Le Passionfish propose une expérience culinaire unique en Californie avec de la nourriture et du vin de qualité dans une atmosphère ludique et décontractée. Le menu en constante évolution présente les plus frais des fruits de mer provenant de source durable, de la viande à cuisson lente, des légumes bio et de délicieux desserts, le tout accompagné par une carte des vins médaillés dont les tarifs correspondent presque au prix de vente au détail, bien plus accessibles que le prix attendu. Le Passionfish appartient et est géré par le chef Ted Walter et sa femme Cindy Walter, ardents défenseurs d'une éducation sur la durabilité des sources de provenance des produits de la mer. L'établissement fut le premier restaurant officiellement certifié « vert » dans le comté de Monterey.
Join us at our welcoming establishment and indulge in the captivating flavors and unmatched ambiance that can only be found under the guidance of Chef Jerry Regester. Small Restaurant, with BIG flavors! From our beloved Duck liver pate, seasonal salads, to seared Duck Breast, or Caramelized Sea Scallops, Chef Jerry personally creates your dinner.Come into a restaurant that cares for you from the front staff to the kitchen. We look forward to meeting you!
Welcome to Nura Sushi & Island Grill. A place where you can enjoy a unique dining experience!Our talented experienced sushi chefs prepare sushi utilizing fresh fish delivered daily and features a casual, family friendly dining atmosphere. Our menu offers sushi, nigiri, sashimi and a variety of Island inspired plates. Order one of our popular cocktails and make sure to check out our Sake and Wine List with selections from California and around the world.Nura Sushi & Island Grill is open for in person dining, in addition to takeout and catering.If you are unable to book a reservation for a specific time, please call the restaurant directly.