Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego
  4. Nord de San Diego
  5. Del Mar
Addison Exterior - Addison By William Bradley, San Diego, CA
Perle rare

Addison By William Bradley

50 $ et plus
Californienne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 16 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Chic
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour déguster de bons vins
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.

Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : William Bradley

  • Icône Primé

    MICHELIN 3 Stars

    2024

  • Icône Primé

    MICHELIN 3 Stars

    2023

  • Icône Primé

    MICHELIN 3 Stars

    2022

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Le seul restaurant de San Diego récompensé par trois étoiles MICHELIN revisite les classiques français à la manière de SoCal. Le célèbre chef William Bradley élabore une carte de saison qui met à l'honneur les produits locaux et les accords de vins parfaits. Chaque plat, trop beau pour être mangé, est un hommage inventif à l'environnement magnifique de Carmel Valley.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Californienne, Américaine
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (858) 314-2000
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Veste de préférence
  • Installations pour l'événement privé
    Addison’s exclusive private dining experiences are perfect for intimate events. Enjoy Chef William Bradley’s California Gastronomy with wine pairings to please the most discerning palates, while being attended to by our highly trained team.For Private Events please reach out to Dezirae.Chung@Fairmont.com
  • Primé
    1. MICHELIN 3 Stars 2024
    2. MICHELIN 3 Stars 2023
    3. MICHELIN 3 Stars 2022
  • Quartier
    Del Mar
  • Rue transversale
    Carmel Country Road
  • Parking details
    Valet service is not offered at this time however parking is readily available.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bière, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Restaurants AVV, Vin

Expériences

  • Christmas Eve at Addison

    475,00 $US par personne

    Seulement 24 déc. 2024
    The holidays are in season at Addison with reservations now open for Christmas Eve. Chef William Bradley and team have crafted a distinct multi-course culinary experience for this special evening. Dishes draw inspiration from peak winter ingredients while showcasing the luxury of the season with Alba white truffles and Regiis Ova Caviar. Lead Sommelier Kyle South curates celebratory pairings to complement. Seatings for Christmas Eve are available from 5:00pm to 8:30pm. We look forward to welcoming you to Addison!
  • New Year's Eve at Addison

    575,00 $US par personne

    Seulement 31 déc. 2024
    The holidays are in season at Addison with reservations now open for New Year's Eve. Chef William Bradley and team have crafted a distinct multi-course culinary experience for this special evening. Dishes draw inspiration from peak winter ingredients while showcasing the luxury of the season with Alba white truffles and Regiis Ova Caviar. Lead Sommelier Kyle South curates celebratory pairings, including an option to pair Wine and Champagne throughout! Seatings for New Year's Eve are available from 5:00pm to 9:00pm. We look forward to welcoming you to Addison to celebrate the conclusion of another amazing year!
  • Addison X Krug X Maaemo

    850,00 $US par personne

    Seulement 15 déc. 2024
    Addison, Chef William Bradley’s three-star Michelin restaurant in San Diego, welcomes chef Esben Holmboe Bang of the three-star Michelin Maaemo in Oslo, Norway for a special dinner celebrating the 10-year anniversary of Krug Champagne’s Single Ingredient Program. With the collaboration, Bradley and Bang craft a one-night-only multi-course experience. A special Krug Champagne pairing will also be available to complement the menu.

Avis de 1 884 client·e·s

Notes globales

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,9Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Diego

    Californienne

  • Nord de San Diego

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Nord de San Diego

    Meilleure cuisine

  • Nord de San Diego

    Meilleur service

  • Nord de San Diego

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Nord de San Diego

    Romantique

  • Nord de San Diego

    Californienne

FAQ

Le restaurant Addison By William Bradley est noté 4,8 étoiles par 1884 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 16 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Addison By William Bradley

5200 Grand Del Mar Way, 92130 San Diego, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 3 Stars 2024
    2. MICHELIN 3 Stars 2023
    3. MICHELIN 3 Stars 2022
  • Rue transversale
    Carmel Country Road
  • Quartier
    Del Mar
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17:00–22:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Californienne, Américaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Dress code
    Veste de préférence
  • Parking details
    Valet service is not offered at this time however parking is readily available.
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bière, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Restaurants AVV, Vin
  • Numéro de téléphone
    (858) 314-2000
  • Installations pour l'événement privé
    Addison’s exclusive private dining experiences are perfect for intimate events. Enjoy Chef William Bradley’s California Gastronomy with wine pairings to please the most discerning palates, while being attended to by our highly trained team.For Private Events please reach out to Dezirae.Chung@Fairmont.com
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable