Le Sycamore est un bistrot de quartier situé dans le centre de Newton. Le chef et propriétaire des lieux propose des mets évoluant au fil des saisons. Le menu met à l'honneur la viande, les poissons et les produits locaux. Vous pourrez y savourer des mets classiques européens rustiques et sains. Le choix de boissons est conçu pour accompagner les mets. La carte des vins met l'accent sur de petits producteurs passionnés. Vous profiterez également d'un large éventail de bières artisanales et d'une liste de cocktails avec boissons classiques et alcools.
A Tandoor is cylindrical clay oven used in North India in which food is cooked over a hot charcoal fire.
House of Tandoor is a fine exotic place where you can find Indian cuisine cooked in a traditional way with exquisite combination of spices.
Come and have the flavor of pure Indian cuisine with us.
La Voile est une authentique brasserie française, ouverte à Cannes, en 1947. Après quelques années passées sous une nouvelle direction, le restaurant déménage à Boston en 2007. Rendez-vous à son second local dans Washington Square.
Authentic Nepali and Indian Cuisine.
'Chulo' is a traditional Nepali stove that is made out of mud, used for cooking in rural areas (where sophisticated gas/electric stoves arent prevalent), as well as urban areas (as an alternative oven). Most Nepalis prefer food cooked in a Chulo due to its rich and authentic taste.
Pammy’s is a New American restaurant inspired by the feel of an Italian neighborhood trattoria. Perched between Cambridge’s Central and Harvard Squares, Pammy’s is a cozy yet sophisticated neighborhood destination. For husband and wife team Chris and Pam Willis (who live right up the street), Pammy’s is an extension of their living room. They’ve brought together their love of great food, easy hospitality and chic vibes to create a lively space that is welcoming to all looking for a memorable meal. With dishes that lean heavily on Italian flavors but are not restricted by any rules of the cuisine, the food is unpretentious and delicious. A fireplace wrapped in white ceramic, an oversized salvaged communal table designed for side-by-side dining and rich leather banquets are just some of the design elements that make up Pammy’s charm.We're currently serving a Prix Fixe menu for all reservations. A la carte dining is available for walk-in guests at our bar and in our lounge.
La cuisine du Bistro du Midi propose les saveurs simples mais raffinées de la Provence et du Sud de la France. Nous suggérons une grande carte des vins primés, dans un cadre détendu surplombant le magnifique jardin public Boston Public Garden. Nous disposons d'un café au niveau de la rue, doté de baies vitrées. Au printemps et en été, vous profiterez, sur notre terrasse, de l'un des meilleurs cadres pour manger en plein air dans la ville.
Affichant une décoration élégante et décontractée lui donnant un air de Provence, le Mistral - Boston dispose de baies vitrées cintrées laissant pénétrer beaucoup de lumière naturelle.
Le Mistral sert le souper tous les soirs ainsi qu'un brunch le dimanche dans une spectaculaire salle à manger. Vous pourrez également déguster au bar ou dans le confortable espace lounge, des cocktails artisanaux et des vins fins pour compléter le menu du Chef Mammano.
En outre, l'établissement possède une salle à manger privée, Le Salon du Mistral, qui peut accueillir 60 personnes assises et jusqu'à 80 personnes pour une réception.
Situé au cœur d'Harvard Square, le The Maharaja est le meilleur restaurant indien de Cambridge, au Massachusetts. Le Maharaja sert une cuisine italienne authentique dans un cadre magnifique, décoré de grandes baies vitrées donnant sur le centre-ville animé d'Harvard Square.
The Berkeley, Boston's newest bistro and wine bar at Hotel AKA Back Bay, offers the perfect setting for post-work gatherings, special occasions, or a relaxing meal outdoors. Now open for breakfast, lunch, dinner, and weekend brunch, The Berkeley presents French-inspired fare with a touch of New England, crafted from the freshest local ingredients. Complement your dining experience with expertly crafted cocktails or a selection from our curated wine list. Join us every Friday from 6 PM to 9 PM for live music, enhancing your evening with the perfect ambiance.
Located in Boston’s vibrant SoWa neighborhood in the South End, Marseille is a classic French brasserie inspired by the diverse flavors of its namesake, the legendary Mediterranean port city at the cultural crossroads of France, Spain, Italy, Greece and North Africa. Led by renowned chef Robert Fathman, the kitchen serves up modern takes on classic French fare like steak frites, bouillabaisse, Salade Lyonnaise and onion soup, with inventive additions including shakshouka, Moroccan couscous and chickpea fries. The beverage program consists of classic cocktails with a twist, draft and bottled beers and a broad range of French, Italian and New World wines. Our sophisticated, light-filled interior invites you to gather with friends in the dining room or grab a seat at the lively bar. In the warmer months our private outdoor patio is the perfect spot for an al fresco meal.We offer free validated parking in the adjacent lot for up to four hours.