Broadway Masala invites you try our ever evolving Indian cuisine along with personalized service and beautiful ambiance. Our menu is carefully crafted with fresh seasonal and local produce and offering the diversity of regional Indian fare.
Modern Indian cuisine, casual lunch with fine dining dinner setup. Enjoy the beer and wine with nice tasty, authentic and spicy appetizers and main course entrees. Enjoy the beautiful redwood city downtown Broadway outdoor with a lot of varieties of Dosa, Appam, Biryani and delicious kebobs from our most popular and best chef creations.
La Left Bank est une brasserie française authentique célébrant la cuisine méditerranéenne. Située dans le charmant centre-ville de Menlo Park, la Left Bank transporte ses clients dans une brasserie pittoresque de Paris. Ouverte depuis 1998 et complètement remodelée en 2008, la Left Bank offre une ambiance décontractée, charmante de brasserie où les convives se régalent de cuisine française classique du sud. L'espace café extérieur sur le trottoir évoque une ambiance animée européenne et est l'endroit idéal pour un simple amuse-geule et une bière ou un repas de 3 services accompagné d'une bonne bouteille de vin. Que ce soit à une table sur le trottoir, dans le bar aux murs vitrés ou dans la salle à manger principale décontractée, vous profiterez d'une expérience amusante à la française.
Quinze années de travail avec les fermes biologiques locales permettent de vous apporter les meilleurs ingrédients de saison disponibles. La Chef de Cuisine Brendy Monsada propose un menu toujours changeant axé sur la cuisine française du sud.
Situé dans le centre-ville de Menlo Park, le Bistro Vida propose des plats traditionnels dans un cadre de bistrot chaleureux et accueillant. L'engagement du restaurateur à obtenir des ingrédients de qualité permet au Bistro Vida de mettre en avant des plats salés et sucrés d'inspiration française.
Sanjeev Kapoor is one of the most influential chefs in Indian cuisine in the 21st century. He has been awarded the title of ‘Best Chef of India’ by the government and has received the Padma Shri, India’s highest civilian award, for his culinary contributions and for elevating India's presence on the global culinary stage.
Le Iron Gate propose une excellente cuisine continentale dans un cadre élégant. Le seul restaurant de la baie à être doté d'un service de flambage en salle. Des concerts sont organisés tous les week-ends de 21h00 à minuit. Veuillez consulter le site Internet www.iron-gate.com ou la page Facebook du restaurant.Des salles privées sont disponibles pour 25 à 75 personnes. Le restaurant peut être privatisé en entier pour des fêtes privées.
ROOH Palo Alto explores open fire cooking in combination with regional flavors. A style of cooking that lends incredible complexity to the simplest of flavors.Wood fired cooking is a cornerstone of Indian food preparations and Chef Sujan Sarkar delves into the exploration of what is already well known, familiar but bringing it into the contemporary world. Offering a taste and appreciation for India, all of India, capturing the beautiful intricacies of its diversity for a unique communal dining experience. ROOH’s mixology team has created 9 brand new seasonal cocktails based on Ayurveda and its six tastes, or rasas The conceptual cocktails infuse the signature smokiness of the wood fired grill and the story telling culture of India. Californian ingredients shine through, as the cocktails evoke the spirit of different Indian cities with their regional inspired names
Aroma House Restaurant, delivers the most high-grade Indian cuisine. Aroma House Restaurant offers both vegetarian and non-vegetarian choices. Our trained culinary professionals will provide you with cuisine that is traditional and innovative.Our Indian restaurant is known for its modern interpretation of classic dishes and its insistence on only using high quality fresh ingredients.