With a dazzling dining gallery featuring 40’ glass ceilings, this one-of-a-kind brasserie is built in the tradition of the Belle Epoque, inspired by elegant and ornamental Art Nouveau style. The menu features French classics and timeless bistro favorites, with a focus on prime cuts and an in-house meat program. In addition to an extensive wine list and classic cocktails, La Grande Boucherie also features an inspired menu of absinthe-driven signature drinks.We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Quality Bistro is a bustling brasserie in midtown Manhattan from the team behind Quality Meats and Quality Italian. Quality Bistro offers contemporary takes on bistro classics in a whimsical space serving the best French Onion Soup and Steak Frites in New York City. Located in Midtown Manhattan near Central Park, MOMA, Carnegie Hall, Rockefeller Center, Radio City Music Hall, and Times Square, Quality Bistro is the best restaurant in Midtown Manhattan.
L'établissement Le Rivage propose une atmosphère de campagne française romantique et confortable où vous pourrez déguster une cuisine française traditionnelle. Des fleurs fraîches ornent chaque table. Les prix sont délicieusement abordables avec un choix de plats plus que satisfaisants : une véritable aubaine en plein cœur du quartier des théâtres.
Ce bistro classique franco-américain constitue l'un des sites d'intérêt de Tribeca depuis 1980. Un service amical accompagné de plats délicieux vous attendent !
Experience the Flavors of Spice SymphonyIndulge in an orchestra of spices and culinary masterpieces. Your taste adventure awaits.We blend traditional Indian spices using age-old kitchen equipment to create a symphony of flavors and colors from every corner of the country. From coastal delights to Mogul cuisine and innovative creations, every dish is an exquisite journey for the palate.Elevate your experience with our curated wine list, complementing each dish as you explore the diverse landscapes of Indian cuisine.Step into our chic space, where modern elegance meets warmth. Our attentive staff ensures a personalized touch from the moment you arrive.Indulge in the ultimate dining experience at Spice Symphony, where tradition, innovation, and hospitality converge to create unforgettable moments at every table.
Le dernier de son genre près de la rue 42nd Street, le restaurant Chez Josephine est un petit bijou de quartier fondé en 1986 par Jean-Claude Baker comme un hommage à la légendaire Joséphine Baker. Ce bistrot parisien propose des concerts de piano et un menu alléchant dans un cadre intime avec des murs de velours rouge, une profusion de lustres et un plafond bleu étain. Vous serez reçu chaleureusement comme si vous étiez de la famille, que vous veniez avant ou après un spectacle, pour un dîner tranquille entre les deux ou pour prendre un verre au bar de zinc.
Le Chez Josephine attire une foule comme nulle part ailleurs à New York, ainsi que l'a souligné le critique alimentaire Bryan Miller quand il a écrit : « La salle à manger est le point de rencontre du célèbre et de la mode, du tristement connu et du méconnu - dans toutes leurs nuances inimaginables - et vous y sentirez la magie du Chez Joséphine ».
BOUCHERIE is a traditional French brasserie and steakhouse, celebrating Joie de Vivre in the heart of West Village. The restaurant prepares a menu of French classics and timeless bistro favorites, in addition to the dry-aged steaks. An absinthe-inspired bar offers classic drinks, signature cocktails and craft beers. Located in the building that used to house the prominent Circle Repertory Theater, the 320-seat restaurant provides a diverse array of dining options from the spacious dining room, a seat at the butcher counter, the intimate second-floor gallery with private dining and outdoor cafe. Boucherie has adapted to the current environment to make the dining experience safe for guests and staff. We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
L'Indian Accent propose une approche inventive de la cuisine indienne.
Son menu réinterprète les plats indiens traditionnels, avec des techniques et des influences internationales. Le chef Manish Mehrotra met en valeur les saveurs indiennes dans un menu contemporain.