Culinary Director and Executive Chef, Quinnton Austin, brings you Q&A Restaurant and Oyster Bar at The Brick Hotel in Oceanside. Specializing in cajun & creole cuisine and modern twists on New Orleans classic cocktails. Bringing NOLA to Oceanside.
Blending classic East Coast culinary traditions with a modern Californian sensibility, Herb & Sea is Chef Brian Malarkey’s venerable companion restaurant to the much-loved Herb & Wood in Little Italy. Quickly becoming one of the most sought-after tables in town, the concept shines with a menu that focuses on simple, clean, bright flavors. Located steps from Moonlight Beach in Encinitas, the vibrant space is housed in a 1920’s art deco building that has been restored to its original glory.Daily operations are helmed by Executive Chef Aidan Owens. The menu includes a mix of raw bar staples, fresh seafood, meat dishes, and roasted vegetables. A variety of pizzas and pastas round out the offerings, alongside dessert and a dedicated kids’ menu.The spirits program is bright and playful, emphasizing citrus and floral notes that utilize the same ingredients found on the menu. The wine list offers a similar sense of whimsy, highlighting labels meant to complemen
Pacific Coast Grill's oceanfront venue features unique Pacific Coastal cuisine, an oyster bar, select sushi rolls, and a plethora of seafood choices, delicious steaks and more! There are two levels of dining at the new PCG with every dining seat in the house carefully planned to have an ocean view. There are bars on both levels and a heated outdoor patio and a deck with one of the best views of the Pacific Ocean and the line up at Cardiff Reef. You can watch surfers, kite surfers, dolphins, whales and spectacular sunsets from throughout the restaurant.
Une tradition à San Diego depuis 1969, le Brigantine Del Mar a reçu de nombreuses récompenses pendant ses 40 ans d'histoire : « meilleurs fruits de mer », « meilleur restaurant de fruits de mer décontracté », « meilleurs Happy Hours » et même « meilleur espadon au monde », selon le USA Today.
Le Brigantine, un favori dans la région pour ses fruits de mer toujours frais, ses succulents steaks et ses grillades, est bien connu pour ses spécialités telles que la chaudrée de palourdes, l'espadon grillé et la crème brûlée.
Perché entre le spectaculaire océan Pacifique et les collines de Rancho Santa Fe, le Brigantine Del Mar se trouve au-dessus de l'action de l'hippodrome de Del Mar.
Un jardin luxuriant offre un décor incomparable pour les mariages et les réceptions en plein air. À l'intérieur, une salle à manger donne sur le jardin, avec des portes françaises qui allant jusqu'au plafond. Pour un repas plus décontracté, la terrasse vitrée est le lieu tout indiqué.
Le Brigantine Del Mar sert le souper 7 soirs par semaine, le dîner du lundi au samedi et le brunch tous les dimanches.