Experience vibrant Soho whilst enjoying quality sushi, grilled sticks and Japanese dishes in a Danish “hygge”-inspired setting. Located on Beak Street beside the bustling shopping district of Carnaby Street – it’s perfect for intimate dinners or lively gatherings.A sushi restaurant - even for those who don't like fish.
Sushi Kyu is a hidden gem located in the heart of Soho, London. As a sister restaurant of Cubé, it offers a unique and intimate dining experience with only 10 seats. The chefs at Sushi Kyu are all rigorously trained at Cubé under head Chef Mogi, to develop them into sushi chefs of the highest calibre. Our commitment to quality is evident in the ingredients we choose, the preparation of our dishes, and the service we provide. We hope you will join us to indulge in the finest sushi and sashimi, paired with a selection of carefully curated drinks, all supervised by our expert team. Join us for a luxurious experience at Sushi Kyu.
Lorsque les restaurants font un bond vers le futur, c'est normalement Londres qui ouvre la voie. Les menus conventionnels et les tablettes de commande ne sont plus de mise. Chez Inamo, le menu est projeté sur votre table évoquant l'ère spatiale. Utilisez l'écran tactile pour passer votre commande, choisir une nappe, et même jouer à Battleships. Chef de Jon Claro préside le menu pan-asiatique avec une grande sélection de sushi et de sashimi; des tapas asiatiques tels que les bébés crevettes croustillantes et le tataki au boeuf; et des classiques Inamo comme le faux-filet cuit sur pierres chaudes, la morue noire au miso épicé et l'agneau coréen. Veuillez noter que chacun des plats vous sera servi dès qu'il est prêt et qu'ils sont destinés à être partagés. Dégustez des cocktails à thématique orientale dans l'élégant bar.
Idéal pour un premier rendez-vous, un repas en famille avec les enfants, dîner avec des amis ou juste pour prendre une bouchée après le travail, Inamo ne manque jamais d'impressionner. Pour les événements spéciaux, vous pouvez même personnaliser les surfaces de table et vous mangerez avec vos propres images; s'il vous plaît contacter inamo pour en savoir davantage.
Located next to the iconic London Palladium in the heart of the capital. With alluring dining and entertainment, Inca will transport guests to a high-energy world of colour, synonymous with the spirited South American way of life.With unique entertainment, superstar DJs, immersive theatrical dining and modern twists on authentic cuisine, Inca encompasses a lively atmosphere from the restaurant through to the Night Lounge, coinciding with the move from day to night.Inca offers a sumptuous menu of South American influenced dishes, inspired by Latin flavours, colours and textures. These are expertly combined with influences from Nikkei Kitchen, modern touches as well as the unique flavours from fire and heat.Inca is a lively enticing new venue which was built to inspire togetherness, bringing people together through the rich tapestry of Latin American culture.
Specialising in the long-standing tradition of Japanese charcoal cooking.Head Chef Charles Lee has worked in a number of Michelin starred restaurants during his career before arriving at ROBATA. Possessing a strong command of Asian cuisines from across the globe, Chef Lee has devised a menu which shows the diversity of the country’s food, highlighting traditional cooking techniques and contemporary flavours, along with using the best of British produce.ROBATA meaning ‘fireside’ specialises in robata grilled charcoal cooking, a Japanese tradition that was first introduced by ancient fishermen who took boxes of hot coals with them on their boats to warm their food at they gathered their day’s catch. While the cooking method has largely stayed the same, the menu is a modern interpretation of some of Japan’s most prized dishes as well as a number of ROBATA signatures sure to please Western pal
L'Engawa Restaurant est situé dans le prestigieux Ham Yard Hotel. Il propose une cuisine traditionnelle japonaise avec un menu de dégustation de bœuf wagyu et de sushis. Ce restaurant est un véritable ambassadeur du Japon à l'étranger. Toute l'équipe souhaite apporter une expérience culinaire unique et une authentique cuisine japonaise aux Londoniens.
Le groupe Salt est un chef de file de la scène culinaire japonaise, proposant une cuisine à la fois décontracté et haut de gamme. Créé en 2002, le groupe a connu une rapide croissance comme précurseur mondial, grâce à sa compréhension du marché et à l'expérience inoubliable qu'il propose à ses clients.
Sa sélection de 40 restaurants comprend des salles prestigieuses dans des emplacements privilégiés, avec des destinations phares comme Osaka et Tokyo.
Set high above the bustle of Regent Street, Aqua Kyoto is located on the fifth floor of the famous former Dickins & Jones building. Its innovative and contemporary Japanese cuisine offers an extensive menu of beautifully-presented sushi and sashimi and creative hot dishes. The spectacular roof terrace looking down over Regent Street provides stunning views across the capital, the perfect setting for dining and cocktails. Their free-flowing weekend brunch is available every Saturday and Sunday. The delicious four-course menu is paired with free-flowing prosecco or cocktails and accompanied by live DJ sets and entertainment.
Le Chotto Matte rassemble le meilleur des cultures japonaise et péruvienne et sert une cuisine Nikkei de haute qualité et des cocktails colorés.
Qu'est-ce que Nikkei ?
Il y a des années, des immigrants japonais se sont installés au Pérou pour le travail et ne pouvaient pas trouver leurs ingrédients traditionnels authentiques; c'est pourquoi ils ont utilisé des ingrédients locaux pour les substituer. C'est ainsi qu'est née la cuisine Nikkei.
Qu'est-ce que Chotto Matte ?
C'est avant tout une expérience.
Un personnel professionnel connaît tous les ingrédients présents dans tous les plats et sait satisfaire les clients. Au Chotto Matte, aucun OGM, GMS ou saveurs artificielles n'est ajouté. Ici, la qualité est la clef; l'établissement met un point d'honneur à vous fournir la meilleure expérience culinaire possible.
« Laissez le serveur vous aider. Il prendra en considération vos préférences et vos éventuelles allergies pour vous concocter la meilleure expérience culinaire possible ».
Kurt Zdesar
Propriétaire et Restaurateur
Email : info@chotto-matte.com
Téléphone : 0207 042 7171
Highest A5 Grade Japanese WAGYUThe ultimate WAGYU feastYakinikuFirst experience of its kind in LondonExquisite serviceCharcoal grillLocated in the heart of Soho we are dedicated to delivering a unique gourmet WAGYU cuisine experience, meticulously prepared by our executive chef Masatada Ogata. Top quality delicious WAGYU beef, Kamameshi rice and London IWC Gold Awarded Japanese Ginjo Masuizumi sake all served to you by our highly trained grillers. Due to the limited amount of seats, for single diners we would kindly ask to call the restaurant for the availability.Due to grilling on an open fire, unfortunately we do not allow children below the age of 6.