We welcome you to Yardbird Denver located in the heart of RiNo. At Yardbird, our famous fried chicken is the heart of our Southern hospitality, celebrated by culinary giants like James Beard and Bon Appétit. Our menu reflects cherished family recipes and genuine warmth, capturing the essence of Southern charm. From our vibrant Miami Beach origins to our global expansion, we've remained committed to culinary excellence, honoring timeless American classics while embracing innovation.
Dierks Bentley's Whiskey Row is an American Gastropub unlike any other. In a crowded space, Dierks Bentley's Whiskey Row Stands out with award winning food & drinks, exhilarating nightlight, and a rock & roll attitude inspired by Dierks himself.
Situé au sommet d'une colline surplombant le centre-ville de Denver, le Simms Steakhouse est le meilleur lieu de restauration de la ville. Réputé pour sa superbe vue sur Denver, il propose un restaurant de premier choix pour prendre votre repas, avec des options intérieure et extérieure, idéal pour les soupers d'affaires, les occasions spéciales ou pour une soirée en famille. Le Simms Steakhouse prépare un nouveau menu d'exception, avec une vaste sélection de boeuf de haute qualité certifié Angus, du poisson frais, des fruits de mer, des côtes de bœuf, de la volaille et des salades. Le Sixth Avenue Lounge comporte des coins salon intérieur et extérieur offrant une vision unique au « Denver’s Famous View ». Avec une variété de boissons spéciales et un large menu de salon, le Sixth Avenue Lounge est l'endroit idéal pour les rencontres sociales et de délicieux plats légers.
Nolia - Formerly Dig In Eats - is a continental European style restaurant with a south Louisiana influence. We have a 100 item menu of a la carte charcuterie (works like a sushi menu - choose your own adventure!), small plates and tapas, fresh local breads, and full-flavored homemade recipes. We are extremely sensitive to food allergies and restrictions, and most items on our menu can be made gluten free, nut free, etc. We have vegan and vegetarian options, and are happy to modify our plates to suit your needs. Our food is scratch-made, and slow-cooked. Southern faves such as Crawfish Etouffee and Red Beans pair up with ceviche, beef tenderloin carpaccio, and awesome weekly specials. Chef Lilli Black is from Louisiana, and brings her southern cooking along with her love for spanish, italian, and french cuisine.