chocolate Tart.
Offres
Happy Hour with Ocean Views
Plusieurs dates disponiblesmar. - sam. - 17:30 - 22:00
Avis de 79 client·e·s
Évaluation globale (notes et avis)
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.
4.5
- 4,5Plats
- 4,5Service
- 4,5Atmosphère
- 4,3Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré
Apprécié pour
Downtown Areas
Méditerranée
79 avis
- R
emmaR
Denver
VIP3 avis
4.03 avis
Y est allé·e le 8 septembre 2024
- Global 4
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 4
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- K
Katherine
Miami
2 avis
4.02 avis
Y est allé·e le 31 août 2024
- Global 4
- Plats 5
- Service 4
- Atmosphère 4
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- J
Jeff
Exclusif (CA)
1 avis
5.01 avis
Y est allé·e le 31 août 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- MB
MichaelB
Miami
VIP12 avis
5.012 avis
Y est allé·e le 17 août 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 4
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- OT
Utilisateur d'OpenTable
Fort Lauderdale
VIP18 avis
5.018 avis
Y est allé·e le 16 août 2024
- Global 5
- Plats 4
- Service 5
- Atmosphère 5
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- OT
Utilisateur d'OpenTable
Miami
1 avis