Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco

Meilleurs restaurants franco-indiens à Richmond

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

33 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Everest Kitchen
4.8
Exceptionnel(6)
Prix : raisonnable
• French indian • Albany
Himalayan/ Indian cuisine. Vegan and gluten free restaurant.
Photo du restaurant Ajanta Restaurant
4.7
Exceptionnel(1118)
Prix : raisonnable
• French indian • Berkeley
Réservé 4 fois aujourd'hui
Ajanta propose des plats régionaux de toute l'Inde, offerts par le biais d'un menu qui change tous les mois. Ajanta propose du poulet et des légumes biologiques. Lorsque cela est possible, des produits locaux et durables sont utilisés. Tous les fruits de mer de pêche durable, sont achetés au Monterey Fish Market. Toutes les viandes sont sans hormone et sans antibiotique. Ajanta a été élu meilleur restaurant indien dans toute la Baie de San Francisco par le Guide Zagat de 2009 à 2014. Egalement élu meilleur restaurant indien de la Baie pour le concours A-List de 2009 à 2011 et en 2013. En outre, ils ont reçu les plus meilleurs critiques dans plusieurs publications, y compris le East Bay Express, Diablo Magazine, et le Contra Costa Times. Il est également inclus dans le Guide Michelin. L'élégante salle à manger dispose d'arts inspirés des célèbres grottes d'Ajanta en Inde.
Photo du restaurant Left Bank Larkspur
4.6
Exceptionnel(4497)
Prix : raisonnable
• French indian • Larkspur
Réservé 63 fois aujourd'hui
Le Left Bank est une brasserie authentique de style parisien située au sein de l'établissement d'époque Blue Rock Inn, dans le charmant centre-ville de Larkspur. Construit en 1895 à l'époque du chemin de fer, le Blue Rock Inn fut une destination populaire de fin de semaine pour les San Franciscains qui venaient danser et pique-niquer sous les étoiles. Ouvert depuis 1994, le Left Bank continue d'être une destination populaire pour les résidents de la région de la baie qui viennent savourer une collation dans une ambiance décontractée sur la terrasse bien exposée, déguster un verre de vin ou un cocktail artisanal au bar animé, ou encore vivre une expérience culinaire raffinée près de la cheminée. Le Left Bank vous permettra de capturer l'essence-même de la Rive Gauche à Paris. L'établissement vous apporte les meilleurs ingrédients de saison disponibles grâce à ses vingt années de collaboration avec les fermes bio locales. Le chef de cuisine Fabrice Marcon vous propose un menu de brasserie française en constante évolution sur lequel figurent des plats authentiques, copieux et rustiques composés d'une sélection variée de viande naturelle, de fruits de mer de pêches durables, de légumes frais locaux, de salades, ainsi que des desserts somptueux.
Photo du restaurant Julia's Restaurant
4.7
Exceptionnel(1622)
Prix : cher
• French indian • Berkeley
Réservé 18 fois aujourd'hui
Conçue par la célèbre architecte Julia Morgan, l'ambiance de Julia's at Berkeley City Club rappelle la grâce et l'élégance des années 1930, le tout conjugué avec une délicieuse cuisine française. Assurant le service du dîner et du souper, l'équipe de cuisine est innovante et créative, et propose une expérience culinaire moderne inspirée par des ingrédients locaux, frais et de saison. La carte des vins diversifiée complète les menus comportant des vins soigneusement sélectionnés parmi de nombreuses régions du monde. Le service chaleureux, attentif et adapté du personnel permet d'accueillir presque tout type d'événement de toute taille pour les réunions mondaines et d'affaires.
Photo du restaurant Bon Delire
4.6
Exceptionnel(60)
Prix : cher
• French indian • Quartier financier / Embarcadero
Réservé 10 fois aujourd'hui
Bon Délire’s chic yet approachable atmosphere draws inspiration from the cafés, lounges, and bistros of Paris. The interior boasts a sculpted horseshoe-shaped wooden bar, plush banquettes, and vibrant, European-imported furnishings that invite intimate dining and lounging. Guests can enjoy indoor seating with views of the Bay Bridge, or relax at the outdoor cafe-style seating, framed by planter boxes and umbrellas, perfect for people-watching along the Embarcadero.At night, the space comes alive with flickering projections of vintage French films and a relaxed, nostalgic soundtrack of throwback French and American tunes, making Bon Délire a sophisticated yet cozy setting for private and semi-private events.
