High atop the nation’s most vibrant, up-and-coming downtown…you’ve arrived. Our rooftop cocktail bar is a lush desert escape, inspired by the vibrant colors of the Verde River and the soft, subtle shades of the Arizona desert. Join us for a lively craft cocktail (or several!), and a menu of flavorful Mediterranean fare with locally sourced ingredients. Whether you join us for lunch overlooking downtown Phoenix by day or sultry cocktails by night, we’re here for you – with something just a bit unexpected.
Pa’La means “for-the…” and it is forged in a passion to deliver food and wine that is inherently approachable and human to our community of people. Drawing from coastal cultures of the Mediterranean and South America, ingredients are sourced locally with wild caught seafood, organic grains, and vegetables. We created a wine program that complements the seasonality of our menu.Focusing on organic, sustainably farmed, and high-quality products; curating a list of 300 labels, most accessible to all, and representing 15 countries, from the coastal Mediterranean, Europe, to the American continent. Our draft beers are exclusively selected from local hand crafted breweries. It is Pa’ La’s commitment to bring a unique and unforgettable experience to the people of Phoenix and beyond.
It’s here at Pita Jungle where healthfulness and well-being meet with taste and fun.Global cuisine materializes through the Mediterranean Diet to culminate in a beautiful assortment of delicious plates that satisfy the vegan, vegetarian, gluten-free as well as the protein “lovers”.Every store is designed to embrace its own neighborhood boasts a different look and feel to highlight a vibrant experience that could be complemented by our boutique wines, craft beers or hand-crafted cocktails. Not forgetting our award-winning kid’s menu.
L'établissement Avanti est une tradition dans la vallée depuis 1974. Il présente un décor de théâtre noir et blanc, ainsi que des bougies dans une atmosphère calme. Les végétariens et les amateurs de fruits de mer seront impressionnés par les pâtes maison comme les délicieuses gnocchis alfredo, les lasagnes à l'aubergine et à la viande, ainsi que des raviolis faites à la main et de saison. L'établissement sert du poisson et des fruits de mer frais, un cocktail de crevettes jumbo ou encore un cioppino traditionnel italien. L'Avanti a également remporté de nombreux prix et récompenses pour son ossobucco, réputé comme le meilleur en ville, ainsi que des steaks robustes et côtelettes (d'agneau et de porc). Profitez d'un dessert et d'un cappuccino au piano-bar dont les recettes familiales sont soigneusement gardées comme le tiramisu, le cannoli, la crème brûlée avec une croûte de sucre brûlée croustillante. Si vous êtes un amateur de chocolat, la mousse au chocolat est infusée au rhum et légère vous enverra au paradis !
Chez Alexi, one ne sert que la meilleure qualité des produits sur le marché. Tout est préparé avec des ingrédients frais du jour, des vinaigrettes maisons au pain, en passant par le poisson, la volaille et la viande de qualité supérieure. Rejoignez l'équipe du restaurant pour un repas rapide ou encore prenez votre temps pour déjeuner ou dîner en profitant des meilleures promotions en ville. Pour assurer la qualité et la fraîcheur, tous les mets sont préparé sur commande. Les restrictions alimentaires seront accommodées sans problème. Les plats du jour comprennent le poisson frais (quotidiennement livré par avion) comme le flétan de l'Alaska, le saumon de l'Atlantique, la truite, le vivaneau rouge, de la volaille et des viandes, comme le canard rôti, le carré d'agneau, de veau et plus encore.
We invite our community to participate in a time-honored tradition. Experience food as a daily pursuit, a connection to ingredients as they were meant to be.Pa’La is food with a sense of history, cooking in a way that is inherently approachable and human.The kitchen at Pa’La centers around a hand-built wood-burning oven and a Japanese Robata grill. In our cooking we use fire, smoke, coals, and embers to create dishes that reflect the seafood, grains, and vegetable-driven coastal cultures of the Mediterranean, Japan and South America. We are committed to strong relationships with a few select organic farmers and artisans practicing responsible agriculture and production.Because we source ingredients at their peak, our menu is continually changing. Each day we cook dishes determined by the best materials available.