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R&D Restaurant, Toronto, ON
Primé

R&D Restaurant

4.6
4,6
1590 avis
De 31 CAD à 50 CAD
Asiatique contemporaine

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2 personnes
19:00
Réservé 13 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Innovant
  • Idéal pour les groupes
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
Situé au cœur du typique Chinatown de Toronto, le R&D est un restaurant urbain décontracté, dirigé par le premier gagnant de MasterChef Canada, Eric Chong et son mentor, Alvin Leung, propriétaire d'un restaurant étoilé au Guide Michelin. L'élégant intérieur du R&D reflète sa double nature : ouvert et animé, à l'atmosphère intime.

Au R&D, les plats orientaux sont alliés au style occidental, sous la forme de plats chinois modernes à partager, où les ingrédients classiques sont traités d'une façon avant-gardiste. Le menu éclectique dispose de plats composés de bouchées, comme le Fun Guo de Grand-Père et le CSB (char siu bao). Dégustez également des plats à partager comme le Meilleur Canard de la Ville et le Poulet Frit aux Cronuts Glacés. Enfin, une sélection novatrice de cocktails accompagnera les mets ludiques et audacieux.

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Bib Gourmand 2022
  • Numéro de téléphone
  • Prix
    De 31 CAD à 50 CAD
  • Cuisine(s)
    Asiatique contemporaine, Asiatique, Tapas/Amuse-Gueule
  • Heures d'ouverture
    ven, sam 17:00–22:00 Souper mer, jeu, dim 17:00–21:00
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Street parking available on Spadina Avenue. Public parking available on Sullivan Street.
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Eric Chong
  • Delivery & takeout
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Expériences

  • Best Duck in the City

    Plusieurs dates disponibles
    Savour Chef Eric Chong's famous whole-roasted Pekin Duck for $120. Featuring roasted garlic hoisin, leeks and steamed baos, you're in for a formidable feast for two (or more)! We require 24 hours' notice to prepare your duck. Please book your reservation at least one day in advance and indicate how many ducks to prepare in the reservation note. Kindly ensure that you select 'The Best Duck in the City Experience' when making or rescheduling your reservation.
    Best Duck in the City photo

Avis de 1 590 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,5Service
  • 4,3Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Toronto

    Innovant

1 590 avis
  1. Nancy

    Toronto3 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This Peking Duck is absolutely fabulous. WOW. Was very impressed. My husband is a “connoisseur”of Peking Duck, having eaten this over a 1000 times. We found this duck meat succulent, seasoned very nicely, delicately in contrast with the duck skin which had its own hints of favour with a crispiness that avoided being soggy or heavy tasting. This duck paired well with the crunchy flavourful fried rice. The broccolini and crispy slightly spicy fried chicken were very flavourful with interesting elements not typical in these dishes. My only critique would be the dumpling which I found was too small a bite. The truffle was too delicate for me. The toffee dessert was large size portion and a nice end to our birthday celebration.

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  2. Nick

    Toronto1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 23 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely amazing, came here for my anniversary and can say 100% we were not disappointed. Staff was super friendly, food was soo flavourful! I recommend sitting at the chefs table, they make the experience more lively.

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  3. Marco

    Toronto1 avis

    4.0

    Y est allé·e le 22 février 2025

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 2
    Great duck and friendly service. Good ambience but music could be better.

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  4. Kent VIP

    Toronto71 avis

    5.0

    Y est allé·e le 22 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    No doubt this is a GREAT place for Peking Duck. We had it with the truffle fried rice, also excellent.

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  5. Utilisateur d'OpenTable

    Toronto2 avis

    4.0

    Y est allé·e le 22 février 2025

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    What I liked about it was different. No weird emulsions, or tiny plates after which you drop $2000 and eat pizza on way home. Good portion size, taste and flavour is there. My favourites which felt an explosion of flavour were Foie Gras and short rib. WOW. Honestly you got the flavour just right especially on the Short rib, that rib is a star. Fried Riz was spectacular. The Pork steak. Great flavour, marinated, but I thought if we are living on the skin, make it more crispy. Texture. Dessert of Pana Cota require a refining of flavours. It was over gelatinanted, I was expecting something along a flan texture smooth and soft, overpowering sour, ice cream was a nice balance. Maybe a pineapple and coconut would work or dragon fruit. This is more creative than I could imagine and far beyond my skills. If you're reading Chef, much respect. It's a great stop.

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  6. Gabriel

    Saint-Louis8 avis

    5.0

    Y est allé·e le 16 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 2
    4. Atmosphère 5
    The food was absolutely amazing. I would return just to try different things. The service was lacking from our waiter. Definitely not what you expect from a restaurant of this quality. But fortunately the cocktails and plates saved the night and we left happy with our selection.

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  7. Sophie

    Toronto1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 14 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Peking duck is something special here must try! Very crispy and tender meat !!

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  8. SAILEE

    Washington1 avis

    2.0

    Y est allé·e le 14 février 2025

    1. Global 2
    2. Plats 1
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    To start, The staff here is really kind and warm and very accommodating. We were late because of the snowstorm and they totally understood and still let us dine. That being said, Sadly the food did not live up to the expectations. The food in winterlicious menu was really disappointing. To start we had soup dumplings and kale salad. Dumplings were basically simple dumplings and had no soup in it. The salad had nothing standing out about it, with very less crunch in it. Second we had duck pad thai and chicken adobo. I am not sure why they would pair dry fried chicken with plain rice. It does not make sense. The overall dish was super dry and very salty. To end, we had panna cotta and fried mantou. Panna cotta was really sour/tangy and fried mantou had again nothing interesting about it. Overall the whole food experience was lower than any other simple asian restaurant selling fried rice. There are so many good restaurants on Spadina, that this one ranks really low for me. Would not recommend to anyone I know.

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  9. Brenda

    Toronto4 avis

    5.0

    Y est allé·e le 13 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Food very tasty, service was very good. Would recommend for modern Asian fine dining.

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  10. Wendy

    Toronto3 avis

    2.0

    Y est allé·e le 10 février 2025

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    Was disappointed with the food we got on the winterlicious menu. Everything was bland but the 5 cheese rangoon was good. The two plating of the tagliatelle was weird, one plate had a lot of sauce but the other had none… we were looking forward to that dish the most. Service was okay, he had a bit of an attitude and gave off an uncomfortable vibe. I’m sure the regular menu is very good but I won’t come back to try it.

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FAQ

Vous pouvez commander directement une livraison à domicile chez R&D Restaurant en utilisant le bouton « Commander en ligne ».

Le restaurant R&D Restaurant est noté 4,6 étoiles par 1590 clients OpenTable.

R&D Restaurant propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

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2 personnes
19:00
Réservé 13 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour R&D Restaurant

241 Spadina Ave, M5T 2E2 Toronto, ON

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Bib Gourmand 2022
  • Numéro de téléphone
  • Prix
    De 31 CAD à 50 CAD
  • Cuisine(s)
    Asiatique contemporaine, Asiatique, Tapas/Amuse-Gueule
  • Heures d'ouverture
    ven, sam 17:00–22:00 Souper mer, jeu, dim 17:00–21:00
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Street parking available on Spadina Avenue. Public parking available on Sullivan Street.
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Eric Chong
  • Delivery & takeout
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