Photo du restaurant Petite Left Bank
4.5
Génial(413)
Prix : cher
• French indian • Tiburon
Réservé 17 fois aujourd'hui
Petite Left Bank is a traditional French café and bistro set in the heart of Marin County, in the charming downtown area of the coastal Tiburon peninsula. Like its sister restaurant Left Bank, Petite Left Bank is named in homage to and inspired by the iconic brasseries of La Rive Gauche, the southern or “left bank” of the River Seine which winds its way through the center of Paris. Petite Left Bank is a modern and approachable setting, and at the heart of all the space has to offer Tiburon is a French café. During the day, handcrafted dishes feature modern flavors and techniques that embrace its French European heritage and elevate the café experience. As the day turns to night, Petite Left Bank transforms into an alluring, lively, and exciting space with bistro highlights that showcase French recipes and classics. Seating along the sidewalk under the bistro lights feels like a true French cafe and the fire pit offers a cozy hangout to enjoy French bites and cocktails.
Photo du restaurant O' by Claude Le Tohic
4.8
Exceptionnel(456)
Prix : très cher
• French indian • Centre-ville / Union Square
Réservé 7 fois aujourd'hui
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.
Photo du restaurant Bombay Brasserie
3.9
Excellent(32)
Prix : très cher
• French indian • Quartier financier / Embarcadero
Réservé 8 fois aujourd'hui
Welcome to Bombay Brasserie, where the vibrant tapestry of Indian cuisine meets the elegance of French culinary artistry in the heart of San Francisco’s Union Square. Enjoy a journey through India’s culinary landscape, from the aromatic spices of the North to the coastal flavors of the South, meticulously crafted with a French twist to elevate traditional dishes. Dive into an evening that’s as bold as it is creative and experience a harmonious blend of two world-renowned cuisines, where every bite is a symphony of heritage and sophistication.
Photo du restaurant Saison Cellar & Wine Bar
4.6
Exceptionnel(23)
Prix : cher
• French indian • SOMA
Réservé 20 fois aujourd'hui
Saison Wine Bar invites wine lovers or anyone thirsty to enjoy a very personal list curated by Mark Bright and our team of Sommeliers, complemented by French wine bar fare. The vast wine collection - available by the glass, flight, or bottle - leans heavily into France while highlighting extraordinary global producers and our neighbors in Northern California. We showcase benchmark as well as niche labels, with deep verticals and highly allocated bottles. Our menu is designed for groups large and small to snack and savor, from traditional Croque Monsieurs or Pâté en Croûte, to our Signature Caviar Service and robust Charcuterie and Cheese program featuring imports and local artisans. The richly textured, classic "Saison blue" space offers banquettes, booths, and bar seating. We host winemaker events regularly. We are proudly part of Saison Hospitality - only a few minute walk from two Michelin-starred Saison! Our team is always here to taste, chat, or simply cheers. You're next!
Photo du restaurant Cote Ouest
4.9
Exceptionnel(696)
Prix : raisonnable
• French indian • Marina / Cow Hollow / Presidio
Réservé 25 fois aujourd'hui
Côte Ouest Bistro is a contemporary French bistro led by partners Laurent Monchicourt & Martin Sarraih. In April, 2021, the pair transformed the former Baker Street Bistro into a modern 21st century neighborhood gem. Nestle into one of our bay window seats and enjoy conversation over a plate of charcuterie with the perfect glass of Bordeaux. Chef Sarraih's prepares seasonal specialties as well as favorite French classics like Steak Frites, and Duck Confit. And the custard soaked Croissant French Toast is not to be missed if you stop by for brunch on our sunny terrace.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable