We serve eclectic Japanese-American cuisine and serious wine in a former adult video store. Since opening, Tomo has received recognition as one of the country's best new restaurants by Esquire and Robb Report and has been nominated for Outstanding Wine Program by the James Beard Foundation. Chef Brady Ishiwata Williams’ menus are personal, and feature outstanding ingredients prepared simply and with confidence. Our wine program highlights rare and ephemeral wines made by creative, principled people. We also serve a variety of classic and seasonal cocktails, emphasizing small-batch spirits and quality nonalcoholic options.We strive to be a cherished part of our guests' lives, providing a warm atmosphere, ever-changing menus, and exclusive events with top chefs and industry experts from around the world.
Modern PNW Gastropub. Korean BBQ, burgers, booze, wings, tacos, and more with heavy Korean, Hawaiian, and Mexican influences. Full service cocktail bar with an extensive liquor collection. Intentional fusion dishes like bulgogi cheeseburgers, kalua pork tacos, and our seared ahi banchan salad, pair perfectly with traditional Korean BBQ and Hawaiian dishes. Free and plentiful above ground parking and easy freeway access makes this the perfect meeting place for friends on Mercer Island, Seattle, and the Eastside. Our Korean Fried Chicken Wings must be experiencedHappy Hour 3-6 Monday through Thursday10:00 AM Hawaiian style brunch (including our famous loco moco) on SundaysGreat Vegetarian and Gluten Free options
Quand la révolution de la bière artisanale a commencé il y a près de 20 ans, le Yard House ouvrait la voie. Alliant sa vaste expérience des bières et des brasseurs à une cuisine qui prépare de A à Z plus de 100 choix de menu tous les jours, le Yard House est devenu une brasserie moderne où amateurs de nourriture et amateurs de bière se réunissent. Le Yard House est situé au Century Square Building et est ouvert tous les jours pour le dîner, le souper et même pour un repas tard en soirée. Profitez d'un Happy Hours du lundi au vendredi, de 15h à 18h, et d'un Happy Hours tard en soirée, du dimanche au mercredi, de 22h à la fermeture.
Anthony’s Bell Street Diner is located on the downtown Seattle waterfront in the same building as Anthony’s Pier 66 and Anthony’s Fish Bar. The Bell Street Diner is a casual seafood restaurant, which borrows elements of a traditional diner set in a busy waterfront setting. The menu features fresh Northwest seafood in casual, fun preparations and is ideal for frequent dining. Anthony’s Bell Street Diner is a perfect spot for families!
Le chef de cuisine John Howie est reconnu pour sa cuisine du nord-ouest. Élu « Meilleur nouveau restaurant dans l'ouest de l'État de Washington » par les téléspectateurs du KING5 Evening Magazine, le Seastar Restaurant & Raw Bar a également remporté le prix de la « Meilleure nouvelle carte des vins en Amérique » du FOOD & WINE en juillet 2003. Le menu du chef Howie comprend des fruits de mer du PacifiqueNord-Ouest, des steaks de Kobe, du bœuf du Nebraska nourri au maïs, des pâtes, des salades et un bar à aliments crus incluant des articles alléchants comme des sushi, des ceviches, du poké et des huîtres fraîches écaillées.