Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nouvelle-Orléans / Louisiane

Meilleurs restaurants sud-américains à Lower Garden District

Prix
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

98 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant The Bower
4.7
Exceptionnel(736)
Prix : raisonnable
• Southern american • Lower Garden District
Réservé 27 fois aujourd'hui
The Bower is a full service restaurant and bar proudly highlighting locally sourced American cuisine. Louisiana Farmers and farmers markets are our jam and inspiration. Our menus are ingredient driven determined by seasons, product availability and the additional health benefits they provide.
Photo du restaurant Lula Restaurant Distillery
4.6
Exceptionnel(1894)
Prix : raisonnable
• Southern american • Lower Garden District
Réservé 18 fois aujourd'hui
In the heart of New Orleans, expertly crafted food, spirits and cocktails come together in a unique privately owned micro-distillery and restaurant.We are quintessentially southern with a distinct Louisiana influence. We are Lula Restaurant-Distillery.As the first and only restaurant-distillery in New Orleans, Louisiana and in the Southeast US, we promise to offer you an incredible experience in the shadows of our copper still and along the historic streetcar line of St. Charles Avenue.Join us Monday-Sunday for Happy Hour from 4-7, Saturday and Sunday 11-3 for Bottomless Vodka Bar
Photo du restaurant Birdy's Behind The Bower
4.7
Exceptionnel(586)
Prix : raisonnable
• Southern american • Garden District
Réservé 10 fois aujourd'hui
Birdy’s Behind the Bower is a brunch spot perched in the back of the Framework building, serving Southern-inspired, locally-sourced American cuisine alongside a welcoming outdoor courtyard. We partner with Sugar Roots Farm in New Orleans to source fresh, local ingredients for dishes that range from comforting, house-made breakfast staples to lighter, health-conscious fare. Celebrate on our chic patio or nestle in for a coffee to start your day.
Photo du restaurant SeaWitch
4.3
Génial(26)
Prix : cher
• Southern american • Garden District
Réservé 11 fois aujourd'hui
Experience the MagicLocated on the iconic St. Charles Avenue, Seawitch offers an upscale seafood dining experience like no other. Enjoy fresh, locally sourced seafood, crafted cocktails, and a vibrant atmosphere. With indoor and outdoor seating, a raw bar, and prime views of Mardi Gras parades, every visit promises something special. Dive into the flavors of New Orleans and make unforgettable memories with us.Indulge in our carefully curated menu featuring the freshest local seafood, innovative dishes, and timeless classics. From our raw bar to our signature entrees, every bite is a celebration of New Orleans’ rich culinary heritage. Discover the flavors that make Seawitch a true gem on St. Charles Avenue.
Photo du restaurant Wild South
5.0
Exceptionnel(0)
Prix : très cher
• Southern american • Lower Garden District
Réservé 7 fois aujourd'hui
Take the right turn off of Magazine Streetin the Lower Garden District and you’llstumble upon Wild South.Through the yellow doors lies a restaurant that showcases local ingredients we hold dear in new, innovative ways while celebrating the signature elements that make up this Southern cuisine. Whether you’re popping in for snacks atthe bar or want the full tasting experience,Chef Michael Stoltzfus and his team invite you to partake in the unique taste of the Wild South.
Photo du restaurant Cafe Normandie at The Higgins
4.7
Exceptionnel(59)
Prix : cher
• Southern american • Warehouse District
Indulge in sophisticated French-influenced casual fare in the Higgins Hotel's full-service restaurant.
Photo du restaurant Brennan's
4.7
Exceptionnel(11561)
Prix : cher
• Southern american • Quartier Français
Réservé 137 fois aujourd'hui
La tradition se poursuit. Le Brennan original, ouvert en 1946, a récemment émergé d'une rénovation complète où les nouveaux co-propriétaires Terry Blanc et Ralph Brennan n'ont ménagé aucun effort. Huit salles à manger glamour, chacune ancrée dans l'architecture de la Nouvelle-Orléans et son ambiance, célèbrent l'opulence.. Ainsi, souper dans une ville où même les réjouissances du déjeuner sont prises au sérieux, devient un repas décadent. Les menus acclamés du chef Slade Rushing sont enracinés dans les traditions créoles et sont renforcées avec des influences contemporaines la Nouvelle-Orléans. Mariant les techniques classiques et modernes, il propose une approche résolument novatrice et améliore les produits saisonniers locaux. Le Brennan, c'est l'élégance du passé, un décor de fantaisie et un service qui vous dorlote. Tout cela crée une toile de fond unique et sophistiquée pour un repas mémorable. Bienvenue.
Photo du restaurant Antoine's
4.6
Exceptionnel(11124)
Prix : cher
• Southern american • Quartier Français
Réservé 85 fois aujourd'hui
C'est le restaurant familial le plus ancien du pays qui sert une cuisine française traditionnelle créole depuis 1840. L'équipe vous invite à venir découvrir la gastronomie d'une expérience créole et française pas comme les autres. Antoine's Restaurant a contribué à faire de la Nouvelle-Orléans une des plus grandes destinations de restauration dans le monde. Antoine Alciatore a été le premier à servir aux visiteurs des trésors culinaires de la Nouvelle-Orléans, comme les crevettes créoles, le crawfish cardinal et les crevettes rémoulade. Ses descendants de la cinquième génération poursuivent la tradition aujourd'hui. Son fils Jules a créé des plats uniques comme les huîtres Bienville, Foch et Rockefeller. Oui, les huîtres Rockefeller ont été inventées au restaurant-même. C'est la recette originale servie et qui est encore une recette secrète de la famille. Venez découvrir les délices culinaires qui ont fait de l'Antoine's Restaurant une histoire vivante.
Photo du restaurant Copper Vine
4.8
Exceptionnel(2265)
Prix : raisonnable
• Southern american • Quartier central des affaires
Réservé 49 fois aujourd'hui
Unexpected yet refreshingly familiar, Copper Vine is a wine-forward public house and inn with a rich New Orleans history. From our lively neighborhood restaurant, to our indoor-outdoor event offerings, our versatile spaces and craveable menu are suited to a wide range of social gatherings and occasions. Copper Vine's menu draws inspiration from the pastiche of Caribbean, European, and Southern cultures; and incorporates New Orleans' distinctive mix of fanfare and familiarity into its dishes. Chef Amy Mehrtens' versatile menu spans lunch, brunch, dinner, and a weekday happy hour. Copper Vine's wine list places approachability at the forefront. Guests are invited to try wines from various regions and experiment with flavors by connecting with knowledgeable sommelier Charles Regnard. Striking seasonal cocktails and bottomless brunch on the weekends round out the menu to create a fresh and innovated experience with something for everyone.
Photo du restaurant Meril
4.6
Exceptionnel(6425)
Prix : raisonnable
• Southern american • Warehouse District
Réservé 48 fois aujourd'hui
Situé dans le quartier industriel, Meril est le plus récent concept du Chef Emeril Lagasse et son quatrième restaurant à la Nouvelle-Orléans. Nommé en l'honneur de sa fille, le restaurant propose quelques-uns des plats préférés de Lagasse.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable